Kitajski horoskop od 2. do 8. avgusta 2021

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 2. do 8. avgusta 2021 (foto: pexels) pexels
3. 8. 2021

PODGANA

Nikar glede nečesa, kar se vleče že dlje časa preveč ne oklevajte. Veliko se boste ukvarjali z medsebojnimi odnosi, ki so se v zadnjem času nekoliko zaostrili in malce zakomplicirali. Premislite o situaciji in pretehtajte svoje odločitve.  Kljub temu, da delo, ki ga trenutno opravljate, ni najbolj učinkovito, boste ambiciozno nizali prave rešitve in pripeljali zadeve do konca. V soboto in nedeljo boste raztreseni, saj se zadeve ne odvijajo tako, kot bi si želeli. Vse kar je povezano z domačim okoljem vam bo kradlo energijo.

Vaš ključ: Ne odnehajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena 

BIVOL                                        

Odzovite se v določeni situaciji na podlagi prvega občutka. Prednost bo tokrat v vaših rokah.  Pazite pa na to, da vas pripombe drugih ne bodo preveč obremenile. Zaradi nakopičenega dela boste vedno bolj nervozni. Pazite, da ne boste česa pozabili, saj trenutno niste v stanju, da bi poslušali kritike. Težko je predvidevati, kako se bo nekaj končalo, saj še sami ne veste, kako bi se zadeve lotili. Nikar ne sprejmite nase še bremena drugih, saj vas vodi v nezadovoljstvo. Bodite pripravljeni na soočenja.

Vaš ključ: Umirite misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

TIGER

Poiščite čim prej še nekaj novih priložnosti, ki vas bodo razveselile.  Samozavest vam bo v pomoč, ne glede na to pred kakšnim izzivom se boste znašli. Vse boste rešili s pomočjo iznajdljivih prijemov. Lahko celo prevzamete pobudo, saj ste bolje pripravljeni, zato nikar ne obupajte. V soboto boste pričakovali ljubezenske novosti, toda dobili boste nekaj čisto drugega, kar vas bo presenetilo. Navada je sicer zares železna srajca, toda zadnje čase malce pretiravate z neuresničljivimi željami.

Vaš ključ: Bodite bolj realni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

MAČKA

Občutili boste potrebo po svobodi, ljubezenske in družinske obveznosti vam ne bodo prav nič dišale. Na vrsti bo nekaj, pri čemer ste iznajdljivi, kar vam prinaša nove možnosti napredka. To je lahko za vas tudi manjše breme, saj bo ljubljena oseba zahtevala več bližine. Nekaj vas bo v soboto ali nedeljo, ko boste bolj občutljivi prestrašilo, saj niste prepričani, da ste pripravljeni na tako velik zalogaj. Znašli se boste v dvomih, ki bodo posledica številnih različnih informacij, seveda netočnih.

Vaš ključ: Prebudite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

ZMAJ

Marsikdo se bo spraševal, kaj nameravate, saj boste zelo skrivnostni. Z določenimi pogoji se ne strinjate in po tihem pričakujete, da bo nekdo dovolj zgovoren, kljub temu si pripravite dober rezervni načrt. Čeprav se že nekaj časa psihično pripravljate na telovadbo, s praznimi obljubami pa zavajate, je skrajni čas, da se vzamete v roke. Začnite z dnevnimi daljšimi sprehodi in z nekaj minutami teka. Z zdravjem v tem primeru ne boste imeli težav. Vezani boste konec tedna uživali v partnerjevi družbi.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

KAČA

Nadaljujte načrte v povezavi z izletom, po katerem hrepenite že nekaj časa. Kvalitete, ki jih imate, bo opazil nekdo, o katerem neprestano razmišljate. Preprosto naredite to, kar trenutno zahtevajo od vas dogodki in uživajte, saj prihaja veliko priložnosti. Konec tedna boste vse reševali skozi prijateljski pristop. Veliko bo zrelosti in pogumnih odločitev, ki vas bodo popeljale v lepše in boljše čase na področju čustev. Na nek način si boste želeli več poglobitev.

