Ljubezenski horoskop za leto 2015: Bik

Stabilni in trdni odnosi

10. 12. 2014

Zaradi osebne čustvene krize, ki jo bo morda povzročilo določeno razočaranje na drugem področju, osebno nezadovoljstvo ali bolezen katerega od družinskih članov, boste čutili potrebo po močnem medsebojnem povezovanju z ljudmi, ki so vam zelo blizu. Za obstoječa ljubezenska partnerstva to pomeni, da se bodo še poglobila in utrdila, saj bodo temeljila na vaši predanosti in brezpogojni podpori partnerju.

Tudi nekatera prijateljstva, ki vam zelo veliko pomenijo, se lahko v tem času razvijejo v pristno ljubezensko razmerje. Vse kaže, da boste v novem letu malce bolj ponižni in razumevajoči ter manj sebični kot po navadi, kar bo zagotovo izredno pozitivno vplivalo na vaše odnose z ljudmi na splošno, kaj šele v okviru ljubezenskih odnosov. Če ste mlajši, boste v novem letu imeli priložnost spoznati osebo, s katero boste pripravljeni zgraditi resen in odgovoren odnos.

Če vam takšni ljubezenski odnosi prej niso ustrezali, boste zdaj zagotovo začutili željo po zaupnem odnosu, ki bo temeljil na vzajemni podpori, dajanju in razumevanju. Kaže, da boste s pomočjo druge osebe lažje razumeli, kaj pomeni čustvena intimnost in kakšne koristi imate lahko od tega. Samski biki boste največ priložnost za nova ljubezenska razmerja imeli v poletnem času, predvsem julija in septembra, ko se boste bolj zavedali potrebe po čustveni povezanosti.

Pazite le na avgust, ko boste zaradi retrogradne Venere morda pričakovali preveč in boste lahko na čustvenem področju doživeli veliko razočaranje. Tisti, ki boste zamudili ugodno poletno ljubezensko obdobje, boste novo priložnost dobili oktobra in novembra, ko boste dovolj samozavestni in pripravljeni dati pobudo za romantična srečanja in boste brez težav izražali svoja čustva.