Kakšen bo vpliv planetov ob začetku šolskega leta?

Jesen je čas, ki se ga najmanj veselijo šolarji, saj se je spet treba vrniti v šolske klopi. Tudi drugi septembra in oktobra nimamo ravno najraje, saj so na sporedu nove obveznosti, srečujemo ljudi, ki jih čez poletje nismo videli, poleg tega pa se zaključujejo topli poletni večeri s pridihom romantike. Seveda bodo na vas ob novem začetku vplivali tudi planeti, ki vam bodo septembrske in oktobrske dni ali otežili ali olajšali, da se boste lažje sestavili.

Kakšen bo vpliv planetov ob začetku šolskega leta? (foto: Shutterstock) Shutterstock
31. 8. 2015

OGNJENA ZNAMENJA: oven, strelec, lev

Ker ste po duši avanturist in pustolovec, vam bo konec poletja delal težave, saj ste se ravno navadili na sproščen tempo. Na cilje, ki jih imate postavljene, boste začeli gledati v drugačni luči. Kljub slabšemu stanju na finančnem področju se s tem ne boste obremenjevali, saj točno veste, da ste denar sposobni zaslužiti.

LJUBEZEN: Amorjeva puščica bo tokrat zadela samske, v nevarnosti pa ste tudi vezani, saj vas bo zamikala simpatična oseba, ki jo opazujete že nekaj časa. Tokrat boste zbrali pogum in se prikrito podali v šarmiranje. S partnerjem boste nekoliko v razkoraku, Venera bo povzročila tudi nekaj dvomov o vaših čustvih.

BARVA, KI VAS BO MOTIVIRALA: modra

OTROK, KI SE NAJBOLJ VESELI ŠOLE: oven

ZRAČNA ZNAMENJA: dvojčka, vodnar, tehtnica

Prihod v službo ali šolske klopi vas bo po eni strani celo razveselil, saj ste se naužili poletnih radosti in že nekoliko hrepenite po spremembah. Načrti in projekti, ki so zastavljeni, vam bodo šli zelo dobro od rok, saj ste polni energije in pripravljeni na nove podvige, seveda pa boste hrepeneli tudi po pohvali nadrejenih.

LJUBEZEN: Čez poletje ste se znašli v prijetnih okoliščinah na čustvenem področju. Po vsej sili boste želeli ohraniti to energijo med vami in ljubljeno osebo. Mars bo dodal še nekaj strasti, ki bo vsekakor dobrodošla. Samski se boste neustavljivo podali v iskanje sorodne duše, vendar ne prehitevajte!

BARVA, KI VAS BO MOTIVIRALA: zelena

OTROK, KI SE NAJBOLJ VESELI ŠOLE: tehtnica

ZEMELJSKA ZNAMENJA: bik, devica, kozorog

Ob koncu poletja vas bosta spremljala Sonce in Merkur, ki prinašata lažje prilagajanje delovnim obveznostim. Občutek boste imeli, da ste izredno dobro motivirani, tudi vztrajnosti vam ne bo primanjkovalo. Naredili si boste izčrpne načrte, povezane s financami.

LJUBEZEN: Tisti, ki ste v razmerju, boste začutili, da se odnos poglablja. Venera bo poskrbela za pridih romantike, čeprav po duši niste ravno med najbolj nežnimi. Vaše energije bodo umirjene, zato boste privabljali resne in odgovorne osebe nasprotnega spola.

BARVA, KI VAS BO MOTIVIRALA: rdeča

OTROK, KI SE NAJBOLJ VESELI ŠOLE: bik

VODNA ZNAMENJA: ribi, rak, škorpijon

Glede na vašo občutljivost se lahko ob začetku resnega tempa pojavi nekaj nihanja razpoloženja zaradi manjšega osebnega nezadovoljstva. Čim prej se zakopljite v delo in ne čakajte na boljše čase, saj ne bo nihče ničesar opravil namesto vas. S trdim delom in trudom lahko dosežete odlične rezultate in dober zaslužek.

LJUBEZEN: Največ vam bo pomenila zvestoba, napade vas lahko tudi kanček ljubosumja, zato se naučite zaupati in lažje boste funkcionirali. Obetajo se vam manjše priložnosti novih poznanstev, Jupiter pa lahko nekoliko ustavi vroče strasti, zato boste v tem obdobju gradili bolj na prijateljskih odnosih.

BARVA, KI VAS BO MOTIVIRALA: bela

OTROK, KI SE NAJBOLJ VESELI ŠOLE: škorpijon