Napoved za ta teden: Bolj pestro ljubezensko življenje

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 7. do 13. maja 2018.

Napoved za ta teden: Bolj pestro ljubezensko življenje (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
7. 5. 2018

Splošna napoved

V tednu pred vami vas bodo vodile zemeljske energije Sonca v znamenju bika. Tokrat boste opazili, da ste bolj trmoglavi, pa kljub temu stabilni in realni. Vaša notranja narava bo racionalna, pomembno vam bo, da lahko sami skrbite zase, da ste ves čas z nečim zaposleni in dobro plačani. Če boste slučajno prisiljeni v tveganja in tekmovalnost z drugimi, boste navzven ostali hladni, razburjenost v sebi pa boste premagovali v sanjah. Potrebovali boste nekoga, ki vam bo vračal samozavest in vero vase, najboljša pomoč bo konkretno delo, v katerega se boste marljivo zakopali. 

Z Merkurjem v Ovnu boste mladostni in polni entuzijazma. Hitro boste razmišljali in sklepali, za študij in razglabljanje o težavah pa tokrat ne boste imeli potrpljenja. Prihajajo tudi težave s koncentracijo in hitro boste izgubljali zanimanje, stare ideje pa boste zamenjali za nove. V nedeljo, ko Merkur pride v znamenje bika, stopate v malce bolj ležerno obdobje.

Venera v znamenju dvojčkov vam v tem tednu prinaša veliko zabave in uživanja v razgibanih dogodivščinah. Povečana bo radovednost in zanimati vas bodo začele nove razsežnosti ljubezenskih odnosov. Nenehno boste v raznih povezavah skušali povedati čim več, vse boste želeli deliti z drugimi. Prihajajo mnoga tiha, vendar zanimiva spoznanja in bolj pestro ljubezensko življenje. Bolj kot fizična privlačnost, bo tokrat pomembno, da se lahko od nekoga naučite nečesa novega. Težko boste preživljali čas z nekom, ki vas dolgočasi. Nemirna in razigrana energija, obarvana z radovednostjo, vas bo vodila v prijetno dogajanje, tudi v službi, kjer se boste v teh dneh večkrat nasmejali. Stopnjevale se bodo intenzivne energije, veliko bo dogajanja in novih informacij. Potrudite se za notranji mir in si ne dovolite da vas vznemirijo nepomembne zadeve.

Mars vas bo spremljal z energijami kozoroga, zato boste disciplinirani, odločni in ambiciozni. Odlično vam bo šlo od rok obvladovanje svojih želja in zamisli. Veliko vam bo pomenilo materialno področje, zato boste tokrat znali tudi kej privarčevati. Zaradi hladne energije se lahko pojavijo napetosti, nestrinjanja, veliko lažje bi v teh dneh živeli, če bi se potrudili razumeti se med seboj, ter se prilagoditi v kočljivih situacijah.

Retrogradni Jupiter, Saturn in Pluton vam prinašajo ovire pri vsem, kar bi radi razrešili, in omejujejo splošni optimizem. Prinašajo tudi usmerjenost vase, kar vas lahko popelje do novih spoznanj. Zelo pomembno bo za vas notranje zadovoljstvo, zato boste strmeli tudi k nemogočim ciljem. Soočali se boste s svojimi strahovi, navadami, krivicami in dvomi, znali pa boste sprejeti odgovornost.

Tedenska napoved

V ponedeljek se bo luna sprehajala po znamenju vodnarja, zato izkoristite nove priložnosti, ki se vam bodo nizale. To znamenje vlada sklepom, zato kakšno vnetje ni nobena redkost, izognite se tudi daljšemu stanju na nogah. Raje se podajte v druženja, saj lahko srečate tudi kakšnega starega prijatelja. Tokrat boste bolj ustvarjalni, inteligentni, družabni in zelo priljubljeni med prijatelji. Razmišljali boste logično in vaš smisel za humor bo izrazit. 

V torek prihaja Zadnji krajec, ki predstavlja zbistritev in čiščenje na materialni ter duhovni ravni, zato se boste z njegovo pomočjo in nekaj vztrajnosti lažje znebili nepomembnih zadev. Telo bo v odlični formi in pripravljeno na nove dosežke, zato se podajte v športne dejavnosti, kjer boste sprostili svojo energijo. To je idealen čas za začetek diete. 

Sreda bo obarvana z nežnimi energijami lune v znamenju rib. Več bo dvomov in misli, ki vas bodo nekoliko vlekle v temačen navidezen prostor. Ta vpliv vas bo zapeljeval v sanjarjenje o tem, kako bi lahko vaše življenje drugačno, če bi ravnali kako drugače. Boljše bo, če se ne boste obremenjevali z negativnimi občutki, saj vam jih lahko posredujejo osebe, ki vam ne privoščijo uspeha. Ne ostajajte v dvomih, ampak dvignite glavo in se podajte budno naprej.

Konjunkcija med Luno in Neptunom vas bo v četrtek popeljala še v bolj intenzivne globine. Prihaja odličen spomin za malenkosti in izostrena intuicija, s katero boste prišli do določenih pomembnih spoznanj. Ker se boste težko zbrali, se težjim opravilom in zahtevnemu študiju raje izognite. Hrepeneli boste po stiku z vodo, ki vas bo popolnoma prebudil.

V petek popoldne preide luna v znamenje ovna, ki prinaša akcijo, hitrost in nekaj površnosti. Prihaja povečana stabilnost na osebnem področju. Vseeno vam bo za napake in nesporazume, le slabih in sarkastičnih kritik ne boste najbolje prenašali. To je čas, ko morate izkoristiti vse priložnosti, ki vam pridejo na pot, saj boste vitalni in polni zamisli. Primerna sprostitev v soboto bo šport.

V nedeljo vas bo spremljala konjunkcija lune z Uranom, zato pričakujte številna presenečenja. Besede vam bodo prehitro polzele z jezika, zato najprej razmislite, da se ne boste po nepotrebnem znašli v konfliktu. Mikala vas bodo nenačrtovana in dolga potovanja. Na področju čustev prihaja ohladitev, obarvana z zmedenostjo, zato nikar ne delajte prehitrih zaključkov, saj bi jih že čez nekaj dni zagotovo obžalovali. Notranje vas bo umirila luna, ki v večernih urah začne svoje potovanje v znamenju stabilnega bika. 

horoskop.si

Poglejte si še: