Lekcija tedna: Na dobre stvari je potrebno počakati

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 28. 10 do 3. 11. 2019.

Lekcija tedna: Na dobre stvari je potrebno počakati (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
28. 10. 2019

Splošna napoved

V teden se boste podali z močno energijo Sonca v znamenju škorpijona. Želja po dogajanju bo vedno močnejša, čustva bodo prodorna, vendar se boste z raznimi globokimi vzgibi težko soočali. Vse boste želeli takoj in sedaj, tudi ljubljenje, ki bo v tem tednu na vrhu vaših prioritet. Pripravljeni boste na drastične korake in spremembe, tudi tveganje vas lahko zamika.

Ob nezadovoljstvu se boste zapirali vase in se poglabljali v misli. Druženje bo v prvi polovici tedna vsebovalo tudi simpatične geste in poglede, lahko se tudi zapletete v kakšno avanturo. Vse se bo odvijalo s priokusom strasti, kar lahko tiste bolj umirjene močno zmoti, saj vas bodo ujeli nepripravljene. Ker se konec tedna vrstijo razna srečanja, povezana z nočjo čarovnic in dnevom spomina na mrtve, dolgčasa ne bo na spregled. Družinska srečanja lahko zanetijo tudi kakšno manjše nesoglasje, zato se raznim pripombam raje diplomatsko izognite.

Merkur v znamenju škorpijona bo do srede, ko se bo gibal v direktni smeri, vaš dober zaveznik. Ugodil bo predvsem tistim, ki ste v tem tednu obremenjeni z več projekti in raznim zaključevanjem. Besede bodo premišljene in njihova moč bo poletele v višave, zato ujemite tisto priložnost, s katero se že dolgo spogledujete.

Retrograden Merkur bo doprinesel v drugi polovici tedna razne zmedene situacije, močan naboj in možnost konflikta zaradi povečane trme in svojeglavosti.

Venera v znamenju škorpijona v tem tednu malce izgublja svojo moč. Izkoristite njeno energijo v začetku tedna in pojdite v akcijo na področju ljubezni. V petek, na dan spomina na mrtve, se Venera seli v znamenje strelca in nosi s sabo predvsem optimizem in spontanost. Lažje se boste soočali s preteklostjo in nadzirali svoje misli. Energija bo usmerjena k iskanju čim bolj enostavnih rešitev in sedaj je pravi čas, da se dotaknete misli, ki vas spremljajo že nekaj časa, pa ste bili v dvomih, da bi jih morda udejanjili.

Mars v znamenju tehtnice bo umiril vaše nemirne misli in podaril predvsem zaljubljenim tisti pravi trenutek, ko se boste lahko resnično prepustili. Iskali boste resnico in pravico, nekaj težav pa se lahko zvrsti, ko se boste morali prilagoditi. Miselne naloge bodo potekale nemoteno, karkoli se boste naučili, vam bo še dolgo ostalo v spominu.

Nikar pa v tem tednu ne skušajte prehitevati, saj boste v tem primeru močno razočarani nad razpletom. Na dobre stvari je potrebno počakati in to bo vaša lekcija tega tedna, ki vas bo po eni strani naučila potrpežljivosti, po drugi strani pa vas bo na trenutke vznemirjala. 

Tedenska napoved

V ponedeljek se boste z lahkoto prebudili, saj prihaja energija mlaja v znamenju škorpijona. Budne bodo misli, budno bo telo, zato z odprtimi rokami sprejmite vse dražljaje, ki prihajajo na obzorje. Energija tega vpliva vas vodi v strastne odločitve, na področju dela boste polni raznih zanimivih predlogov in idej. Obiski frizerja ali kozmetičarke vam bodo godili, vendar morate podati natančna navodila, kaj si želite.

V torek prinaša konjunkcija med Luno in Venero ljubezen ter ugodno energijo, ki vas vodi k sreči. Čas bo več kot ugoden za razna srečanja, predajanju užitkom in neposreden stik z naravo. V poznih večernih urah se bo vaš optimizem še bolj stopnjeval v pozitivni smeri, saj luna preide v znamenje zabavnega strelca.

V sredo se boste s pomočjo ognjene energije lune in strelčeve želje po tveganju usmerili v nekaj novega, nekaj drugačnega. Urejanje in analiziranje ne bo najbolj učinkovito, vendar se s tem ne boste preveč obremenjevali. Zakopali se boste v načrtovanje nečesa prijetnega, povečana bo tudi želja po avanturah.

V četrtek, na dan reformacije, prihaja s konjunkcijo med Luno in Jupitrom zadovoljstvo, dobro zdravje in odlična energija. Čeprav boste prosti, boste razmišljali tudi o poslovnem in finančnem napredku. Povečan bo vaš apetit, zato se boste dobrotam težje odrekali. Večerno dogajanje na noč čarovnic bo razigrano. 

V petek, na dan spomina na mrtve, se bo luna sprehajala po zadržanem kozorogu. Čeprav boste delovali bolj hladno in zadržano, boste v notranjosti zelo stabilni in prepričani, da se vas določene povezave in odnosi globoko ne dotikajo.

V soboto boste zaradi konjunkcije med Luno in Saturnom deležni številnih lekcij, ki lahko vplivajo na vaše dolgoročne odločitve. Povečan bo vaš čut za odgovornost, razmišljali boste sicer napredno, vendar s pridihom strahu v očeh, saj ne boste popolnoma prepričani, če ste na ustrezni poti, ki vodi k napredku.

Nedeljsko popoldne bo zaznamovala odlična energija lune v znamenju vodnarja, ki vodi k prijetnim preobrazbam in povečani drznosti. Končno se boste lahko bolj neobremenjeno zazrli v nebo. Tkali boste prijetne odnose in z veseljem komu tudi priskočili na pomoč.

Pripravil: Horoskop.si

  • Poglejte si še:

7 znakov, da se nahajate v času boleče lekcije

Mlaj v škorpijonu (28. 10.)

ali Katerih 7 lekcij morate osvojti to jesen?