Kitajski horoskop: Kaj nam prinaša leto psa?

Kako bo leto psa vplivalo na vaše kitajsko znamenje?

Kitajski horoskop: Kaj nam prinaša leto psa? (foto: profimedia) profimedia
25. 2. 2018

KAJ LETO PSA PRINAŠA POSAMEZNIM ZNAMENJEM NA PODROČJU OSEBNE RASTI, ODNOSOV IN LJUBEZNI?

Leto zemeljskega psa je pravi čas za spremembe v življenjskem slogu in za začetek novih osebnih podvigov, ki vodijo k bolj usklajenim energijam. Poskrbeli boste za svoje duhovno počutje in s odkrili moč in zaščito, ki vas vodi k stabilnosti na osebni ravni in v odnosih. Ustvarite lahko ljubečo partnersko zvezo in končate svoje dolgo obdobje nezadovoljstva. Bodite čim bolj strpni in razumevajoči do drugih, da bi obdržali karmično ravnovesje in se izognili konfliktom ter napetostim. Kako pa bo leto psa vplivalo na vaše kitajsko znamenje?

PODGANA

S pomočjo iskrene energije psa boste spoznali, kako vaše vedenje vpliva na partnerski odnos. Že majhne spremembe lahko pripomorejo k občutni izboljšavi. Spomladi prihaja harmonija tudi v obdobjih, ko ne bo vse rožnato. Samskim pa bo naklonjenih ogromno možnosti za vroče spogledovanje in nova poznanstva. Bodite pripravljeni na različna, še tako majhna razčiščevanja s svojimi najdražjimi. Če si želite ubrano leto bodite pripravljeni na reševanje problemov. Energijo pametno porazdelite, tako bo izkupiček občutno večji.

NAJBOLJ SE BOSTE UJELI S/Z: petelinom in opico

NAJBOLJŠI MESEC: september

BIVOL

V odnosu ne bo sprememb, in če vam to ni všeč, je na vas, da poskrbite za nov veter in dodate vznemirljivo energijo. Zvesti pes bo poskrbel za neomajno dobro voljo in željo po dogodivščinah ter avanturah. Ne bo vam pomembno, kaj bosta s partnerjem počela. Pomembno bo le, da bosta vsak dan počela nekaj drugega. Samski boste imeli veliko priložnosti spoznati ljubezen svojega življenja. Le kakšen korak boste morali narediti, saj vam nihče ne bo prišel domov trkat na vaša vrata. K boljšemu počutju bo poleg pravilne prehrane pripomogla tudi telesna dejavnost, še zlasti v naravi.

NAJBOLJ SE BOSTE UJELI S/Z: tigrom in psom

NAJBOLJŠI MESEC: april

TIGER

Leto boste začeli zelo divje. Za to bo poskrbela energija psa, ki vas usmerja v nova presenečenja. Samski tigri boste odprti za avanture. Spomladi pa se boste vsi umirili. Poleti pa vas bo spet zgrabila strast. Zelo boste družabni, a srečni boste le, če vas bo na zabave pospremil partner. Vaša senzibilna narava bo pripravljena na učenje predanosti v ljubezni. To pomeni, da bodo tista razmerja, ki so že stara, postala še bolj trdna, globoka in pomenska. Jesen vas bo spodbujala k užitkom, med drugim tudi k novim oblikam intimnosti. Začutili boste povezavo med vitalnostjo in notranjim napredkom.

NAJBOLJ SE BOSTE UJELI S/Z: zmajem in tigrom

NAJBOLJŠI MESEC: julij

MAČKA

Vaš ljubezenski odnos boste poskušali popestriti. S svojimi idejami in živahnostjo boste brez težav vzpodbujali partnerja. Še zlasti pestro bo marca, avgusta in novembra. Prihajajo erotična čustva, v povezavi s povečano strastjo. Za vsakogar se bo našlo nekaj razburljivega. Vzemite si nekaj časa in pridite do konca težavi, da jo lahko rešite. Do septembra ali oktobra bo v vašem življenju veliko prostora za nesporazume, vložite nekaj dobre volje in energije tja, kjer je vredno. Po vsem delu si zaslužite nagrado. Vendar vseeno ne popustite. Zdravje vam bo spolzelo skozi prste, če se mu ne boste posvečali.

NAJBOLJ SE BOSTE UJELI S/Z: konjem in merjascem

NAJBOLJŠI MESEC: november

ZMAJ

Na ljubezenskem področju ni na vidiku večjih pretresov. Zvesti pes bo poskrbel za drobna presenečenja, ki bodo popestrila in zbudila vaš odnos. Možno je tudi, da se bo v vašem življenju nekaj korenito spremenilo. Morda se boste preselili ali pa dobili novega družinskega člana. Za partnerja si boste vzeli čas in se mu posvetili. Samski, oči imejte na pecljih in bodite spontani. Potencialnih kandidatov bo dovolj, problem je lahko le vaša zahtevnost. Podajte se na večerne sprehode in hitro boste našli notranji mir. Če to ni dovolj, si privoščite vikend v zdravilišču ali pa vsaj masažo.

NAJBOLJ SE BOSTE UJELI S/Z: petelinom in tigrom

NAJBOLJŠI MESEC: december

KAČA

Dobra novica, ki jo prinaša leto psa je, da bo v ljubezni vse na najvišji možni ravni. Preizkušnje vas bodo osebnostno okrepile in vas spremenile v pozitivnem pomenu. Od družine in prijateljev lahko zatrdno pričakujete podporo. V ljubezni vam bodo cvetele rože kakor še nikoli, ključ do uspešne komunikacije s partnerjem pa bo v odkritosrčnosti in zaupanju. Če se podajate v novo razmerje, naj se vam ne mudi preveč. Bodite potrpežljivi in pustite, naj zadeve potekajo spontano. Znani ste po tem, da ste trmasti in nepremagljivi. Uporabite ti dve lastnosti, tudi ko se boste morali spopasti s kakšnimi manjšimi zdravstvenimi tegobami v drugi polovici leta.

NAJBOLJ SE BOSTE UJELI S/Z: mačko in opico

NAJBOLJŠI MESEC: junij

KONJ

Pes bo vašo zvestobo nagradil s prelepo prvo polovico leta. Ljubezenska čustva bodo najintenzivnejša avgusta in novembra. Veselite se nežnosti v dvoje. Za samske bodo najugodnejši meseci april, julij in avgust. Če ste pripravljeni na novo ljubezen, jo boste v teh treh mesecih z malo sreče tudi našli. Če boste izgubljali glavo zaradi ljubezni, se ne obešajte na njo. Upočasnite in se prepustite toku. V romantična in platonska razmerja vložite nekaj zaupanja, mogoče pa se lahko celo pripravite na kakšen razdor. V smislu prijateljstva in nove ljubezni bodite pripravljeni na vse. Veliko počivajte in s telovadbo ne pretiravajte.

NAJBOLJ SE BOSTE UJELI S/Z: merjascem in bivolom

NAJBOLJŠI MESEC: avgust

KOZA

V vas se bo prebudil pustolovski duh in tega boste brez sramu tudi pokazali. Kar dajte, a pazite, da vam ne bo zadišal tuj sadež. Ne spogledujte se z drugimi, saj bi svojega partnerja lahko globoko prizadeli. Svojo nenasitno spolno slo usmerjajte v človeka, ki ga ljubite. Prihajajoče leto bo precej zahtevno v družinskem in prijateljskem smislu. Res pa je, da boste letos najboljši, kar ste do zdaj bili. Vaš nastop bo vrhunski, kar žareli boste, vse boste osvetljevali in ves čas privlačili ljudi k sebi. To lahko povzroči nekaj nesloge med določenimi prijatelji, ki se bodo počutili ogrožene. Leto je primerno, da vnovič ocenite, koliko spanca in telovadbe potrebujete.

NAJBOLJ SE BOSTE UJELI S/Z: podgano in psom

NAJBOLJŠI MESEC: maj

OPICA

V prvi polovici leta boste postavljeni pred preizkušnje. Razmerja, za katera ste se trudili, da jih popravite ali osvežite, lahko zlahka razpadejo zaradi ene nepremišljene besede. V tem času boste ugotovili, da vaša dejanja lahko naredijo veliko razliko. Bodite pozorni pri besedah in poizkusite delovati potrpežljivo. Zapomnite si, da nimate vedno prav. Vzemite si čas in poslušajte partnerja, da bosta ugotovila, kakšne so vajine potrebe in kje se ujameta. Najlepše pa se boste imeli v jeseni. Takrat vas čakajo strastni dnevi. Po vsej verjetnosti se boste vse leto počutili fit in spočiti. Privoščite si masažo, pojdite s prijatelji na klepet in skrbi bodo hitro minile.

NAJBOLJ SE BOSTE UJELI S/Z: konjem in bivolom

NAJBOLJŠI MESEC: oktober

PETELIN

Če razmišljate o poroki ali naraščaju, boste težko našli ugodnejše leto. Leto psa namreč obljublja napete trenutke in prelepe spremembe. Pomembno pa je, da partnerju sporočite, kakšne so vaše želje in pričakovanja. V poletnih dneh vam bo erotika zelo pomembna. November ne bo tako strasten, bo pa romantičen. Imate odlične prijatelje, družino, ki vas podpira, in odlično vezo. Svetujemo vam, da si vzamete čas in se jim posvetite. Prenehajte odlagati osnovne stvari do zadnje minute, npr. obisk pri zdravniku. Preverite in se prijavite, da lahko opravite s težavami takoj, ko se pojavijo in jih preprečite.

NAJBOLJ SE BOSTE UJELI S/Z: kozo in zmajem

NAJBOLJŠI MESEC: marec

PES

Uživajte v lagodnosti letošnjega leta in v vsem prijetnem, kar vam omogočajo energije vašega simbola. Dolgoročneje se boste osredotočili na partnerska razmerja, pri čemer se boste naučili ceniti osnovna življenjska zadovoljstva. V osebnih odnosih lahko v pomladnih mesecih nekaj zaškriplje. Za razrešitev nesoglasij bo potreben čas. Stvari se ne bodo popravile samo zato, ker si to želite, morda boste potrebovali tudi pomoč oziroma nasvete prijateljev. Družina in prijatelji vam bodo vse leto stali ob strani in vas vzpodbujali pri vaših odločitvah. Če bolehate za kronično boleznijo ali alergijami, boste med aprilom in avgustom imeli najboljše možnosti za odpravljanje teh težav.

NAJBOLJ SE BOSTE UJELI S/Z: bivolom in kozo

NAJBOLJŠI MESEC: oktober

MERJASEC

V letu psa se boste želeli podati v svet dogodivščin. Najsrečnejši boste, če se vam bo pri tem pridružil partner. In to vam tudi svetujemo. Skupaj se podajta na romantična potovanja in izlete. Aprila boste v svoj odnos vnesli veliko nove energije. Ne pozabite pa na potrebe svojega partnerja. Samski boste uživali v svoji svobodi. Leto bo zelo ugodno za sklepanje novih poznanstev. Napoved vam kaže, da se bodo v prvi polovici leta našli ljudje, ki ne bodo gojili simpatij do vas in vašega razmerja. Pričakujte, da boste te nevihte prevedrili sami. Prehranjujte se pravilno in počivajte, kolikor zahteva telo.

NAJBOLJ SE BOSTE UJELI S/Z: konjem in mačko

NAJBOLJŠI MESEC: april

horoskop.si