Napoved za ta teden: Čas je, da se soočite sami s sabo

Preberite si tedensko astro napoved Sensa astro kluba od 27. februarja do 5. marca 2023.

Napoved za ta teden: Čas je, da se soočite sami s sabo (foto: shutterstock) shutterstock
27. 2. 2023

Sonce v znamenju rib vas bo vodilo po čustveno obarvani poti. Ker bo vse skupaj tako zelo intenzivno, ne bodite presenečeni, če boste na trenutke celo nekoliko melanholični. Na plano lahko priplavajo neljube situacije, ki jih bo počasi potrebno popeljati v fazo razreševanja. Pomembne življenjske lekcije vam lahko pomagajo, da boste tudi v kočljivih situacijah skušali ostati stabilni. Duhovna povezanost bo tista, na kateri boste želeli graditi temelje. Samski boste malce opustili lov, toda ko boste nehali iskati, vas bo ljubezen nepričakovano srečala. Osvajali boste z nežnostjo in prikupnostjo. Umirjeni trenutki v zavetju doma bodo polni globokih občutkov. 

Teden je ugoden za lenobno razpoloženje, saj nekateri izmed vas ne boste ravno pretirano ambiciozni. Brez slabe vesti si privoščite počitek, saj prihaja kasneje dinamično obdobje, takrat vam bodo skrite zaloge energije prišle še kako prav.

Resnici in realnosti se ne boste mogli skriti, zato pričakujte razna soočenja. Želeli se boste zapirati vase, namesto da bi čustvom dovolili na plano. Povečano bo zanimanje za ustvarjalne dejavnosti in umetnost, resne obveznosti bodo povzročale breme. 

Pretirane samozavesti ne pričakujte, saj je znamenje rib prispodoba omahljivosti. Ukvarjali se boste z reševanjem čustvenih zapletov, sprožita se lahko nezadovoljstvo in občutljivost. Doživljanje bo bolj globoko, ne bo vas motilo, tudi če ostajate v ozadju. Poskusite narediti bilanco odnosov s svojimi bližnjimi in se prebudite v smeri svojih želja. V ospredje bo stopil individualizem, vendar vas bo težko razumeti, saj se bo domišljija močno prepletala z realnostjo. 

VPLIV MERKURJA

Merkur se v četrtek zavihti v znamenje rib. Povzročil bo upočasnitev določenih zadev, predvsem poslov, ki zahtevajo popolno zbranost in nekaj tveganja. Besede bodo umirjene, vendar se lahko hitro znajdete v napetem stanju, saj ne boste razumeli, kaj točno želi nekdo od vas. Ne boste pa dovolj pogumni, da bi dvakrat vprašali. Pričakujte tudi nesporazume. Um vam bo iz trenutka v trenutek vedno znova uhajal na vse strani, a v kočljivem trenutku se boste sposobni zopet zbrati. Noto ustvarjalnosti boste težje pretvorili v materialno. Zaradi možnosti zapletov se izogibajte podpisovanju pogodb in pomembnih dokumentov.

VPLIV VENERE

Z Venero v znamenju ovna boste na področju ljubezni drzni, neučakani in težko boste nasprotni spol prepričali v globoke pogovore. Hitro se lahko začnete dolgočasiti, nenehno vas bodo morali presenečati in animirati. V spolnosti boste dominantni in iznajdljivi, privlačile vas bodo nenavadne zgodbe. Ta vpliv lahko sproži hitre in spontane čustvene odzive, ki so lahko odskočna deska za konflikte. Zaljubite se lahko na prvi pogled in takoj pokažete svoja čustva, vendar nikar ne pretiravajte. Čas je, da se soočite sami s sabo ter z vzorci, ki so se po nepotrebnem nakopičili v preteklem obdobju. 

VPLIV LUNE ZA VSAK DAN

V ponedeljek pričakujte malce zmedeno vzdušje, saj nastopi prvi lunin krajec v znamenju dvojčkov. Prinaša vam energijo, ki vam bo dovolila spontanost ter odprto komunikacijo. Pokazale se bodo možnosti, da nekaj obrnete v pozitivno smer ali pa boste preprosto našli nekaj, kar bo vplivalo na nadaljnji razvoj dogodkov. Tisti, ki bodo uporabili spontanost in humor vam bodo zagotovo polepšali dan, tistim, ki preveč komplicirajo ter analizirajo pa se boste spretno izognili. Skratka prihajajo razpršene energije, ki vam bodo všeč. 

V torek se bo z energijo dvojčkov srečala konjunkcija med Luno in Marsom, zato se bo marsikoga dotaknil močan nemir, lahko tudi brez posebnega razloga. Vse boste želeli opraviti hitro, zato se boste težko izognili površnosti in raznim besednim izbruhom. Sposobnost dogovarjanja bo tista ki lahko razreši napeto stanje ter prepreči, da bi se vse skupaj prevesilo v konflikt. Če iščete novo zaposlitev boste na razgovorih želeli povedati preveč, priporočljivo je, da najprej razmislite, šele nato  spregovorite. Očitki, ki bodo leteli proti vam pa bodo izgubili svojo ostrino. Pričarajte si prijazen dan z veliko smeha.

V sredo, ko se bo luna premaknila v znamenje raka boste sledili svojim mislim, vendar boste težko prišli do bistva, saj vas bo vedno zmotilo nekaj nerazrešenega ali nejasnega. V odnosih se boste preveč poglabljali, namesto da bi enostavno prijetno kramljali. Za nekatere bo bolj naporen dan, saj bo imelo vse kar se bo dogajalo dvomljiv priokus. V resne pogovore se nikar ne zapletajte, saj bi lahko povedali nekaj kompleksnega, kar bi nasprotna stran narobe razumela. To je čas nepredvidljivih dogodkov, vendar boste težko razčistili vse, kar vas bremeni.

V četrtek vas bodo zaradi lune v raku spremljale nežne ter tople energije. Instinkti bodo povečani, prav tako tudi žal tudi apetit, še posebej pri pripadnicah ženskega spola. Občutite lahko nezadovoljstvo, v kolikor ne bo vse tako kot si želite se boste zapirali vase in v svojem svetu. Predajte se ljubezni in simpatičnim pogledom. Urejali boste domače zadeve, najraje z umirjenim pogovorom. 

V petek dopoldne boste še polni čustvenih vtisov, saj se bo luna še nahajala v raku. Dišalo vam bo vse kar je sladko, težko se boste zadrževali. Zadeve boste reševali bolj mirno in pogovori bodo potekali brez večjih zapletov. V popoldanskih urah, ko luna preide v znamenje leva boste nadaljevali ritem bolj pogumno s ponosno držo. Čas bo primeren, si privoščite kakšno razvajanje čisto zase. Po dolgem času boste dobili občutek, da se ponovno prebujate v pozitivnem smislu. Pozno zvečer prihaja močno povečana strast.

V soboto in nedeljo se bo luna nahajala v levu. Veliko bolj jasno se boste zavedali svojih potencialov in ciljev, s svojo odlično organizacijo pa boste sposobni voditi in požeti velik val občudovanja. Prihaja več gibanja in več informacij, ki jih bo potrebno pretvoriti v realnosti. Eksplozivno in pogumno energijo izkoristite v pravi smeri in neobremenjeno poslušajte svoje misli ter se posvetite nadgradnji svoje osebnosti. Ponovno boste zaznali potrebo po obnavljanju stikov, kar vas bo napolnilo z entuziazmom.

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si Video: Kako so vojne prejšnjega stoletja vplivale na naše odnose?