Ljubezen, strast in pomladno prebujanje čustev za vsako znamenje posebej

Tehtnica potrebuje ljubljenje, ne seksa.

Ljubezen, strast in pomladno prebujanje čustev za vsako znamenje posebej (foto: Shutterstock) Shutterstock
28. 3. 2016

Oven

POČUTJE: Prihaja čas ustaljenosti. S Soncem v vašem znamenju boste odlično razpoloženi. Bolezni in zdravstvene težave se vas skoraj ne bodo dotaknile, saj boste s pravilnim prehranjevanjem ohranjali vitalnost.

LJUBEZEN: Venera vas bo navdušila za podvige na ljubezenskem področju. Navihani in razigrani se boste v svojem odnosu čudovito počutili. Čas pa bo namenjen tudi samskim, saj vam Venera s svojimi aspekti lahko prinese nekaj drugačnega.

OVNICA IN SPOLNOST

Spolnost ji ogromno pomeni, zato tudi izkoristi vsako priložnost, vendar le z izbranim moškim. Je zelo temperamentna in nima zadržkov.

Bik

POČUTJE: Vaše zdravje bo stabilno, zadovoljni boste tudi s svojim videzom, kar vas bo pomirjalo. Nekaj manjših psihičnih napetosti vas bo spremljalo zaradi neugodnih aspektov.

LJUBEZEN: Najbolje se boste počutili, ko vam bo šlo od rok vse, česar se boste lotili. Zadovoljni boste tudi, kar zadeva ljubezenske dogovore. Na ljubezenskem področju se izogibajte informacijam sumljivega izvora.

BIKICA IN SPOLNOST

Pri spolnem odnosu ne smeta manjkati čutnosti in povezanosti, avanture za eno noč ji niso pisane na kožo. V postelji je zelo zahtevna.

Dvojčka

POČUTJE: Nadaljujejo se vam lahko manjše težave z zdravjem in počutjem. Prisluhnite svojemu telesu in spoštujte meje svojih moči. Kmalu se boste počutili več kot odlično.

LJUBEZEN: Zberite pogum in naredite stvari, ki bodo konkretno izboljšale vaše zasebno življenje. Izkoristite predloge domačih, ki ne bodo slabi. Vajeni ste, da vse poteka tako, kot si želite, toda morali bi se privaditi na nekaj novosti, tudi če ste o svojem prav povsem prepričani.

DVOJČICA IN SPOLNOST

Najraje ima spogledovanje in začetno strast, nato se umiri in hitro ji postane dolgčas. Da se ogreje, potrebuje več časa in priprav.

Rak

POČUTJE: Z veseljem se boste podali novim dogodivščinam naproti, saj ste od starih navad in vzorcev že pošteno utrujeni. Zdravje vam bo v pomladnih dneh dobro služilo.

LJUBEZEN: Ljubezen je zelo blizu, tega se zavedate, čeprav ste se pred kratkim nekoliko opekli. Pomaga vam lahko prijatelj, ki vam bo nekoliko nenavadno namignil, kaj lahko storite. Prijateljstvo se lahko prelevi v nekaj več in priznati si morate, da z nekom niste sposobni ostati nepristranski.

RAKICA IN SPOLNOST

Njena spolnost doseže višjo raven, ko partnerja zares sprejme v vseh pogledih. Počutiti se mora ljubljeno in zaželeno, v nasprotnem primeru ni sproščena.

Lev

POČUTJE: Spočite si in v dobri družbi nahranite svojo dušo. Romantičen podvig bo kot nalašč za to, da vas vznemiri in popelje v čarobno radost ljubezni. Navdih za vaša ustvarjanja bo odličen.

LJUBEZEN: Še vedno čutite nekaj strahu, čeprav povsem neupravičeno. Morda boste bolj zgovorni kot sicer, toda vse lahko rešite, če si boste začrtali prave, realne cilje. Tudi v domačem okolju bi morali nekoliko popustiti in dovoliti drugim, da izrazijo svoje mnenje.

LEVINJA IN SPOLNOST

Vedno se trudi, da je v odnosu zadovoljena, v sebi nosi veliko spolne moči, je zelo temperamentna in strastna, vendar tudi ukazovalna.

Devica

POČUTJE: Dočakali boste svojih pet minut, priznali vam bodo, da ste pri neki zadevi imeli prav. Tokrat na osebnem področju pričakujte nekaj manjših zapletov, ki pa ne bodo vplivali na vaše zdravje.

LJUBEZEN: Vesel in prijeten čas je pred vami. Večja je verjetnost intelektualnih uspehov, ki vam prinašajo odlične rezultate. Pot do ljubljene osebe bo intenzivna in zanimiva. Veliko pozornosti bo na odnosih, v katerih bo treba poudariti iskrenost. Pogovorite se z ljubljeno osebo, vendar bodite bolj lahkotni.

DEVICA IN SPOLNOST

Vedno nezaupljiva pogosto analizira svojega partnerja in razmišlja o drugih tehnikah. Za vsako ceno želi obdržati nadzor, tudi med rjuhami.

Tehtnica

POČUTJE: Poskusite narediti nekaj le na podlagi trenutnega občutka. Tokrat vam bodo naklonjene odlične okoliščine in sreča, zato lahko pričakujete uspeh na skoraj vseh področjih. Dobro se organizirajte.

LJUBEZEN: Določeno situacijo boste končali polni optimizma, posebno na čustvenem področju. V odnosu z osebo, ki vam veliko pomeni, se boste sprostili. Storili boste vse za prenovitev razmerja. Ne boste več dolgo omahovali. Lahko si pridobite več časa, posebno ob pogovorih, ki vam v prvi fazi ne bodo pisani na kožo.

TEHTNICA IN SPOLNOST

Tehtnica potrebuje ljubljenje, ne seksa. Zanjo sta najpomembnejši harmonija ter usklajenost, brez katere se ne spusti do konca. Potrebuje nežnosti.

Škorpijon

POČUTJE: Ne zatiskajte si oči pred resnico, tako le odlašate s tistim, kar bi morali že rešiti. Tokrat se bo vseeno dobro izteklo. Imate pravo taktiko, bolje se boste počutili, ko si boste vzeli več prostega časa zase in za sprostitev.

LJUBEZEN: V ljubezni boste razpoloženi za tveganja in vznemirljive zgodbe. Vse ljubezenske energije se bodo zaradi vpliva Venere mešale nekoliko drugače, kot ste bili vajeni. Nekaj odgovorov bo ostalo v zraku, saj vam okoliščine niso najbolj naklonjene. Prijatelj vam bo postavil pravila.

ŠKORPIJONKA IN SPOLNOST

Vsak trenutke izkoristi za razmišljanje o spolnem odnosu, vedno je pripravljena, a ko njena strast do vas ugasne, se tudi hitro lahko znajde med rjuhami drugje.

Strelec

POČUTJE: Preveč ste nemirni in jasno je, da imate še nekaj pomislekov. Tokrat se vas bodo dotaknile manjše težave, ki pa jih boste sposobni premostiti.

LJUBEZEN: Ljubezensko področje vas kliče, da se izrazite in poudarite svoje mnenje. Pokažite svoje ustvarjalne potenciale, saj so vam naklonjene odlične priložnosti. Občudovani boste, kar vas navdihuje s ponosom in zadovoljstvom. Kljub vsemu, kar se dogaja, želite ostati mirni ter premisliti o možnostih, ki vam prinašajo napredek.

STRELKA IN SPOLNOST

Nikoli ni zadovoljna z rutinskim seksom. Zanjo boste morali narediti malce več, če boste želeli, da bo zadovoljena. Je divja in strastna.

Kozorog

POČUTJE: V vsem, česar se boste lotili, boste našli nekaj spodbudnega. Čas je ugoden za lepotne posege, saj boste usmerjeni v prijetne spremembe.

LJUBEZEN: Ne glede na vse, kar se bo dogajalo, se boste prijetno zabavali in uživali v druženju z različnimi ljudmi. Pazite le, da vas ne ujamejo pri kakšnem manjšem prekršku. Navezovanje prijateljskih stikov se vam bo sprva dozdevalo kot velika izguba časa, sicer pa si morate priznati, da ste v zadnjih časih dobili še veliko več.

KOZOROGINJA IN SPOLNOST

Potrebuje nežen, ljubeč in stabilen odnos, zato strastne avanture niso v njeni domeni. V spolnosti je zadržana in se boji prepustiti.

Vodnar

POČUTJE: Želite pustiti dober vtis na okolico, vendar se nikar preveč ne izpostavljajte. Pri dogovorih se potrudite, bodite bolj jasni in ohranite pravo mero navdušenja. Ugotovili boste, da se še vedno pomaknete naprej, le vztrajni morate biti.

LJUBEZEN: Čustva vas bodo zavedla, saj ste od nekoga pričakovali popolnoma drugačen odziv. Preprosto se ne morete pogovoriti z osebo, ki vam še noče odgovoriti. Glede pogojev bodite izbirčnejši. Ne posnemajte nekoga, ki je povsem drugačen, saj se boste znašli v še večjem kaosu.

VODNARKA IN SPOLNOST

To je ženska, ki želi med spolnim odnosom ohraniti vodilni položaj. Če se boste igrali z njenimi čustvi, vas bo brez težav sposobna zavrniti.

Ribi

POČUTJE: Več časa posvetite rekreaciji in sami sebi. Nikar se ne oklepajte istega, namesto da bi poskusili tudi kaj novega. Pazite le, če sodelujete s prijateljem, ki je nekoliko svojeglav.

LJUBEZEN: Položaj planetov vam bo v pomoč pri urejanju zasebnih zadev, zato živahno zastavite načrte in bodite bolj spontani. Tokrat boste končno v središču pozornosti. Dnevi vam bodo izjemno naklonjeni, zlasti so povečane možnosti, da skočite v novo razmerje. Uživali boste v priljubljenosti in pozornosti.

RIBICA IN SPOLNOST

Vulgarnosti ne prenese. Zanjo je spolni odnos združitev dveh podobnih duš. Brez nežnosti zanjo ni spolnosti. V avanturo se lahko zateče, če je razočarana.

horoskop.si