Vaš ključ: Zamegljene misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KONJ

Nekdo vas bo na področju dela neprestano vznemirjal, vi pa se obrnite k tistim, ki vas spoštujejo. Konec tedna se vam nakazujejo prelomnice, ki bodo od vas zahtevale osredotočenost, ter morda tudi nekaj odrekanja. Prešli boste v obdobje, ko vam bo težko narediti kakšno večjo spremembo. Ne zanašajte se le na obljube in besede naj vas vodi razum. Gre za zgodbo, ki se ponavlja le zato, ker ste se večkrat izogibali reševanju težave ali iskrenemu soočenju.

Vaš ključ: Bodite iskreni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KOZA

Veliko sreče boste imeli pri poslovnih in finančnih zadevah, kjer boste vse dojemali zelo hitro. Komunikacija bo tekoča, z mnogimi boste hitro našli skupni jezik, tudi če gre za zasebne zadeve ne bo posebnih ovir, čeprav ste pričakovali drugačen zasuk. Pripravljeni se boste boriti, a marsikaj vam bo šlo, še posebej v soboto od rok povsem gladko. Nedelja bo mogoče malce težek dan, ker bodo v ospredje stopile potlačene zadeve in obveznosti.

Vaš ključ: Borbenost vas rešuje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

OPICA

V tem tednu pričakujte več splošnega zadovoljstva, saj boste z veseljem opravljali svoje delo. Pazite v petek z ljubljeno osebo, ki bo nihajočega počutja. Razlog za prepire bo tokrat vaše ljubosumje. V ljubezni pričakujete preveč, težko se bo umikati pred vašimi očitki. Bodite bolj prilagodljivi, saj boste le na takšen način dosegli harmonijo v odnosu. Samski boste imeli čez vikend nekaj priložnosti za nov začetek. Energija vas bo v nedeljo glede hišnih opravil prisilila v akcijo.

Vaš ključ: Ne bodite ležerni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

PETELIN

Ohranite zdravo mero razuma, saj se bodo našli ljudje, ki bodo hoteli izkoristiti zaupanje. To bo izkušnja, ki vas bo prisilila v razmišljanje o drugačni taktiki. Od vas se pričakuje več samozavesti in pogum pri prevzemanju novih obveznosti. V zameno boste dobili določene privilegije ali pooblastila, zato bodite vztrajni. V ljubezni vas bo proti koncu tedna oviralo močno ljubosumje, ki se ga lahko otresete z iskrenim ter toplim pogovorom.

Vaš ključ: Začnite zaupati!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra 

PES

Pričakujte v prvih dneh tedna, ko boste sproščeni ogromno sreče. Pomagali boste tudi tistim, ki se ne znajdejo tako dobro kot vi. Nič vam ne bo težko. Nekdo, ki vam je všeč vam bo sredi tedna zelo naklonjen, še posebej, če ste že nekaj časa osamljeni. Konec tedna boste želeli stopiti stopničko višje, saj boste začutili, da si zaslužite nekoliko več. Želi boste sadove preteklega dela, kar vas bo ponovno vrnilo v umirjeno obdobje, ki se prepleta z radostjo.

Vaš ključ: Razigrane misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

MERJASEC

Nekaj se bo pojavilo povsem nepričakovano morda vas bo presenetilo, a izrabite priložnost, namesto da kolebate aj bi lahko spremenili. Nekdanji uspehi lahko pomenijo priložnosti za prihodnje. Prešinila vas bo misel, ki verjetno še ne bo imela pravega smisla. Zapomnite si jo, kajti najverjetneje ne bo napačna. Nekaj vas bo v nedeljo utrudilo, a na hitro se ne boste mogli umakniti in delovati zgolj razumsko. Posvetite nekaj svojega časa družini.

Vaš ključ: Harmonija vas pomirja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena 

 Preberite tudi