Kitajski horoskop od 13. do 19.12. 2021

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si. 

 

Kitajski horoskop od 13. do 19.12. 2021 (foto: shutterstock) shutterstock
13. 12. 2021

PODGANA

Pričakovanja se bodo nizala predvsem na čustvenem področju. Ne iščite težav tam kjer jih ni in poslušajte nasvet, ki vam bo prihranil nekaj nepotrebnih dvomov. Finančno stanje bo še naprej potekalo brez večjih nihanj. Ni razlogov, da bi se zaradi manjše težave, ki prihaja sredi tedna zapirali vase. Morda vam bodo naložili dodatne obveznosti, s katerimi še nimate izkušenj. Ne skrbite, vsega se boste naučili in se znašli. Konec tedna pa si le vzemite čas za prijatelje in svojo ljubljeno osebo.

Vaš ključ: Pomikajte se počasi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

BIVOL

Ker ste popolnoma zadovoljni s svojim življenjem, boste svojo energijo usmerili v to, da pomagate nekomu, ki vam je zelo blizu. Občutek da ste storili nekaj prijetnega bo odličen. Bolj kot s spletkarjenjem vam bo uspevalo s pozitivno energijo in iskrenim pristopom. V dobro voljo vas bo znal spraviti tudi nekdo, ki vam je že dlje časa všeč. Obetajo se vroči trenutki, v katerih bosta drug drugemu znala brati misli. Osebno in zdravstveno boste stabilni ter zadovoljni s spletom okoliščin.

Vaš ključ: Ohranite optimizem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

TIGER

Stiki z nekom od domačih  ne bodo preveč obremenjujoči, glede marsičesa boste lažje poiskali skupno točko in stkali dogovor za prihodnost. Prihajajo tudi številna presenečenja, zato pustite svoji ustvarjalnosti proste roke, saj prihaja možnost za napredek. Samski si lahko obetate več, posebno ob zanimivem klepetu na spletu. Tudi vikend vam bo zelo pisan na kožo, čeprav bo deloven. Nagnili se boste k redu in učinkovitosti, časa za smehljanje v tri dni tokrat ne boste našli.

Vaš ključ: Učinkovite odločitve!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

MAČKA

Vaše želje in pričakovanja segajo v nebo, zato je lahko pristanek na realnih tleh v torek boleč. Z malo truda vam lahko uspe izkopati se iz energije nezadovoljstva. Ob delu se boste sprostili, zato ponudbo sprejmite. Prihaja veliko priložnosti, da se izkažete. Z rezultati boste zadovoljni in ponosni nad svojimi koraki. Dobili boste dovolj spodbude, ki bo razkadila vse dosedanje izgovore. Postavite se v mislih na noge in potem tecite, kolikor vas nesejo, kajti sreča in zadovoljstvo sta zelo blizu.

Vaš ključ: Zanesite se nase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

ZMAJ

Skrbno varujte svoje zamisli, pazite, kaj boste povedali v krogu, ki ni najbolj zanesljiv. Počasi se bodo odprle tudi možnosti tako za duhovno rast, kot osebni razvoj. Okoli dogodka, ki je za vas nepomemben, si boste spletli marsikatero nepotrebno skrb. Imate dovolj energije, da se pogovorite o vseh nejasnostih, ki so bile prisotne. V soboto, ko si boste zaželeli popolnoma jasne slike, se boste z določenimi posamezniki, ki jih že dlje časa ne razumete veliko lažje soočili.

Vaš ključ: Ne komplicirajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KAČA

Ne odlašajte s pomembno odločitvijo in se posvetite kočljivi zadevi, v kateri ste se znašli. Prava poteza se vam odpira na poslovnem področju. Izkoristite tudi ljubezensko priložnost, ki se vam bo ponudila popolnoma spontano. Vikend vam prinaša več nesigurnosti in nihanj na področju čustev. Skrajni čas je, da se odločite in postavite mejo med čustvi in svojim razumom. Pričakovali boste predvsem jasne odgovore na zastavljena vprašanja, dobili pa zmedene besede.

Vaš ključ: Počakajte na pravi trenutek!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KONJ

Pokažite v pomembni situaciji, da niste ravnodušni, ravno obratno, poudarite da nekaj ni tako kot ste si zamislili, saj se boste na takšen način soočili s srečo. Teden bo potekal v smeri iskanja novih izzivov, boljše družbe in zanimivejšega dela, vendar se nič ne bo zgodilo samo. Takšno počutje je k sreči le trenutno in se z vašo premišljeno naravo lahko reši. Blizu vam bodo mistične izkušnje, ki vas bodo napolnile z energijo, ki bo topla in sočutna. Napredek pričakujte v nedeljo tudi v ljubezni.

Vaš ključ: Lepe misli vas prebujajo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KOZA

Neugodni dnevi, ki so pred vami, vam bodo na kariernem področju občutno načeli vaš prag tolerance. Verjemite v sposobnost organizacije in ne priznajte poraza že v prvi fazi. Po potrebi izrazite svoje stališče na bolj odločen način. Veliko bolje vam kaže na čustvenem področju, kjer lahko pričakujete harmonijo v odnosih. Na poslovnem področju, prihaja konec tedna malo več motivacije, ter priložnost, da zaključite dogovore, ki ste jih vodili skozi zadnje obdobje.

Vaš ključ: Radovednost se prebuja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: siva

OPICA

Težave so nakazane na področju dela. Druga stran najverjetneje ne bo preveč razumevajoča, a ne preostane vam nič drugega kot obzirna zavrnitev. Pazite na zdravje, premislite o posledicah prevelike notranje napetosti. Tudi pri delu pretiravate s stvarmi, ki jih v tem trenutku ne morete spremeniti. Vedeli boste, na koga se morate obrniti, da bi vse skupaj olajšali. Ko boste pomoč najbolj potrebovali in hkrati najmanj pričakovali, se bo pojavila. Pozornost boste znali pritegniti na tisoč drobnih načinov.

Vaš ključ: Pomembni bodo manjši koraki!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

PETELIN

Napetost v odnosih bo naraščala, brzdajte se in sklepajte kompromise, saj vedno pač ne morete imeti prav. Dobra novica vam vrača optimizem, lahko se dogovorite okoli nečesa, kar je bilo do sedaj nedosegljivo. Zdravje se bo izboljšalo, počutili se boste vitalno. Če se ozrete na preteklost z distanco, bo lažje presojati o dogodkih, tako dobrih kot slabih. Obveznosti, ki pritiskajo na vaše psihične sposobnosti, boste najlažje obvladali tako, da se boste globoko zadihali.

Vaš ključ: Skušajte se notranje umiriti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

PES

Nikar na področju dela in denarja preveč ne oklevajte, ampak naredite tisto, kar bi morali narediti že zdavnaj. Dobili boste tudi prijetne potrditve, zato bo poslovno področje začelo nekoliko napredovati. Manjše napetosti v odnosih bodo sicer zelo stresne, vendar boste s strpnostjo, razumevanjem in umirjenostjo probleme tudi rešili. Bodite konec tedna bolj prepričani v zadeve na čustvenem področju, saj boste le tako lahko umirjeno realizirali svoje načrte.

Vaš ključ: Nikar ne hitite preveč!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

MERJASEC

Pogrešate več pogovorov, razvedrila in vznemirjenja, preveč ste se prepustili dolgočasnim naključjem. Postajate vedno bolj raztreseni, zato vam nekaj preprosto ne bo dalo miru. V ljubezni se prebujajo globoka čustva, ki vas obremenjujejo, zato boste na trenutke malce depresivni in utrujeni. Nekdo vas bo prijetno razveselil s svojimi komplimenti, kljub temu pa bodo na prvem mestu nasprotovanja, kar bo še zlasti izrazito v odnosih z nasprotnim spolom. Več časa namenite osebnemu napredku.

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

 Preberite še: