Kitajski horoskop od 27. 12. do 2.1. 2022

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si. 

 

 

Kitajski horoskop od 27. 12. do 2.1. 2022 (foto: shutterstock) shutterstock
27. 12. 2021

PODGANA

Sredina tedna bo napornejša, kot ste pričakovali. Ostanite na preži, čeprav bi najraje obrnili nov list, saj je še nekaj nedorečenosti, ki vas vznemirjajo. Lahko se sprostite, čeprav ste prepričani, da nekaj ni tako, kot bi moralo biti. Nekdo vam bo namenil več pozornosti kot v preteklih dneh in to bo pomenilo prijeten preobrat. Pazite v ljubezni, kjer vam lahko v četrtek, ko boste bolj dvomljivi zagode ljubosumje. S takšnim vedenjem ne morete rešiti ničesar, le nakopali si boste zamere.

Vaš ključ: Ne zanašajte se na druge!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

BIVOL

Naredite kar morate, nikakor pa se ne spuščajte v vojne z določeno osebo. Včasih je določene stvari bolje ignorirati in pustiti, da se rešijo same. Teden zaradi ugodnih energij izkoristite za razčiščevanje na čustvenem področju. Pretresite malce stvari in spomnite se, da se je včasih potrebno tudi sprostiti. V nedeljo boste pretiravali v vsem, kar je nesmiselno. Vsako iskanje povezanosti pa bo prinašalo zadovoljstvo, pomirjalo duha in budilo novo ustvarjalnost. Iskali boste tudi možnosti za osebni napredek.

Vaš ključ: Prizanesite sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

TIGER

Namesto da se venomer vrtite v začaranem krogu, je sedaj prišel čas, da spremenite taktiko. Nedvoumno povejte, kaj vas moti in bodite iskreni. Spremembe na delovnem področju se vam sprva ne bodo zdele smiselne. Šele čas pa bo pokazal, zakaj je bilo vse to potrebno. Izkoristite vse možnosti za zaslužek, saj vam je nebo glede denarja izredno naklonjeno. To pomeni, da je treba iti v akcijo in prenehati omahovati ter se smiliti samemu sebi. Naredite kakšen korak v nedeljo samo zase.

Vaš ključ: Ne izgubljajte se v malenkostih!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

MAČKA

Spoznanja, ki jih prinaša praznični čas, bodo v vaše življenje prinesla novo energijo. Prepustite se dogajanju in s polno paro uživajte. Dokler niso za to ustvarjene najbolj osnovne okoliščine, se je zadeve po svoje nesmiselno lotevati. Visoko motivirani boste za vsako delo, dodatne obveznosti si boste sami poiskali, če vam bodo običajne premalo. Svojo občutljivost boste skrili, šibke točke drugih boste instinktivno zaznali in jih premagali. Dajali boste nasvete in poskušali pomagati predvsem pri stvareh, ki so vam znane.

Vaš ključ: Zaupajte sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

ZMAJ

Brez strahu verjemite in zaupajte, kajti na obzorju je nekaj novega, dobrega in vznemirljivega, čeprav tega sedaj verjetno še ne vidite in čutite. Čeprav v zadevi še tako uživate, nikar preveč ne zapravljajte. Obljubili ste, torej izpolnite. O tem sploh ne razmišljajte, čim prej naj steče, vse pa lahko opravite tudi povsem samodejno, brez čustev. Pazite komu boste posodili denar. Kompliment sprejmite z nasmehom na obrazu. Zmeda v glavi se zaenkrat še ne bo razrešila.

Vaš ključ: Ne izognite se pomembnim rečem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KAČA

Ponovno boste odkrili nekatere že pozabljene vire navdiha, ki bodo zalegli za nekaj časa. Ne glede na to, kdo v domačem okolju ima prav, odločitve ne bodo vaše. Praznična rajanja se bodo z vašo dobro voljo zagotovo razvila v simpatični smeri. Lahko se podate v akcijo, izid bo dober tudi, če niste popolnoma prepričani vase. Negativen način razmišljanja pustite za seboj. Določen namig bo zelo dober znak in tokrat vam ne bo težko odnehati ter se, če bo potrebno, tudi prilagoditi.

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KONJ

Nekdo bo našel rešitev zadeve, nad katero boste takoj navdušeni. Tudi samski boste končno prišli na svoj račun. Na vsakem koraku bo čutiti strast in vznemirjenje, tudi v domačem okolju. Pretiravanje nikomur ne bo koristilo. Pazite, da ne boste takoj prizadeti in užaljeni. Intuicija in slutnje vas ne bodo speljale v slepo ulico, ampak v napredek. Čeprav ste v zadnjem času naredili nekaj napak, lahko ponovno začnete zaupati. Nekatere finančne težave se bodo uredile same od sebe.

Vaš ključ: Zaupajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

KOZA

Teden bo poln presenečenj. Finančno boste morali počakati na primeren trenutek, kar vam bo tudi uspelo. V službi boste imeli kljub prazničnim energijam veliko obveznosti, ki vam bodo prinesle napredek in stabilnost. Obrestovalo se vam bo, če boste na področju dela in denarja sledili svojim občutkom. Le čustveno področje bo nekoliko nejasno. Težko se boste odločali, nikogar ne boste želeli prizadeti. V družini se proti koncu tedna potrudite, da boste posvetili dovolj pozornosti vsem pomembnim vprašanjem.

Vaš ključ: Prihajajo presenečenja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

OPICA

Nekaj se ne bo rešilo v pravi smeri, čeprav iz svoje kože tokrat ne boste mogli. Sprememba vam nekako ne bo šla od rok, čeprav se trudite po svojih najboljših močeh. Proti koncu tedna boste stopili izven navideznih meja. Nekdo bo spremenil mnenje o vas, kar vam bo pomagalo pri dosegi vaših zastavljenih ciljev. Razmišljali boste, ali ste bili do te osebe v preteklosti dovolj korektni in pošteni. Umirjenost in čustvenost vas bosta vodili na področja, kjer se ne počutite najbolje.

Vaš ključ: Čustva bodo intenzivna!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

PETELIN

Dvomov in strahov ne morete rešiti, saj preprosto čutite, da vas že nekaj časa obremenjujejo na vsakem koraku. Radi bi predlagali kaj nenavadnega, toda še vedno vas ustavlja občutek, da bi vam utegnilo spodleteti. Ne prenesete pritiskov, zato boste najprej razmišljali, kako naj bi se odzvali, potem pa se boste počasi postavili zase. Določeno sporočilo vas bo prepričalo, da boste naredili pomemben korak. Konec tedna so vam zagotovljene zmage na področju ljubezni. Pokažite kaj si želite.

Vaš ključ: Bodite bolj sproščeni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

PES

Občutek, ki prihaja bo veliko prijetnejši, zato se bodo odnosi z domačimi, ki so bili v zadnjih tednih zelo napeti, občutno izboljšali. Postali boste bolj prizanesljivi. Prijatelj, ki ga poznate že dolgo časa vam bo povedal nekaj, kar lahko v vas zbudi večje dvome. Vse se vam bo zdelo veliko težje kot v preteklih dneh. Tudi po zaslugi oseb, ki so še bolj trmaste kot vi. Čakali boste na nekoga, ki je obljubil sodelovanje, čeprav bi vse lahko opravili sami.

Vaš ključ: Ne bodite trmasti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

MERJASEC

Najslabše, kar vas lahko vodi je nepotrpežljivost. Simpatije se bodo razvile kjerkoli se boste pojavili, kar pa lahko usodno vpliva na vaše srce. Prepričajte se ali se vam splača tvegati. Bodite pozorni na malenkosti. Zadeva bo dosti pomembnejša, kot si jo predstavlja vaše neposredno okolje, toda zaradi tega še ni nujno, da bi se morali počutiti  osamljeno. V ljubezni vam je povsem jasno, kdo je na vaši strani, zato izbira ne bo težka. Naredite načrt vsega, kar bi radi opravili.

Vaš ključ: Zaljubljenost bo čarobna!

Barva v kateri se boste boljše počutili: siva

Preberite tudi:

Tedenski horoskop od 27. 12. do 2. 1. 2022

Veliki letni horoskop 2022: Obširne napovedi za vsako znamenje