Napoved za ta teden: Bodite bolj pozorni na svoje odzive

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 22. do 28. 4. 2019.

Napoved za ta teden: Bodite bolj pozorni na svoje odzive (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
21. 4. 2019

Splošna napoved

Planetarne energije preteklega obdobja se počasi umirjajo in v tem tednu prehajate v bolj oprijemljivo obdobje, ki bo s pomočjo Sonca v znamenju bika povečalo vašo vztrajnost. Čeprav boste prepričani vase, lahko kljub temu ostanete na mestu, in sicer zaradi domišljije, utvar, oblastnosti ali celo trmoglavosti. Ko boste enkrat v pogonu, prepričani, da ste na pravi poti, vam bo veliko lažje. Povečano motivacijo boste znali spretno uporabiti tudi tisti, ki običajno niste prodorni in prepričljivi.

Vzemite si nekaj dodatnega časa zase in naredite naslednji pomemben korak na poti k svoji sreči, saj boste le tako začutili prave spremembe. Obdobje bo prijetno, saj vam vliva voljo do dela in življenja. Ne bodite pa presenečeni, če se bo pojavilo nekaj ležernosti, ali če kakšen dan ne boste imeli dovolj energije, da dokončate z delom.

Veliko se boste ukvarjali tudi z domačimi vprašanji, še posebej v povezavi z otroci ali starejšimi osebami, za katere boste imeli v tem obdobju občutek, da so vam še bližje, ter da jim morate pomagati. Sočutje bo povečano tudi v prijateljskih odnosih.

Čas z Merkurjem v ovnu bo ugoden za poslovno in finančno načrtovanje, vendar le, če boste potrpežljivi. Poleg hitrega delovanja bo prinesel nekaj konfliktnosti, jeze in nepričakovanih dogodkov. Več pozornosti posvetite svojim odzivom in poskušajte ne preveč burno reagirati na takšne in drugačne odzive drugih. Nenadne poti, sestanki, srečanja, seminarji lahko potekajo z manjšimi zamudami in zapleti, vendar se nikar ne razburjajte preveč.

Venera se bo v tem tednu nahajala v znamenju ovna in vam pripravila na ljubezenskem področju kakšno nenadno presenečenje, saj boste končno začutili odločnost in samozavestne korake, s katerimi se boste približali svojim željam in poskrbeli zase. Omahovanja ne bo, labilnosti tudi ne, spremljala vas bo misel, da je potrebno čim prej nekaj spremeniti. Pripravljeni boste tudi na kreativne in ustvarjalne podvige, zato je priporočljivo, da obiščete kakšen seminar ali delavnico, saj lahko s tem razširite svoja obzorja. Novim ljubeznim dobro kaže, a se nikar preveč ne prenaglite. Prekmalu bo za načrtovanje skupne prihodnosti, saj bodo določen stvari zaradi hitrega tempa še vedno nedorečene.

Mars v znamenju dvojčkov vam v tem tednu zaradi svojega navideznega optimizma in razigranosti lahko obljublja več, kot ste sposobni narediti in urediti, zato bodite malce bolj previdni, tudi takrat, ko boste popolnoma prepričani vase.  V sredo pa se začne Pluton gibati v retrogradni smeri, vendar se vas ta vpliv na osebni ravni ne bo nujno preveč dotaknil.

Tedenska napoved

V ponedeljek vas bo vodil vpliv lune v znamenju strelca. Svoboda razmišljanja in individualizem postajata ključni točki vašega delovanja. Ne boste prenesli občutka, da bi vas kdorkoli omejeval ali vam postavljal pravila. Privlačila vas bo misel na potovanja. Mikalo vas bo tudi tveganje. Ta vpliv pa vam lahko v negativnem smislu prinese tudi nestrpnost, netolerantnost, vznemirjenje in notranji nemir. Zaščitite se pred neugodnimi vplivi z nasmeškom na obrazu. 

V torek prihajajo s konjunkcijo med Soncem in Uranom nenavadne ideje, razprostrte misli in povečana želja po dogajanju ter avanturah, v kolikor se vam pojavi možnost zanje. Odprti boste za nove načrte, ki bodo vsebovali drugačne pristope in več inovativnosti. Če ste bolj zadržane narave, se boste še bolj umaknili vase, večja družba vas bo le vznemirjala.

V sredo vam luna v kozorogu podarja vztrajnost na področju dela in denarja. Zmogljivost za težje naloge in storilnost bosta povečani. Tudi motivacije za delo vam ne bo primanjkovalo. Čas bo zelo naklonjen organizaciji, strukturiranju, urejanju raznih birokratskih in nepremičninskih zadev, ne bo pa najbolj naklonjen medosebnim odnosom ter ljubezenskim dogodivščinam. Postali boste bolj hladni, težje boste pokazali čustva, zato lahko delujete nezainteresirani. 

V četrtek prihaja s konjunkcijo med Luno in Plutonom pestro dogajanje na področju čustev. Čeprav boste hrepeneli po strasti, ljubezni in dotikih, se bodo v vaši notranjosti prepletali razni dvomi in občutki, ki ne bodo najbolj zaželeni. Pojavita se lahko tudi razdražljivost in notranja napetost, zato se zavarujte pred glavoboli in bolečinami v predelu želodca.

V petek bo dopoldanske ure vodila delovna motivacija, nato se boste razprostrli v daljavo, saj se luna seli v znamenje vodnarja. Zapodili se boste v projekte, ki ste jih v preteklosti pustili nedokončane. Pokazale se bodo možnosti, da jih sedaj končate ali pa boste preprosto našli informacije, ki bodo dopolnile sestavljanko. Srečevali boste prijatelje in znance, s katerimi se boste odlično ujeli in delili mnenja. Prihajajo nenadne in nenavadne spremembe.

V soboto, za praznik,vas bo vpliv Zadnjega krajca pomiril in usmeril k boljšim rezultatom, ki pa bodo od vas zahtevali zbranost. Vikend bo zabaven, saj boste z zračno energijo ves čas strmeli k dogajanju.

horoskop.si

Poglejte si še: