Napoved za ta teden: Čustveni in občutljivi

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 21. do 27. maja 2018.

Napoved za ta teden: Čustveni in občutljivi (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
20. 5. 2018

Splošna napoved

V teden stopate s prehodom Sonca v znamenje dvojčkov, kar prinaša klepetavost, razigranost in radovednost. Vse boste želeli vedeti, spoznati, ugotoviti in nato o vsem tem razpravljati z ljudmi v okolici. Besede in čas bodo hitro švignili mimo vas, z golobjimi pomeni se tokrat ne boste ukvarjali. Primanjkovalo vam bo vztrajnosti in osredotočenosti, zato boste pri dosegi svojih začrtanih ciljev nekoliko omahljivi, in seveda s tem vplivom tudi površni. Stvari, ki zahtevajo močno koncentracijo vas bodo begale, zato se jim raje izognite.

Prihajata pa lahkotnost in prilagodljivost, tako da boste dobre volje in nasmejani zajadrali novim dogodivščinam naproti. V prostem času boste veliko brali in iskali informacije, vendar vse bolj na površinski ravni. Ves čas boste želeli biti obkroženi z ljudmi, ki jih boste spretno seznanjali s svojimi spoznanji.

Partnerstvo v teh dneh ne bo na vrhu lestvice vaših prioritet, bolj se boste posvečali družabnemu življenju. Poiskati in izbrati boste morali dovolj zanimive ljudi, da se ne boste začeli dolgočasiti. Skratka ta vpliv prinaša možnosti, da se naučite nečesa novega, se prepustite druženju in novim spoznanjem.

Merkur v znamenju bika bo malce olajšal poslovne odločitve, saj vam prinaša realen pogled na situacije in več ugodnih finančnih rešitev. Začutili boste trdnost, stabilnost in željo po realizaciji. Delovali boste praktično, razsodno in iznajdljivo, zato boste zadovoljni s svojimi rezultati in presenečeni nad izkupičkom tedna. Večji poudarek bo tokrat namenjen vaši lastni vrednosti in stabilnosti, zato boste iskali rešitve.

Venera se bo v tem tednu sprehajala po znamenju raka, kar bo poudarilo vašo nežno in čustveno naravo. Bolj boste občutljivi in predani ljudem, ki vam veliko pomenijo. Na dan prihaja tudi del vaše preteklosti, s katero se bo potrebno soočiti. Zagovarjali boste tradicionalne vrednote, zvestobo, predanost in pripadnost, zato vas razne avanture in spletke ne bodo zanimale. Povečana bo tudi želja po pozornosti, zato v teh dneh nikar ne pozabite na razne obletnice in rojstne dni, saj bi lahko bil nekdo močno užaljen. To je obdobje, ki vas bo usmerilo, da ste bolj pozorni na lastne potrebe in potrebe ljudi v vaši bližini.

Z vplivom Marsa v znamenju vodnarja bo teden pred vami zanimiv in dinamičen, veliko boste v družbi in povečana bo želja po skupinskem delu. Pričakovali boste nekaj novega, drugačnega, skratka spremembe, zato se lahko zgodi, da boste v ustaljenih nalogah in vzorcih zelo nemirni in nervozni, še posebej težko se boste znašli v rutinskih opravilih. Znali si boste izbrati svojo pot in se ne boste ozirali na druge in njihova mnenja.

Tedenska napoved

V ponedeljek prihaja z luno v levu energija ognja, ki vas bo prebudila na vseh področjih. Zdaj je čas, da začnete z novimi projekti, ter si naložite nove obveznosti. Ugodno tudi za načrte povezane z več gibanja in šport. Kjerkoli se boste znašli, boste odlično sprejeti. Čutili boste marsikaj, kar boste znali izraziti tudi z besedami, ki bodo imele topel pridih. Pokličite prijatelja ali prijateljico in si privoščite dolg sprehod. Pomembno bo, da znova vzpostavite normalen nivo komunikacije, ki vas bo razvedril in hkrati razbremenil.

V torek prihaja Prvi krajec v znamenju device, zato poskrbite za prijetno počutje doma in na delovnem mestu, negujte kvaliteto odnosov. Kar se hrane tiče, izbirajte zdravo hrano, bogato z vitamini, saj bo vaš imunski sistem bolj občutljiv. Čas je primeren za študij in branje, saj vam bodo določeni vplivi pomagali stvari medsebojno povezovati in razumevati. Intelektualno bo tudi sreda bolj močna, tako telesno kot tudi čustveno.

V četrtek se luna zavrti v znamenje tehtnice. Na poslovnem in finančnem področju bodite malce bolj previdni, saj bi lahko v določeni situaciji prehitro in napačno odreagirali, kar vam prinaša številne dvome. V službi boste dobili kar nekaj novih zadolžitev, od vas bodo pričakovali veliko, saj ste se že v preteklosti izkazali, ko je bilo potrebno začrtati projekte in se soočiti tudi s težjimi situacijami. Vaše ljubezensko življenje bo nežno in romantično obarvano. Pri tem ne boste veliko razmišljali, ampak boste svoje občutke prepuščali trenutnim vzgibom in z lahkoto se boste predali tudi svoji domišljiji.

V soboto popoldan se pripravite na vdor strasti, ki jo prinaša luna v škorpijonu. Ta vpliv bo preizkušal vaše odnose, predvsem če in ali imate v njih zgrajene temelje, koliko in kako ste predani in kakšne so vaše vrednote. Vsi, ki ste v partnerskem odnosu, glejte, da se boste dovolj strastno posvečali svojemu partnerju, da ne bo iskal utehe drugje. Vsi odnosi, ki ne bodo imeli smisla, se lahko prekinejo, tudi tisti, ki so bili samo navidezni in površni. Konjunkcija med luno in Jupitrom pa bo vse te strasti malce pomirila in vas popeljala v zadovoljstvo. Težko se boste tudi v nedeljo uprli dobri hrani, zato v tem času morda ne začenjajte s projektom hujšanja.

horoskop.si

Poglejte si še: