Napoved za ta teden: Ne zatekajte se v vlogo žrtve

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 19. do 25. februarja 2018.

Napoved za ta teden: Ne zatekajte se v vlogo žrtve (foto: profimedia) profimedia
19. 2. 2018

Splošna napoved

Teden pred vami prinaša nežno energijo in prijetne misli. Sonce v znamenju rib vas bo popeljalo v intenzivne čustvene odločitve, z lahkoto boste sanjarili in se predajali užitkom. Odločnosti v tem času ni pričakovati, saj vas bosta spremljali labilnosti in omahljivosti. Ukvarjali se boste z reševanjem čustvenih zapletov, ki lahko v tem času dosežejo najvišjo stopnjo, saj se boste težko zadržali, da ne bi izpovedali svojih čustev. Ne zatekajte se v vlogo žrtve, raje se postavite zase in vztrajajte pri svojih odločitvah. V vas se bo aktivirala želja, da se povežete s sabo, vnesete tišino skozi meditacijo, in se skozi hvaležnost zahvalite za vse.

Merkur, ki se bo v tem tednu gibal po znamenju Rib, prinaša čas ustvarjalnosti in kreativnosti, nekoliko otežena pa bo komunikacija z ljudmi, ki jih ne poznate dovolj dobro, saj boste težko predvidevali in zaupali. Lahko da boste imeli občutek, da v določenem poslovnem krogu niste več tako priljubljeni ali iskani, kot ste bili še pred kratkim, vendar je to samo vaš občutek, ki se ga skušajte znebiti. Upoštevajte, da vaša podzavest govori v drugačnem jeziku, kot ga govori vaša zavest.

Z Venero v znamenju rib se boste podali na prijetno ljubezensko popotovanje, polno lepih komplimentov, romantičnih gest in prijaznosti. Sicer boste bolj občutljivi, vendar pa se boste sposobni vživeti v duševna stanja svojega partnerja, zaradi česar boste zelo razumevajoči. Uresničenje vaših ljubezenskih sanj bo odvisno od številnih zunanjih in notranjih dejavnikov. Povečana bo potreba po idealni ljubezni, zelo boste nežni, zato bodite zelo pazljivi, da ne boste ljubljene osebe s svojimi nepremišljenimi izjavami ali delovanjem prizadeli.

Mars v strelcu bo s svojo ognjeno energijo doprinesel nekaj strasti in več pestrega dogajanja. Malce boste nepremišljeni, vendar boste zadeve kljub temu reševali in popravljali na simpatičen način. Organizacija, vodenje in planiranje bo več kot uspešno, zato se novim izzivom nikar ne izogibajte, saj bi le to v kasnejšem obdobju obžalovali.

Jupiter, ki se nahaja v škorpijonu išče svojo resnico, zato se boste težko podrejali drugim in pristajali na kompromise. Teden je lahko za nekatere zelo naporen, saj se boste obračali vase. Prepoznali boste, česa si v življenju želite. V sebi lahko začutite, da je prišel skrajni čas, ko morate postaviti sebe na prvo mesto, in sicer za vsako ceno. To je čas preizkušenj, saj zdaj težko pogledate na zadeve nepristransko. Karkoli ste v preteklosti zakopali v podzavest in nezavedno, se bo zdaj pojavilo v obliki velike želje, da uresničite, kar si želite.

Tedenska napoved

Ponedeljek z luno v ovnu bo aktiven in temperamenten dan. Tokrat vas ne sme presenetiti ponudba za novo delo, nepričakovan vir dohodka, začetek posla, dobra poslovna priložnost ali sklenjena kupčija, zato imejte odprte oči. Rešitev zapletov vas vodi v napredek. 

Torek bo zanimiv dan, še posebej zaredi konjunkcije med Luno in Uranom, ki vam prinaša razna presenečenja, dobre novice, ali klic, ki vas bo spravil v dobro voljo. Na prvem mestu bodo znanost, elektronika in računalništvo, kjer se lahko pojavi tudi nekaj zapletov. Komunikacija, pogovori in dogovori bodo potekali brez težav, zvečer, ko luna pride v bika, pa boste razmišljali samo še o počitku.        

Sreda z luno v biku bo umirjen dan. Izkoristite ta vpliv za zdravljenje z zemljo ali energijo, za masažo, za izlet v naravo. Pojdite tja, kjer se resnično dobro počutite. V odnose z bližnjimi boste vnašali več romantike in topline. Z nežnimi trenutki in majhnimi pozornostmi si boste prav gotovo polepšali dan. Dišala vam bo dobra hrana, zato boste ves dan razmišljali o njej. Pripravite si okusno pojedino v družinskem krogu, ki vas bo pomirila.

V četrtek se boste prijetno počutili v oblačilih pastelnih barv. Pretirane obremenitve vas bodo vznemirjale, saj se bo ves čas v ozadju pojavljala ležernost.

V petek vas bo spremljal Prvi krajec v znamenju dvojčka, zato si boste želeli sprememb in v tem času vas življenje lahko preseneti s kakšno prijetno malenkostjo, ki je niste niti pričakovali. Polni boste energije in elana, zato je to dobro obdobje za vse nastope, za prodajo in seveda zabavo. Šport bo za vas tudi v soboto ustrezna sprostitev, saj boste prekipevali od viška energija. 

V nedeljo boste nežni in romantično razpoloženi, saj luna preide v znamenje raka. Kar je povezano z vašim notranjim doživljanjem lahko priplava na plano, zato ne bodite presenečeni, če bo ob spominu na kakšno situacijo prisotna tudi kakšna solzica. Čas je namenjen notranjemu čiščenju, zato se ne trudite preveč, ostati navidezno hladni. Pazite tudi v prometu, saj boste malce v svojem svetu. Precej močno vas bo zadelo ob pogledu na neko osebo, o kateri razmišljate že dlje časa. Stanje bo podobno zaljubljenosti, vendar ne gradite zidov v oblakih.

horoskop.si

Preberite si še: