Napoved za ta teden: Čas, da končno naredite nekaj zase

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 19. do 25. 11. 2018

Napoved za ta teden: Čas, da končno naredite nekaj zase (foto: pixabay) pixabay
18. 11. 2018

Splošna napoved

Teden pred vami vas bo lahko presenetil. Iz strastne, vendar globoke in malce uničljive energije Sonca v znamenju škorpijona, ki vas bo vodila na poseben način, prehaja Sonce v četrtek v veselega strelca in vas vodi v svobodo in spontanost. Prihaja lahkotna, neobremenjena energija, ki bo privlačila tako sodelavce kot poslovne partnerje in ostale znance. Pomembno za vas bo predvsem področje, ki ureja vaše odnose z drugimi, predvsem tistimi, ki ste jim blizu. Čas bo primeren tudi za nove, nenavadne ideje in iskanje pomoči in podporo pri osebah, ki imajo določene sposobnosti in vam lahko pomagajo pri uresničevanju zamisli. Možno je, da bo večkrat prihajalo do manjših nesporazumov, ki pa jih boste razjasnili in nadaljevali svojo pot z nasmeškom na obrazu. Nizali se bodo številni prijetni dogodki, ki jih bodo povzročile lepe in vam naklonjene energije ognja. Izredno uspešni boste, če študirate ali se izobražujete. Znanje boste kar srkali vase in se ob tem tudi odlično počutili. Ne pometajte težav pod preprogo, saj se bo izkazalo, da jih morate enostavno rešiti, kar pa tokrat ne bo predstavljalo večjega problema.

Merkur se bo sprehajal po znamenju strelca, kar bo v vas zbudilo ambicioznost. V karieri boste želeli stopiti na višjo stopničko, kljub temu da ne boste popolnoma motivirani in zbrani. Sodelavci se bodo obračali na vas in pričakujete lahko pomembno informacijo, ki bo sprožila premik na področju kariere.

Mars v znamenju rib bo spodbuda, da končno naredite nekaj zase, za svojo psihično stabilnost. Morda boste začeli obiskovati telovadnico ali se boste preprosto odpravili na sprehod ali pa se boste odločili, da v razmerju niste zadovoljni, saj prejemate premalo nežnosti in topline. Vsekakor se prepustite počitku, zabavi, vodi, ki vas bo sproščala in dobri volji.

Z Venero v znamenju tehtnice boste veseli napredka v odnosih z drugimi, saj vas je v zadnjem času že skrbela čustvena neodzivnost bližnjih. Čutili ste precejšnje nezaupanje, saj ste imeli občutek, da ljudje okoli vas samo iščejo konflikte in si obenem želijo, da rešujete njihove probleme. Vaša občutljivost bo sicer povečana, a po drugi strani boste bolj jasno videli svoje težave in jih boste pripravljeni na pravi način tudi reševati ter se z določenimi situacijami sprijazniti. Ljubezenska razmerja v tem tednu ne bodo deležna večjih sprememb ali konfliktov.

Jupiter v strelcu bo doprinesel kanček sreče tudi tistim, ki ne razmišljate najbolj pozitivno, zato skušajte prisluhniti notranjim opozorilom in kdaj tudi tvegajte, seveda kolikor je v vaši moči. Prisotna bo tudi težnja po večjem zaslužku in po boljši poslovni poziciji. Neprestano boste razmišljali kaj in s čim bi se lahko ukvarjali ali kje bi se lahko zaposlili, primanjkovalo bo le vztrajnosti in osredotočenosti.

Tedenska napoved

V ponedeljek boste z luno v ovnu nastopili energično in pripravljeno na vse. Če boste budni, boste zaznavali sporočila, kako lahko izboljšate način, ki ste si ga izbrali za dosego cilja. Začeli boste razmišljati že o novih ciljih ali pa popravkih, ki jih potrebujete za svojo srečo. Čutili pa boste izjemne napetosti znotraj sebe. To je povsem normalno in ko se tega enkrat zavedate, se lahko odločite, da boste toliko bolj potrpežljivi in premišljeni.

V torek prihaja konjunkcija med Luno in Uranom, zato vas bo spremljalo vznemirjenje, tudi če bo vse tako kot mora biti. Timsko delo prinaša odlične rezultate, zato nikar preveč ne stremite k individualizmu, saj lahko zamudite dobre rezultate. Ljubezen je lahko v nevarnosti, saj rožnatih očal nikakor ne boste želeli sneti.

Sreda prinaša harmonijo in željo po umirjenih odnosih. Luna v biku bo v prvo vrsto postavila družinsko okolje, ki ga boste želeli negovati. Čas bo namenjen tudi poglabljanju in reševanju odnosov ter razmišljanju o dolgoročnem napredku. Želeli boste trdne dokaze za svoj vloženi trud in trma vam lahko prepreči kakšno lepo zgodbo, zato se ji izognite. Tudi v četrtek boste z zemeljsko luno zbrani in predvsem odločni na področju dela in financ. Brezzvezne pripombe se vas tokrat ne bodo niti dotaknile.

V petek pričakujte nepričakovano ter mešane energije, ki jih prinaša Polna luna v znamenju dvojčkov. Prihajajo nespečnost, živčnost na cestah, povečano število prometnih nesreč in še marsikaj, zato bodite predvsem bolj previdni. V tem času se je dobro lotiti hujšanja, lahko si privoščite post. Ker je to čas navdušenja, boste zaznavali, na katerih področjih ne živite v svoji polni moči. Koristno si je zapisati težave in o njih razmisliti. V tem času se odsvetuje striženje las, lasje boste tudi veliko težje oblikovali kot po navadi.

Sobota bo družabna in z luno v dvojčkih malce zmedena. Zvonjenje telefona in nenehni klepeti bodo kradljivci vašega časa, če imate začrtane kakšne pomembne obveznosti. Čeprav boste kar naprej bezljali, boste izjemno učinkoviti in optimistični. Tisto, kar si boste zapičili v glavo, boste dosegli, čeprav površno. Čustveno boste odprti in samozavestni. Deležni boste veselja, navdušenja in veliko aktivne energije, kar vam daje moč in voljo. Izkoristite dan za iskanje boljših možnosti.

V nedeljo zjutraj prihaja nežna energija lune v raku. Hrepeneli boste po dotikih in prijetnih čustvenih pogovorih. Dobrodošla bo vsaka sprostitev v polnem pomenu besede, saj se vam ne bo ljubilo truditi, da bi dosegli užitek. Pravila in obveznosti boste zaznavali ohlapno, prilagodljivi boste, vendar boste ohranili svoje sanje. Bolj, kot delo vas bo zanimala duhovnost, ki ji boste začeli posvečati več pozornosti, intuicija bo postala pomembna sopotnica in hkrati rešiteljica. Na plano lahko pridejo tudi speče težave povezane z vašim zdravjem, zato poskrbite za zdravo prehrano in zadostno mero gibanja.

Lep teden vam želimo... 

horoskop.si

Poglejte si še: