Napoved za ta teden: Dokončajte, kar je potrebno

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 19. do 25. 8. 2019.

Napoved za ta teden: Dokončajte, kar je potrebno (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
19. 8. 2019

Splošna napoved

Sonce v levu vam v začetku tedna podarja še zadnji snop svoje energične energije. Prijateljski odnosi bodo vaše zdravilo in vstopnica za pravo sprostitev, brez odvečnih napetosti. Znali se boste izpostaviti, se soočiti in si vzeti kar vam pripada, vendar pohitite, saj se v petek seli Sonce v znamenje device.

Kar naenkrat boste postali analitično premišljeni, racionalni, spremljal pa vas bo odličen občutek za kompromis. Diplomatski pristop in vztrajnost vas bosta popeljali do uspeha, saj boste z vrlinami premetenosti stvari izpeljali tako, kot pričakujejo od vas drugi in situacije. Ne bodite presenečeni, če boste bolj natančni, zaprte narave in izredno disciplinirani, vendar ni to nič slabega, saj boste vestni in točni, privrženi načelom ter sposobni veliko zaslužiti. Pri delu in denarju boste izredno previdni. V osebnih odnosih boste postali bolj zadržani, težko boste morda poiskali romantičnost ali čarobnost. Težave vam lahko doprinese perfekcionizem, ki vas preveč časa zadržuje na enem mestu in omejuje praktične izkušnje.

Z vplivom Merkurja v znamenju leva prihajajo v tem tednu v vašo bližino ambicioznost, iskrenost, lojalnost ter bolj prijateljski pristop. Večinoma časa boste razpoloženi za zabavo, spremljal pa vas bo tudi odličen občutek za organizacijo in vodenje. Tokrat vam bo še kako pomembno, kakšen vtis pustite pri drugih. 

Venera se bo v ponedeljek in torek z energijo leva približala rešitvam, po katerih hrepenite že nekaj časa. Dokončajte, kar je potrebno in se pogovorite odprto ter iskreno, saj v sredo Venera prehaja v znamenje device, kjer je poudarjena zadržanost. Težko se boste prepuščali sentimentalnim občutkom in morda boste bolj hladni. Lahko ste preveč pristranski, v svojih dejanjih, zaslepljeni s prepričanjem, da imate vedno popolnoma prav, tako da boste težje sprejemali kompromise. Nobene stvari ne boste prepuščali naključju in zaupali le sebi.

Osvajalski pohodi ne bodo najbolj učinkoviti, saj vam bo primanjkovalo zaupanja v lastno privlačnost in sposobnost, da ljubite. Želeli boste pomagati starejšim in bolnim. Znotraj boste bolj krhki in hitro vas lahko že z nekaj besedami užalijo, čeprav vam samo povedo resnico. 

Mars se bo v tem tednu sprehajal po znamenju device. Prihajajo hitra dojemljivost in dobre duhovne sposobnosti, saj boste sposobni logično, pametno ter znanstveno razmišljati. V mislih bo prisotnih nešteto skupnih ciljev, le druga stran se mora strinjati z njimi. S spretnim pristopom se boste marljivo in premišljeno podajali skozi dogodke, vendar vas lahko zaustavi vaša naivnost. Nepripravljenost za tveganje lahko omeji vaše priložnosti.

Saturn, Uran, Neptun in Pluton v retrogradni fazi bodo vaši učitelji, ko se bo potrebno soočiti s starimi vzorci, spomini in situacijami. Kljub temu, da boste imeli večkrat občutek, da ni vse tako kot mora biti, boste spoznali, da je vse le vaša lekcija za prihodnost.

Tedenska napoved

V ponedeljek boste hitri, aktivni in zaradi vpliva lune v znamenju ovna nekoliko nepremišljeni. Prihaja divji tempo, ki mu boste sicer težko sledili, vendar vam bo všeč.

Tudi v torek boste deležni borbenosti in želje po tem, da se vam uresničijo vsi začrtani načrti, seveda čim prej. Napetosti, ki se lahko pojavijo, če ste psihično šibkejši, se lahko manifestirajo v kakšen konflikt, ki pa se bo tako hitro kot se je sprožil, tudi zaključil.

V sredo luna preide v znamenje bika, zato se bodo vaše misli umirile, čustva pa se bodo sestavila v bolj harmonično celoto. Konjunkcijo med Luno in Uranom boste občutili kot podzavestno impulzivnost. Nenadni dogodki lahko kljub zemeljski luni povzročijo družinske spore ali večjo spremembo v smeri tesnih odnosov. Druge spremembe lahko vključujejo primarne spodbude, kot so povečan tek in motnje spanja. Najbolje je, da delujete na podlagi lastnega instinkta, ker so spodbujeni skriti talenti in težnja po spoznavanju novih ljudi, s katerimi boste v dobrih odnosih. Preveč razmišljanja ali potrpežljivosti žal ne bo obrodilo sadov. Bliskovite reakcije bo treba zaznavati bolj resno. Vpliv nakazuje tudi povezanost med neodvisnostjo in domišljijo. Srečate lahko osebo, ki vas bo močno privlačila in s katero boste z veseljem izmenjavali svoja stališča.

V petek popoldne prehaja luna v znamenje dvojčkov, zato boste vedno bolj radovedni in komunikativni. Zadnji krajec bo naredil uslugo vsem tistim, ki morate končati nekaj pomembnega, pa do sedaj niste bili dovolj motivirani. Poskrbeli boste tudi, da vam bo telo hvaležno, mikala vas bo bolj zdrava hrana. Naredite nekaj tudi v smeri stabilnosti, saj se vam bo kmalu obrestovalo v pozitivni smeri.

Vikend bo prijateljsko obarvan, poln raznih nenavadnih odločitev, pester v vseh pogledih. Le povečane globine in romantike ne pričakujte do nedelje pozno zvečer, ko prihaja s prehodom lune v znamenje raka večji energijski preobrat. Iz neobremenjenega sproščenega v obremenjeno in čustveno.

horoskop.si

Poglejte si še: