Napoved za ta teden: Bodite iskreni

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 2. do 8. aprila 2018.

Napoved za ta teden: Bodite iskreni (foto: profimedia) profimedia
2. 4. 2018

Splošna napoved

S Soncem v znamenju ovna, ki bo poudarilo vašo samozavest in prineslo razigranost v odnose se lahko postavite zase in zahtevajte kar vam pripada, saj boste s tem osebnostno napredovali. Dotaknili se boste tem, ki so bile že pozabljene, vendar z drugačnim, veliko bolj inovativnim pristopom. Nikakor tokrat ne sprejemajte brezglavih odločitev, ki so povezane z odnosi, saj bi jih lahko kasneje obžalovali.

Obdobje bo zelo primerno za razreševanje napetosti z ljudmi, rojenimi v ognjenih in zračnih znamenjih. Bodite pozorni tudi na ugodne priložnosti, ki vam jih bodo odpirali pomembni ljudje, ki bodo tokrat korak pred vami. Ob sami misli na sodelovanje z drugimi vas lahko spreleti nelagoden občutek in hrepeneli boste po neodvisnem in novem okolju ter individualizmu. Rutina ali dolgočasna opravila vas bodo samo vznemirjala in kradla vašo energijo. Tokrat se raje umaknite pred napetostmi in zapleti, ki se bodo vrstili. Prepričani boste, da ste nepremagljivi, zato se lahko izkažete pri nalogah, ki se jih v prejšnjem obdobju ne bi niti lotili, saj so vas plašile s svojo zahtevnostjo.

Merkur vas bo popeljal h konkretnim ciljem, vendar boste zaradi hitenja in nervoze morda spregledali nekaj pomembnih dejstev. Trmasto boste tudi zagovarjali svoje misli, vendar na konflikte ne boste pripravljeni. Komunikacija bo jasna in hitra, globoke misli pa vas bodo tokrat bremenile in utrujale.

Venera v znamenju bika, bo na ljubezenskem področju poskrbela za skladne odnose. To je čas za ocenjevanje odnosov tako osebnih kot poslovnih. Zanimivo obdobje, v katerem se bodo stvari postavljale na pravo mesto in prevesile tehtnico na stran usode, seveda v za vas pravi smeri, ki jo boste morda razumeli šele kasneje. Z določenimi ljudmi lahko prekinete stike in se podate v razčiščevanja, ki se bodo na koncu izkazala za koristna. Če boste z ljubljeno osebo povsem iskreni, bosta v tem času morda prejela priložnost, da se več posvečata sebi in postaneta še bolj srečna ter povezana. Spomnili se boste tudi, kako lepo vam je bilo na ljubezenskem področju v preteklosti, vendar nikar ne lebdite v svojih sanjah, raje se soočite z nastalimi situacijami. Venera bo v tem tednu pomagala tudi samskim, ki si lahko v obetate novo osebo, ki vas bo popolnoma očarala.

Hladne energije Marsa v znamenju kozoroga vas bodo v notranjosti vznemirjale in prisilile, da se podate v akcijo. Dela vam tokrat ne bo zmanjkalo, saj boste želeli vse, kar počenete, popravljati ali izboljšati, tudi svoje finančno stanje. Morali boste poiskati ravnovesje med poslovnim in osebnim življenjem, saj bo več kot očitno prvo popolnoma prevladalo nad drugim. Prilagodite in umirite se, poskusite se oddaljiti od resnosti in za trenutek pozabiti na težave. Zaradi ugodnih aspektov boste osredotočeni, stabilni in močni, kadar pa vas bo kdo ali kaj zelo razjezilo, pa lahko pobesnite in s tem izrazite svojo poglobljeno strast. V poslovnih zadevah boste zanesljivi, praktični in odgovorni. Marsikdo vam bo zavidal vašo osredotočenost.

Ne dovolite, da vam retrogradni Jupiter v znamenju škorpijona pripelje na vašo pot kakšno oviro, ki bi vas ustavila pred vašimi začrtanimi cilji.

Tedenska napoved

V velikonočnem ponedeljku vas bo spremljala luna v škorpijonu. V okolju se boste bolje počutili, posebno tisti, ki vas čakajo bolj zahtevne naloge. Naredili boste veliko več, kot boste na začetku načrtovali, a kljub temu boste imeli občutek, da ste še premalo prizadevni. Največ pozornosti boste namenjali financam in se v prostem času družili z družino, saj boste želeli doseči, da delujete še bolj povezano. Bolj boste pozorni na svoje napake, zato boste uspešno reševali naloge, ki so vam zaupane.

V torek vas bo spremljala konjunkcija med luno in Jupitrom, ki vas usmerja k dobremu počutju, zadovoljstvu in novim idejam. Obetajo se vam novi podvigi, ki bodo prebudili vašo ustvarjalno žilico. Pojavi pa se lahko besedno pretiravanje, zato določene zadeve jemljite z rezervo.

Sredo bo spremljala luna v strelcu. Oddahnili se boste, saj boste končno rešili določene zaplete, za katere niste bili odgovorni. Imeli boste povečano potrebo po družabnih stikih, a jo boste uresničili šele, ko bodo vse naloge zaključene. Še bolj veseli boste, ker boste imeli kar precej uspeha s projektom, kar ste tudi že predvideli vnaprej.

Malo boste tudi v četrtek obžalovali, da so vaši kolegi tako neresni, a na koncu se boste sprijaznili s situacijo in si priznali, da bi bilo tudi slabše.

V petek čez dan boste z luno v strelcu optimistični in razigrani. Zvečer se luna pomakne v znamenje resnega kozoroga. Z veseljem se boste lotili raznih poslovnih obveznosti, novih projektov in stvari, ki ste jih že dolgo odlagali. Vaši instinkti bodo povečani, prav tako tudi vaš apetit. Občutite lahko tesnobo, depresijo ali samo nerazložljivo nezadovoljstvo. To je dobro obdobje za začetek česarkoli novega, povezanega s poslovnim napredkom.

V soboto prihaja s konjunkcijo lune na Saturn več resnosti, zadržanosti in odgovornosti. Nervoza in nejasen občutek krivde vas lahko zmedeta na vseh področjih, zato se izognite razglabljanju in nepotrebnim konfliktom. Vsaka težava se vam bo dozdevala večja, kot je v resnici. Zaradi nakopičenih težav se lahko pojavijo tudi želodčne težave.

V nedeljo boste z Zadnjim krajcem usmerjeni k dokončevanju bistvenih zadev. Miselni procesi bodo potekali nekoliko počasneje. Vsako stvar boste temeljito analizirali, preden boste ukrepali. Tudi pri učenju lahko naletite na kakšen odpor ali oviro. Čas tudi ni najbolj ugoden za pogovore in dogovore, družbeno boste priča mnogim napetim situacijam. Bodite previdni na cesti, čeprav bodo dinamične energije ves dan stres transformirale v ustvarjalno energijo.

horoskop.si