Na kaj morate biti pozorni v letu 2017?

Prešli smo v leto 2017, ki nam prinaša veliko novega, zanimivega, morda pa tudi kakšno preizkušnjo. Najlažje boste skozi leto 2017 pluli tisti, ki ste rojeni v znamenju ovna, tehtnice, vodnarja ali strelca. Največ preglavic pa leto prinaša zemeljskim znamenjem, vendar glavo pokonci, vsaka preizkušnja pomeni stabilizacijo za prihodnost.

Na kaj morate biti pozorni v letu 2017? (foto: Shutterstock) Shutterstock
16. 1. 2017

Oven

POČUTJE: nikar ne dovolite, da vas prevzame občutek, da ljudem niste všeč. Če ste zadovoljni s sabo, ostanite takšni, kot ste, in se ne obremenjujte z mnenji drugih.

LJUBEZEN: pozorni bodite na neiskrenost ljudi okoli sebe in ne dovolite, da nekdo manipulira z vami in vašimi čustvi.

POSEL, FINANCE: borite se za svoj prav, saj vam bodo zaradi vaše prodornosti in sposobnosti ves čas metali polena pod noge.

NAJBOLJ KRITIČEN MESEC: oktober

Bik

POČUTJE: zdravstvene tegobe, ki se bodo pojavljale na področju črevesja, bodo prehodnega značaja, zato se nikar preveč ne ustrašite, raje odreagirajte.

LJUBEZEN: namenite več pozornosti svojim notranjim občutkom, ki vas bodo vodili k pravim odločitvam in iskrenim odnosom.

POSEL, FINANCE: kakor hitro bo denar pritekal, tako hitro bo, če ne boste pozorni in budni, žal tudi odtekal.

NAJBOLJ KRITIČEN MESEC: avgust

Dvojčka

POČUTJE: ne ignorirajte znakov, ki jih sproža vaše telo. Tudi če imate občutek, da imate dovolj energije, naredite nekaj zase in se sprostite.

LJUBEZEN: ste v nevarnosti, da spregledate pravo sliko svojega odnosa, ki pa vam ne bo najbolj všeč. Odločiti se bo treba!

POSEL, FINANCE: polni boste idej in predlogov, vendar nikar ne zaspite na lovorikah in se nehajte predajati samo sanjarjenju.

NAJBOLJ KRITIČEN MESEC: februar

Rak

POČUTJE: predel črevesja bo zelo občutljiv, zato je skrajni čas, da se začnete prehranjevati nekoliko bolj zdravo in uravnoteženo.

LJUBEZEN: ljubosumje vas bo spremljalo v čustvenih odnosih, vendar se ga poskušajte izogibati, saj vam lahko naredi več škode kot koristi.

POSEL, FINANCE: čeprav boste imeli občutek, da ste najboljši, dovolite v poslovnem svetu tudi drugim, da izrazijo svoje mnenje.

NAJBOLJ KRITIČEN MESEC: december

Lev

POČUTJE: približajte se tistim stvarem, ki vam povzročajo pozitiven notranji občutek, in se izognite prevelikim naporom, ki vam samo škodijo.

LJUBEZEN: zvestoba bo za vas ključnega pomena, vendar se z njo nikar preveč ne hvalite in ne izpostavljajte, da ne boste ravno zato sumljivi.

POSEL, FINANCE: če se bodo pojavile nove priložnosti, jih najprej preverite in proučite, saj skrivajo v sebi določene zanke in pasti.

NAJBOLJ KRITIČEN MESEC: november

Devica

POČUTJE: zavedati se boste začeli, da je zdravstveno stanje tesno povezano s psihičnim stanjem, zato ne dovolite, da vas vznemirjajo po nepotrebnem.

LJUBEZEN: dvomi in strahovi, ki ne bodo redki, naj ostanejo tam, kjer so, saj boste z njimi na ljubezenskem področju težko napredovali.

POSEL, FINANCE: vaša analitičnost in doslednost sta sicer dobri lastnosti, vendar si tokrat na področju dela dovolite več sproščenosti in spontanosti.

NAJBOLJ KRITIČEN MESEC: februar

Tehtnica

POČUTJE: kljub temu da boste ves čas v dogajanju, si boste, če boste želeli ostati zdravi in vitalni, morali odtrgati kakšen vikend in ga nameniti le sproščanju.

LJUBEZEN: razmislite o vsem, kar se vam dogaja na področju ljubezni, in se usmerite le tja, kamor vas že nekaj časa vleče srce.

POSEL, FINANCE: pohitite, da vas kdo ne prehiti. Vaše ideje bodo odlične, vendar bodo potrebovale malce več akcije, motivacije in vaše vztrajnosti.

NAJBOLJ KRITIČEN MESEC: marec

Škorpijon

POČUTJE: mraz vam tokrat ne bo prizanašal, zato se bolj dosledno zaščitite pred njim in pred prehladi, saj bodo v nasprotnem primeru pogosti.

LJUBEZEN: globoka čustva, po katerih ste znani, se bodo tokrat prelevila v bolj površne in spontane odnose, kar lahko nekoga zmoti.

POSEL, FINANCE: kljub temu da vas delovno področje ne skrbi, mu bo vseeno treba nameniti več pozornosti ter svojega dragocenega časa.

NAJBOLJ KRITIČEN MESEC: april

Strelec

POČUTJE: nezdrave prehranjevalne navade, škodljive razvade in vsakodnevni stres bodo pustili na vašem telesu posledice, razen če se boste znali zaščiti.

LJUBEZEN: čeprav ste prepričani, da vaše sreče ne more zamajati nihče, se tokrat pazite nepredvidljivih situacij na ljubezenskem področju.

POSEL, FINANCE: hrepeneli boste po bogastvu, vendar nič ne pride samo od sebe, zato se boste morali za urejene finance bolj potruditi.

NAJBOLJ KRITIČEN MESEC: februar

Kozorog

POČUTJE: mikale vas bodo spremembe, želeli boste izboljšati svoje počutje, vendar nikar ne pojdite v skrajnosti, ohranite zdrav razum.

LJUBEZEN: ostanite zvesti sebi in svojim prepričanjem ter nikakor ne dovolite, da jih kdo preveč zamaje s sladkimi besedami

POSEL, FINANCE: planeti vas bodo prisilili h konkretnim ciljem, zato ne izgubljajte časa z neučinkovitimi predlogi svojih znancev.

NAJBOLJ KRITIČEN MESEC: avgust

Vodnar

POČUTJE: zaradi aktivnega življenja bodo malce na udaru vaše noge, ki bi jim bilo smiselno nameniti več pozornosti, še zlasti v hladnejših mesecih.

LJUBEZEN: poskušali boste pridobiti zanimanje osebe, s katero niste najbolj kompatibilni, vendar nikar ne vztrajajte predolgo, saj boste razočarani.

POSEL, FINANCE: pazite pri pomembnih pogodbah, saj bi zaradi naglice in hitenja lahko hitro spregledali kakšen pomemben droben tisk

NAJBOLJ KRITIČEN MESEC: april

Ribi

POČUTJE: ne obremenjujte se po nepotrebnem s težavami drugih, saj vas to vleče navzdol. Raje se posvetite svoji duši in telesu.

LJUBEZEN: prav je, da izpovedujete svoja čustva, vendar v tem letu pazite, da jih boste izpovedovali pravi osebi na pravi način.

POSEL, FINANCE: vrnite se v mislih v preteklost in se spomnite vseh slabih izkušenj na poslovno finančnem področju, zaščitite se, da se kakšna spet ne ponovi.

NAJBOLJ KRITIČEN MESEC: junij

horoskop.si