Katera tehnika vpogleda v prihodnost je priporočljiva za vaše znamenje?

Človekovi prvi poskusi, da bi napovedal prihodnost, vedeževanje, segajo daleč v predzgodovinsko obdobje. Samo ugibamo lahko, kakšna sredstva je takrat človek uporabljal.

20. 2. 2017

Danes so na voljo številne tehnike vpogleda v prihodnost, vendar ni vse za vsakega, zato poiščite tehniko, ki je vašemu znamenju najbolj pisana na kožo. Malo za šalo, malo za res, morda pa dobite kakšno koristno smernico za prihodnost.

OVEN

Oven potrebuje konkretne dokaze, zato ga bo vedeževalec težko prepričal, da se bo njegova usoda spremenila. Najbolj na kožo mu je pisana indijska astrologija, saj omogoča natančen vpogled v prihodnost ter preteklost.

ASTROLOŠKI VPOGLED DJOTIŠ

Djotiš je indijska astrologija in izvira iz pradavnih vedskih časov. Pomaga vam razumeti, kdo ste, po kaj ste prišli in kakšni zakoni vam vladajo. S to vedo lahko razumete svojo preteklost, sprejmete sedanjost in ustvarite boljšo prihodnost. Pomaga uskladiti se z naravnimi ritmi, razumeti vzroke in možne posledice, hkrati pa vam s preventivnimi tehnikami pomaga zmanjšati karmične obremenitve.

BIK

Bika prihodnost zanima, vendar želi slišati le pozitivne zadeve. Zato je njegov najljubši izbor za napovedovanje prihodnosti prerokovanje iz skodelice kave. Ker je gurman, bo združil prijetno s koristnim in bo ob kavi užival.

PREROKOVANJE S SKODELICO KAVE

Napovedovanje prihodnosti iz kavne in čajne usedline, pravimo mu tudi taseografija, je bilo priljubljeno zlasti v 19. stoletju, ko se je pitje kave in čaja razširilo po Evropi. Že dolgo pred tem so Rimljani poskušali iz vinske usedline razbrati, kaj jim bo prinesla prihodnost, pozneje so začeli Kitajci prerokovati iz čajnih lističev, verjetno, še preden se je v 17. stoletju čaj razširil na zahod. Iz kavne usedline se razberejo različni liki in njihov pomen.

DVOJČKA

Ker je dvojček prepričan, da je njegova prihodnost svetla in da se mora čim več dogajati, je zanj zabaven vpogled v prihodnost videnje prek kristalne krogle. Vse odgovore pa bo seveda jemal bolj z rezervo.

PREROKOVANJE S KRISTALNO KROGLO

Gledanje v prihodnost skozi kristalno kroglo je ena od najstarejših in najbolj znanih oblik vedeževanja. Vedeževalec pozornost in energijo usmeri v kristalno kroglo, v kateri vidi obliko sonca, lune, polmeseca ali pa zvezdo. Ko se usmeri v temno središče kristalne krogle, se ne zaveda okolice, saj izgubi stik z njo.

RAK

Rak je čutno bitje, ki stremi k temu, da bo v prihodnosti čim bolj ljubljen in zdrav. Prerokovanje z dlani mu bo dalo konkretne odgovore na vprašanja, še posebej v povezavi s čustvenim področjem.

PREROKOVANJE Z DLANI

Ta sistem je bolj preprost in praktičen, in kdor se s tem ukvarja, nam lahko z dlani razbere prihodnost in nas opozori na morebitne težave. Znanstveno je dokazano, da sta roki povezani vsaka s svojo možgansko polovico. Leva polovica možganov nadzoruje logično mišljenje, govor in druga intelektualna področja, desna pa čustva, umetniško ustvarjalnost in intuicijo.

LEV

Lev je človek, ki ga je zelo težko prepričati o nečem, česar ne vidi in ne občuti. Vedeževanje z runami ga bo zanimalo le zato, ker je to starodavna tehnika, ki ga bo popeljala v globino njegovih misli.

VEDEŽEVANJE Z RUNAMI

Runska pisava je stara germanska pisava, ki so jo v davni preteklosti uporabljali po vsej severni Evropi. Rune pa so imele vedno tudi skriven, čaroben pomen. Z runskimi znamenji so vrači čarali, zdravili bolnike, branili svete kraje ter napovedovali prihodnost. Od vsega začetka je imelo vsako od 24 znamenj runske abecede svoje ime. V zadnjem času je postalo vedeževanje iz run znova priljubljeno.

DEVICA

Analitična devica v splošne napovedi ne verjame. Najbolj bo zadovoljna z numerološkim vpogledom v prihodnost, saj bo vseboval številke, ki so ji tako blizu. Ker rada načrtuje, bo to zanjo odlično pomagalo.

NUMEROLOŠKI VPOGLED V PRIHODNOST

Najbolj pomembne številke v našem življenju so ključna numerološka števila. Ciklična numerološka števila pa izračunamo, ko želimo dobiti vpogled v prihodnost. Ciklična števila s seboj nosijo manj energije kot ključna. V numerološki analizi nam pomagajo pri načrtovanju prihodnosti in pri pomembnih življenjskih odločitvah.

TEHTNICA

Nežna in čutna tehtnica v slabe napovedi ne verjame. Raje se prepušča ugodnim vibracijam, ki ji v prihodnosti napovedujejo srečo, zato je angelski vpogled zanjo odlična izbira, če jo zanima prihodnost.

ANGELSKI VPOGLED V PRIHODNOST

Angeli so čudovita bitja, ki vam ves čas stojijo ob strani in vam želijo pomagati. Samo prositi jih moramo in pomagali nam bodo k lažjemu življenju. S sporočili dobimo jasen vpogled v katerokoli situacijo življenja, v nas se razrešijo ponavljajoči se vzorci, pridobimo praktične usmeritve in navodila, predvsem pa naredimo globok vpogled v svoje okolje in prebudimo svoje darove.

ŠKORPIJON

Škorpijon je oseba, ki jo boste težko prepričali, da dela tisto, česar si ne želi. Astrologija je zanj dobra izbira, saj bo izvedel tudi skrite odgovore o sebi, značaju, po čemer ves čas hrepeni. Potrebuje natančen vpogled, ne splošen.

ASTROLOŠKI VPLOGLED V PRIHODNOST

Astrologija je veda, ki se razvija že mnogo tisočletij. Temelji na predpostavki, da življenje na Zemlji poteka v soodvisnosti z vesoljem, še zlasti z našim sončnim sistemom. Astrologija uporablja številne tehnike napovedi, s katerimi lahko razkrije prihodnost tudi bolj podrobno. Z njo pa najdemo tudi odgovore na preteklost oziroma razlago svojih lastnosti.

STRELEC

Strelec je rojen filozof, ki kakšen nasvet včasih malce obrne v svojo smer ali ga prilagodi. Jasnovidni uvidi bodo še razširili njegovo modrost in mu v prihodnje prinesli še več optimizma, brez katerega težko živi.

JASNOVIDEN VPLOGLED V PRIHODNOST

Jasnovidnost je ena izmed nadnaravnih sposobnosti, imenovanih tudi zunajčutno zaznavanje. Jasnovidnost je naravno prirojena oziroma podedovana duhovna sposobnost. Prek jasnovidnosti lahko oseba pomaga drugim na mnogo načinov, ne le s predvidevanjem prihodnosti. Pogled v prihodnost razkriva fenomen jasnovidnosti, sposobnost videnja v prihodnost, ki jo ima na tem svetu le malo ljudi.

KOZOROG

Kozorog se bo ob odgovorih, ki mu jih daje vedeževalec s ciganskimi kartami, počutil bolj močnega in še bolj motiviranega. Ta tehnika mu je pisana na kožo, ker je enostavna in popolnoma razumljiva.

VEDEŽEVANJE S CIGANSKIMI KARTAMI

Ciganske karte so karte z enostavnimi slikovnimi podobami, ki vam bodo pomagale do hitrega odgovora na zastav­ljena vprašanja. Zaradi enostavnosti so precej priljubljene. Pri vedeževanju iz kart je intuicija zelo pomembna, zato se mora vedeževalec pred delom s kartami umiriti in sprostiti, za kar lahko uporabi različne metode meditacije.

VODNAR

Vodnar je svoboden in takšen želi ostati tudi v prihodnosti. Najraje bi se izognil vsakemu vpogledu v prihodnost. Vedeževanje s tarot kartami ga pritegne zaradi široke simbolike in globine.

VEDEŽEVANJE S TAROT KARTAMI

Tarot že več stoletij uporabljamo za vedeževanje, pogosto zelo uspešno. Vedeževalec mora natančno poznati pomen posamezne karte in njihovo medsebojno razmerje; če hoče, da bo intuicija, bistveni element pri tem in mnogo podobnih vedeževanjih, delovala, mora biti pri svojem delu zbran.

RIBI

Intuitivna ribica kanalizira energijo in uporablja različne vpoglede v prihodnost, saj išče nekaj lepšega, boljšega. Kristali ji bodo vrnili upanje v boljši jutri, zato je ta tehnika zanjo med najustreznejšimi.

PREROKOVANJE S KRISTALI

Vedeževanje s kristali je vsaj tako zanesljivo sredstvo za osredotočenje misli kot katerokoli drugo in je bilo razširjeno v številnih kulturah po svetu. Postopek je enak, ko namesto kristalov uporabljamo druge pripomočke. Kristali, ki jih uporabljamo za videnja prihodnosti, imajo neko svojo energijo in oddajajo vibracije. Vedeževalec mora svoje kristale sprva dodobra spoznati.

horoskop.si