Napoved za ta teden: Lažje dojemanje situacije

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 16. do 22. 3. 2020.

Napoved za ta teden: Lažje dojemanje situacije (foto: Pexels) Pexels
15. 3. 2020

Splošna napoved

V teden se boste podali s Soncem v znamenju rib, ki počasi izgublja svojo moč. Kljub temu bo še vedno prisotna želja po romantičnih doživetjih, globokih povezavah, nežnostih in poglabljanju vase. Ljubezen bo še vedno zelo pomembno področje, ki ga boste želeli urediti. Prebliski, ki jih boste deležni, bodo zagotovo prinašali pomembna skrita opozorila, zato se jim odzivajte in jih skušajte poslušati.

Če ste v času Sonca v ribah dobro zajadrali v val sprememb, potem ste že na pravi poti in lahko od petka dalje, s prehodom Sonca v ovna, samo še stopnjujete svoje zadovoljstvo. Prihaja začetek pomladi, ki vas bo prebudil. Če ste obstali na mrtvi točki, boste sedaj veliko lažje obrnili list in se stabilizirali. Želeli si boste več akcije, spontanosti in iskrenosti. Resnici in realnosti boste težko ubežali. Prenehali se boste zapirati vase. Na področju osebne rasti lahko pride do nekaj težav z lastnim egom, ki ga nikakor ne boste znali na pravi načni brzdati. Torej, zadostni boste sami sebi, kljub temu pa skušajte sprejeti tudi nasvete bolj izkušenih. Utrnile se vam bodo še dodatne zamisli.

V ponedeljek se Merkur pomakne v znamenje rib. Najbolj bo pomembno, da poenostavite vse stvari in odnose, ki so trenutno neuravnoteženi. Želeli si boste doseči globino pri pomembnih zadevah, o katerih zdaj le premišljujete. Nikar pretirano ne razčlenjujte sami sebe in poslovnih podvigov, saj s tem povzročate sebi zmedo in dvome. Več se bo dogajalo v sanjah in domišljiji.

Venera, ki se bo v tem tednu nahajala v znamenju bika, bo polepšala ljubezenske odnose. Pripravljeni se boste pogovarjati o resnih in neresnih zadevah, iskali boste globlji pomen. Skušali se boste nežno dotakniti duše ljubljene osebe, tudi prilagajanje vam ne bo povzročalo nobenih težav. Z veseljem boste brezskrbno uživali in se prepuščali svojim lepim vibracijam. 

Na realna tla vas bo večkrat postavil Mars v znamenju kozoroga, ki bo v nasprotju z energijo Venere doprinesel nekaj hladnosti in zadržanosti. Lažje boste sprejemali pomembne odločitve, vendar bo primanjkovalo nekaj kreativnosti.

Tedenska napoved

V ponedeljek se boste zbudili z Zadnjim krajcem in energijo lune v strelcu, tako da boste močno optimistično naravnani. Poskrbite zase in očistite svojo kožo z raznimi naravnimi maskami, skratka, naredite nekaj za svoje telo, ki vam bo zelo hvaležno. Dan je primeren za zaključevanje, čiščenje in pospravljanje. Tudi drobna hišna dela vam bodo šla hitreje in lažje od rok. Vpliv lune, ki popoldne preide v kozoroga, vas bo zmedel na ljubezenskem področju, zato bodite v komunikaciji še posebej previdni.

Nič ne bo v torek, ko se bo luna sprehaja po znamenju kozoroga, enostavno, potrebna bo vztrajnost. Duševno počutje ne bo ravno najboljše, zato se ga raje ne dotikajte preveč. V odnosih boste na partnerju ali prijatelju hitro našli moteče napake, vendar se poskusite zadržati. Večji sestanek pa se bo končal fantastično, rešena bo tudi marsikatera finančno obarvana situacija.

V sredo vam konjunkcija med Marsom in Luno lahko prinese nestrpnost, netolerantnost, vznemirjenje in razdražljivost. Prepirljivost se bo lahko dotaknila tudi ljubezenskih odnosov, predmet debate bodo nepomembne malenkosti.  

V četrtek luna preide v znamenje vodnarja in prinaša svežo energijo, ki vas bo postavila v ospredje. Ljudem, ki se bodo vmešavali na čuden način v vaše življenje, boste tokrat znali reči ne. Pokazale se bodo možnosti, da jih sedaj končate ali pa boste preprosto našli neke dokumente, ki bodo dopolnili sestavljanko. Prijateljski odnosi bodo pomembni, saj lahko rešite tudi kakšno zapleteno situacijo, ki je povezana s preteklostjo. 

Luna v vodnarju bo tudi v petek prinašala nenadne in nenavadne spremembe v vsakdan, ali pa boste doživeli kakšno simpatično presenečenje. Globoki pogovori vam ne bodo najbolj dišali, raje boste tehtali o raznih možnostih.

V soboto popoldan boste zaradi prehoda lune v znamenje rib bolj občutljivi in pri odločitvah bolj labilni. Potopite se v čustvene zaznave, ki vam prinašajo nove zaključke, všeč vam bo tudi prebiranje literature. Ne obremenjujte se s tistim, česar v tem trenutku ne morete rešiti. Težave se lahko v nedeljo pojavijo tudi v krogu družine, saj bo vsak vztrajal pri svoji odločitvi, kompromise bo težko doseči, razen če boste zakorakali čez svojo mejo in se poskušali prilagoditi.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: