Napoved za ta teden: Goreče energije

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 4. do 10. 11. 2019.

Napoved za ta teden: Goreče energije (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
3. 11. 2019

Splošna napoved

Sonce v znamenju škorpijona prinaša v tem tednu zagnanost, pogumne odločitve in strast. Končno boste pripravljeni na področju dela in denarja narediti kakšen korak naprej. 

Prihaja prodornost in temperamentne odločitve, vendar žal tudi ljubosumje in ob ne ugodenih prošnjah maščevalen pristop. Težko se boste razbremenili, še težje se boste v kočljivih situacijah notranje umirili, saj bodo energije goreče. Finančno področje bo imelo za vas velik pomen, predvsem zato, ker vam bo prinašalo občutek moči in nadzor. Pripravljeni boste tudi trdo delati ter se odrekati, vendar samo, če vam bodo zagotovljeni dobri rezultati.

Nejasne, omahljive investicije, ostre boje in grobo retoriko pustite v ozadju, saj se lahko kaj hitro zapletete v težave. Prihajajo nepredvidljivi dogodki, vendar se bo na koncu vse izteklo po vaših pričakovanjih, če boste le sledili intuiciji. To je dober čas za druženje in komunikacijo, vendar le s tistimi, ki jih sprejemate in so vam podobni.

Merkur se bo v tem tednu gibal v znamenju škorpijona. Prihaja več tekmovalnosti in borbenosti. Če vam kaj ne bo všeč, boste to tudi pokazali, od sodelavca boste pričakovali več, včasih celo preveč, zato lahko povzročite kakšno nesoglasje. Vaš oster um se bo sposoben poglobiti v še tako težke in komplicirane situacije, ter jih popeljati do konca. Zadeve boste sposobni zaznavati z notranje in zunanje perspektive. Seveda boste osredotočeni samo na tisto, kar vas resnično zanima. Zanimale vas bodo skoraj nerešljive uganke in v tisto, kar je očem nekoliko skrito.

Ljubezen bo z Venero, ki se bo v tem tednu sprehajala po strelcu, razgibana. V kolikor se vaša ogromna zaloga energije v odnosu ne bo porabila, lahko nastanejo težave, pojavi se lahko nestrpnost. Znali boste izdelati mehanizme in strategije, kako zavarovati svojo čustveno občutljivost. Ta vpliv je sicer zelo razigran, vendar nič kaj resen in odgovoren, zato se bo vse skupaj dogajalo bolj razpršeno.

Mars v znamenju tehtnice lahko doprinese nekaj zapletov, za katere ste še pred kratkim smatrali, da so nemogoči, rešiti pa jih bo potrebno z iskrenim pogovorom in spretno organizacijo. Pojavilo se bo mnogo zanimivih in radovednih vprašanj, na katere pa morda v tem času dobite tudi kakšen odgovor. Prihaja več notranjega ravnovesja in prijetno druženje. Z njegovo pomočjo se bo odpiral notranji svet, zato je zelo pomembno, da v tem času negujete poznanstva, ki jih imate in ustvarjate nove stike.

Tedenska napoved

V ponedeljek vas bo spremljala luna v znamenju vodnarja, kar bo ustrezalo predvsem tistim, ki hrepenite po napredku. Prvi krajec bo posvečen delu na sebi. Telo si bo želelo nabrati novih moči, zato mu ustrezite. Tisti, ki vas čakajo obiski zobozdravnika ali raznih težjih preiskav, si lahko oddahnete, saj bo vse lažje, tudi manj boste prestrašeni. Po eni strani boste polni družabne energije in odprti za vse novosti, po drugi strani, pa boste na čustvenem področju želeli vse reševati kar se da enostavno.

Torek ni najbolj ugodno obdobje za zaupne pogovore. Dan se bo začel precej optimistično in zagnano. Medsebojni odnosi bodo skladni, saj bodo vsi precej bolj dojemljivi kot običajno. Hrana, ki jo boste zaužili, naj bo lahka in sveža, saj želodec ne bo pripravljen na večje obremenitve. 

V sredo boste stopili z luno v znamenju rib. Ustvarjalnost, glasba, ples in umetnost bodo odlična iztočnica za pobeg pred stresom in številnimi obveznostmi. Nekaj težavic se bo zvrstilo na poslovnem področju. Rešili se boste s samozavestjo, ki bo še posebej poudarjena pri pripadnicah ženskega spola. Zresnili se boste, saj boste začutili potrebo, da okrepite svoja poslovna znanstva. Vztrajate pri svojih odločitvah, vendar tudi ostalim dovolite njihovo mnenje.

V četrtek prihaja konjunkcija med Luno in Neptunom, zato boste bolj dojemljivi, intuitivni in zazrti predvsem vase in v svoje misli. Veliko nakopičenih čustev vam bo onemogočalo konkretne odločitve in korake v pravi smeri, vendar se zato preveč ne vznemirjajte.

V petek popoldne bo luna v ovnu razbila splošno občutljivost in razdražljivost, zato se boste veliko lažje soočali z ljudmi in situacijami. Na vsak način boste želeli imeti zadnjo besedo, vendar se v družbi, ki vam ni najbolj naklonjena, tokrat raje zadržite. Pripravljeni boste na soočenja in borbo, samo da zadovoljite svoje interese. Po dolgem času boste dobili občutek, da se ponovno povezujete, tokrat seveda na čisto drugi osnovi, zato boste srečni. Težko se boste ločili od tistega, kar vam veliko pomeni, še težje se boste soočali z negativnimi vzgibi, zato se jim boste skušali elegantno izogniti.

V soboto in nedeljo vas ognjena luna vodi v akcijo in malce tvegane odločitve. Prihaja nekaj ostrih besed in želje po takojšnji realizaciji zadev. Če ne bo tako kot ste si zamislili, lahko nastopi tudi nezadovoljen pogled. Želja po spoznavanju novih ljudi bo velika, zato se boste z veseljem družili ter se usmerjali v sklepanje novih prijateljstev.

Pripravil: Horoskop.si

  • Poglejte si še:

7 znakov, da se nahajate v času boleče lekcije