Mars v tehtnici bo umiril sprte odnose

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 20. do 26. novembra 2017.

Mars v tehtnici bo umiril sprte odnose (foto: profimedia) profimedia
20. 11. 2017

Splošna napoved

V ponedeljek in torek vas bo še spremljalo Sonce v znamenju škorpijona, zato pričakujte nekaj več strasti in hkrati obremenjenosti. V sredo se Sonce pomakne v znamenje strelca in začenja se čas veselja, zabav in druženja. Ljubezenska zgodba, ki vam ni bila najbolj všeč, lahko dobi sedaj boljšo podobo, tako da lahko s konkretnimi odločitvami v zvezi s svojim življenjem še malce počakate, ker se vam obetajo igrive priložnosti.

Merkur v znamenju strelca bo poskrbel, da bo poslovno področje potekalo bliskovito, razigrano z obilico kreativnih podvigov. Pričakujte tudi nekaj površnosti, vendar se zaradi nje ne boste znašli v večjih težavah. Finance tokrat ne bodo najbolj pomembne, najbolj pomembno vam bo, da svoje delo opravljate z veseljem.

Z Venero v škorpijonu bodo ljubezenske zadeve intenzivne, vaše razmišljanje analitično, dogajanje pa vsekakor pestro. Če ne bo vse tako, kot ste si zamislili, se lahko pojavi tudi nekaj užaljenosti. Mars v tehtnici bo umiril sprte odnose in dodal nekaj diplomacije in usklajenosti, tako da se boste lahko tudi v primeru nesporazuma umirjeno pogovorili. V sredo se bo Neptun začel gibati v direktni smeri, kar vam prinaša več usklajenosti.

Tedenska napoved

V ponedeljek vas bo spremljala prijetna luna v znamenju strelca. Konjunkcija med luno in Merkurjem vam prinaša akcijo, nemir, gibanje in mnogo novih priložnosti.  Sposobni boste početi več stvari hkrati in vse, česar se boste lotili, vas bo razveseljevalo. V tem času bo vaša samodisciplina na pravi preizkušnji.  Zavedali se boste, da niste sami, ter da družbo potrebujete. S prijatelji si boste imeli ob kavici veliko za povedati, ne bodo pa pogovori usmerjeni v globino. 

V torek luna pride v znamenje kozoroga, zato boste bolj motivirani in podjetno naravnani. Na ljubezenskem področju se nekako ne boste znali popolnoma prepustiti in se pomakniti naprej, kar vas lahko malce spravi v slabo voljo. Zdrav način življenja bo tokrat zelo pomemben.

V sredo vas bo spremljala konjunkcija med luno in Plutonom, ki prinaša borbo za premoč na čustvenem področju in v odnosih. Veliko se boste ukvarjali s tem, kaj si o vas mislijo drugi in težko se boste v odnosih sprostili in razumeli nasprotno stran.  Pojavi se lahko tudi notranji nemir.

V četrtek zvečer luna potuje v znamenje vodnarja, zato prihaja sproščenost. Tisti pari, ki se trenutno nahajate sredi kakšnega daljšega prepira, boste zagotovo našli določene rešitve, ki ne vključujejo popolne prekinitve odnosov. Tudi na delovnem mestu bo vse bolj harmonično, saj boste s sodelavci veliko lažje sodelovali.

V nedeljo vas bo popeljal Prvi krajec v znamenju rib, ki vam prinaša soočenja na področju čustev. Tudi če boste želeli določeno situacijo pomesti pod preprogo, vas bo v notranjosti toliko obremenjevala, da se boste težko zadrževali. Prepustite se sanjarjenju.

horoskop.si

Preberite si še: