Napoved za ta teden: Bodite prilagodljivi in iskreni

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 11. do 17. 2. 2019.

Napoved za ta teden: Bodite prilagodljivi in iskreni (foto: unsplash) unsplash
10. 2. 2019

Splošna napoved

Razgibane vibracije Sonca v znamenju vodnarja bodo tiste, ki bodo v tem tednu ustvarile dinamiko, tudi na področju čustev. Vaša volja in moč bosta povečani in sedaj je ugoden čas, da se poskusite vključiti v kakšen skupinski posel, saj se vam obetajo odlični rezultati. Tudi prilagajanje bo tokrat enostavno. Popestrite družabno plat življenja, ki bo v teh dneh na višku, samote ne boste najboljše prenašali. Za poglabljanje v odnose in razna analitična razčiščevanja ne boste imeli energije, bolj vas bo mikalo vse, kar ima nenavaden, drugačen pridih, ter sproščeni odnosi, ki vam prinašajo občutek zadovoljstva. Če nekoga že dolgo niste slišali ali srečali, je sedaj pravi čas, da se spomnite nanj. To je čas sodelovanja in intelektualnih premikov, hkrati pa se že počasi dotika prihajajoče pomladi. 

Merkur, ki se bo prehajal po znamenju rib lahko na področju dela in izobraževanja popelje vaše misli v sanjarjenje, kaj bi lahko naredili. Premalo vztrajni in neodločni ter omahljivi ste lahko hitro zavedeni, zato se varujte naivnosti, s katero se lahko srečate. Tokrat boste precej skrivnostni do drugih, v sebi pa boste skrivaj razmišljali o možnostih, kako najti nove oblike izražanja svojih potencialov.

Venera se bo nahajala v kozorogu prinaša nekaj nedorečenosti in drugačnih pogledov v zasebne odnose, tudi kakšen hladen odgovor vas naj ne preseneti. Bodite predvsem iskreni, popustljivi in prilagodljivi, le tako boste dosegli tisto, kar ste si začrtali in znali ujeti pravo priložnost. V sebi boste delovali razumsko, na vsakem koraku pa vas lahko zmede kakšen stavek, ki si ga boste narobe razlagali. Strast in nežnost bosta nekaj, po čemer boste hrepeneli, vendar si ju nekako ne boste znali pričarati na pravi način.

Mars v četrtek zaključuje svoje aktivno gibanje v znamenju ovna in se pomika v bolj umirjene energije bika. V medsebojnih odnosih bo prisotne veliko harmonične komunikacije, s katero boste reševali zadeve sproti in intenzivno. Če boste znali prisluhniti svojemu notranjemu glasu in biti vztrajni, lahko dokončate nekaj pomembnega. Nezadovoljstvo bo tokrat težko skriti, tudi majhne laži ne bodo priporočljive, saj vas bodo zelo hitro razkrinkali.

Nekaj sreče in ugodnih priložnosti vam prinaša Jupiter v znamenju strelca, ki bo na pomoč priskočil predvsem tistim, ki zaupajo vase in optimistično zrejo v prihodnost.

Tedenska napoved

V ponedeljek se boste podali z malce ležerno luno v znamenju bika. Ustrezalo vam bo domače okolje, kjer se boste znali razvajati. Konjunkcija med luno in Uranom prinaša številna presenečenja in hitre reakcije, s katerimi boste sicer skušali prodreti, vendar si lahko, če ne boste premišljeni, naredite več škode kot koristi. Prihaja manjša ohladitev na področju čustev, zato čas ni najbolj primeren za nove zmenke. Če ste na dieti, prihajajo naporni trenutki, saj boste hrano dobesedno požirali z očmi.

V torek bo Prvi krajec v zemeljskem znamenju odlična iztočnica za odločitve, povezane z napredkom in izboljšanjem počutja. Prijetne energije vas bodo vodile k rezervaciji kakšnega lepotnega podviga ali obisku frizerja.

V sredo dopoldne, ko se luna pomakne v znamenje simpatičnih dvojčkov, se bodo vaše misli zbistrile, povečala se bo želja po svobodni in sproščeni komunikaciji. Iskali boste nove možnosti za napredek in zaslužek, vendar bodite pozorni tudi na droben tisk, ki vas lahko spretno zavede. Pazite le, da se, tisti, ki ste v razmerju po nepotrebnem ne zapletete v kakšno avanturo, saj bi si kasneje trenutno nepremišljenost očitali. Težko boste obstali na mestu, nenehno se boste gibali in premikali, zato se skušajte izogniti situacijam, ki zahtevajo potrpežljivost.

Valentinov četrtek bo razposajen. Hitre misli, veliko zanimivega, vendar skoraj nič globokega. Ne pričakujte ljubezenskih izlivov, raje se veselite razigranega dogajanja in komplimentov, ki vas bodo tudi nasmejali. Lepotni posegi in precizni rituali naj še malce počakajo, danes se tudi samski raje družite s prijatelji, kar bo odlična terapija za vas, tudi tiste, ki imate zlomljeno srce.

V petek popoldne prihajate v z ljubeznijo obarvan čas, ki ga bo polepšal vpliv lune v znamenju raka. Ta vpliv sicer prinaša ljubezniv čas, ki obeta veliko zadovoljstva in nežnosti v ljubezenskih odnosih, po drugi strani pa se bo potrebno malo bolj prilagoditi in tudi kdaj sprejeti, da ni vse tako, kot ste si zamislili.  Prihajata poglobljeno razmišljanje in vračanje v preteklost. Te knjige tudi v soboto raje ne odpirajte, saj vam prinaša veliko zmedenih misli in negativnih občutkov. Nastopila bo tudi nervozna in napeta energija, še posebej v primeru, če vam ne bo ugodeno. Sledi lahko umik v svoj svet, ki pa ne prinaša zadovoljstva ampak le premostitev vseh misli in težav.

V nedeljo popoldne luna preide v znamenje leva, zato se boste lahko pohvalili s svojim samozavestnim nastopom. Kljub temu, da ne boste nagnjeni k globokim čustvom, si boste v zasebnih odnosih zaželeli več pozornosti in ljubezni, vendar na bolj strasten in vznemirljiv način. Uživati boste znali tudi sami s sabo in se posvetiti stvarem, ki jih delate z veseljem. Več pozornosti boste namenili negi svojega telesa in duha, priporočljiva rešitev v primeru nervoze pa je tudi šport.

horoskop.si

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri