Napoved za ta teden: Čas za reševanje starih nesporazumov

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 3. do 9. aprila 2017.

3. 4. 2017

TEDENSKA ASTROLOŠKA NAPOVED SENSA 3.4.-9.4.17

Splošna napoved

Sonce v znamenju Ovna še vedno poudarja vaš pogum in odločitve, o katerih si v preteklem obdobju sploh niste drznili razmišljati. Zmedenost in labilnost se umikata vstran, zato je čas več kot ugoden tudi za reševanje starih nesporazumov. Venera se pomika v znamenje Rib, vendar bo zaradi svoje retrogradne smeri še vedno povzročala težave v ljubezenskih odnosih. Zasanjani in prepričani v svoj prav se boste težko soočali z resnico. Kljub temu se boste znali na svoj način prilagoditi v obstoječih stabilnih razmerjih.

Če vaše partnerstvo ni prav trdno in zanesljivo, se lahko zgodi, da boste začeli razmišljati, da bi končali razmerje, ki vas preprosto ne zadovoljuje več, vendar boste o vsem skupaj bolj govorili, za konkretne korake boste še premalo pripravljeni. Še posebej odločni boste tisti, ki ne prenašate najbolje gospodovalnega vedenja svoje ljubljene osebe. Tišina in umirjenost bosta z Marsom v znamenju Bika na razpolago, vendar ju boste morali doseči s trdnim delom in trudom.

Tedenska napoved

V ponedeljek vas bo spremljal vpliv lune v znamenju Raka. Obdobje ni primerno za pretirane fizične napore in energične športne aktivnosti, saj vam bo energije primanjkovalo. Čas je primernejši za ukvarjanje z duhovnostjo, alternativnimi dejavnostmi in poglabljanjem vase, ki vam lahko prinese številne rezultate. Ta vpliv prebuja kreativnost in ustvarjalnost v umetnosti, glasbi, slikanju, plesu, vam odpira vrata do globoke intuicije, duhovnosti in vas vleče v vaš notranji svet. Če se boste počutili bolj utrujeno, kar v teh dneh ni redkost, uporabite jasmin, meliso ali sivko. Veliko pozornosti boste zaradi Prvega krajca namenili svojemu videzu, ki ga boste želeli še izboljšati.

V sredo vas bo vodila luna v Levu, ki obljublja simpatične energije in hitro reševanje zapletov. Nikar pa brez razloga ne izzivajte prepira in ne očitajte ljudem, ki vas v resnici podpirajo zaradi trenutnih napetosti in stresa. Tudi na ljubezenskem področju ne bo najbolj priporočljivo odpirati starih ran, saj se lahko samo zapletete. Raje se usmerite v gibanje, ki vam prinaša sprostitev.

V petek se luna pomakne v znamenje Device, zato boste začutili povečano potrebo po redu. Pokazala se bo potreba notranje preobrazbe in vas spodbudila k temu, da boste zavrgli določne vzorce vedenja. Pokazala se bo možnost, da v svoji službi nekaj spremenite, ali da se odločite in vložite prošnjo za premestitev. Vsekakor ne boste več molče trpeli, ampak boste zavrgli neučinkovite metode. Zelo boste analitični in celo malce dlakocepski. Tokrat se boste veliko lažje usmerili k zastavljenim ciljem, vendar le v primeru, če bodo upoštevali vaše zamisli. Nedeljsko popoldne z luno v znamenju Tehtnice pa bo umirjeno in polno nežnih komplimentov.

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri