Napoved za ta teden: Hrepeneli boste po globini

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 7. do 13. 10. 2019.

Napoved za ta teden: Hrepeneli boste po globini (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
6. 10. 2019

Splošna napoved

V tednu pred vami se bodo prijetne energije tehtnice razbohotile in vas povabile v objem, ki bo nežen in obarvan s toplino. Prisotnih bo veliko ljubezenskih vibracij in trenutkov, ko se boste z veseljem predajali. Stkali boste odlično komunikacijo, ki bo vsebovala tudi številne lepe komplimente. Srečanja bodo umirjena. Hrepeneli boste po globini in vsem, kar je z njo povezano. 

Merkur v znamenju škorpijona bo izpostavil vašo prodorno naravo. Neobremenjeno se boste zapodili k iskanju boljših pogojev ter ugodnejših rešitev zase. Na trenutke boste delovali sumničavo. Zanimalo vas bo ozadje dejstev in dogajanja, želeli boste odkrivati skrivnosti in neznano. V komunikaciji se bo pojavilo nekaj sarkazma in občutek, da sami najbolje veste, kaj je dobro za vas. To je odličen čas za delo raziskovalne narave in odkrivanje boljših pogojev na delovnem mestu. Ta vpliv prinaša tistim, ki običajno dvomite, še več sumničavih situacij, ki pa jih bo potrebno najprej temeljito preveriti.

V ponedeljek bo Venera še v tehtnici, nato se z njenim vstopom v znamenje škorpijona v torek poslovite od nežnosti in povečane topilne, saj prihaja bolj divja energija, ki bo prebudila vašo željo po spolnosti. Zaradi povečane samozavesti prihaja tudi nekaj vzvišenosti in pretirane hvale, torej ne pretiravajte z izpostavljanjem samega sebe, saj veste, da se dobro blago samo hvali.

Če želite čim bolj izkoristiti te energije, bodite bolj skromni, uživajte v majhnih stvareh in iščite odgovore na svoja vprašanja globoko v sebi. Vznemirjal vas bo mističen pogovor o skrivnostih narave, še posebej ob večerih, ko bosta vaša strast in moč na višjem nivoju. Športne dejavnosti imajo v tem času zelo pozitivne učinek, zato jih ne zanemarjajte. Meditacija ali joga vas bosta popeljali svet zadovoljstva. Poudarjeno bo predvsem področje, ki ureja vaše odnose z drugimi, predvsem tistimi, ki ste jim blizu in ste z njimi v globokih povezavah. Čas bo primeren tudi za nove ideje in iskanje pomoči ter podporo pri osebah, ki imajo določene sposobnosti in vam lahko pomagajo pri uresničevanju zamisli.

Mars v tehtnici bo vaša uteha, če se nahajate v težavah. Lažje se boste z njegovo pomočjo notranje umirili in v miru poiskali odgovore na vprašanja. Ohranili boste vero vase in samozavest, zato je čas primeren tudi za začetek razmerja ali kakšen korak v tej smeri.

Zaupajte energiji Jupitra v znamenju strelca, saj vam lahko prinese kakšno pozitivno presenečenje ali poznanstvo, ki vas bo navdihnilo s pozitivno energijo. Spoznavajte, sproščajte se, predvsem pa ne dovolite tekočim zapletom, da vlivajo na vaše delovanje in odločitve.

Tedenska napoved

V ponedeljek se boste podali z vplivom lune v znamenju vodnarja, ki prinaša nenavadne odločitve in željo po napredku. Z veseljem boste reševali odnos s samim sabo, prav tako tudi z drugimi. Všeč vam bodo drugačni pristopi in ljudje. Prihaja pa nekaj nejasnosti v odnosih z ljudmi, ki vam bodo želeli svetovati, kaj je za vas dobro. Vse boste želeli zaključiti čim prej, zato se lahko pojavi nekaj napak in nejasnosti. 

V torek se boste lahko z zračno luno lažje poglobili v snov, ki vam bo še dolgo ostala v spominu in v težje naloge, ki bodo uspešno končane. To je čas nepredvidljivih dogodkov, ki jih najprej ne boste razumeli na pravi način, nato vam bodo postali celo všeč, saj boste ves čas hrepeneli po akciji. Za sprostitev pa se razgibajte v naravi.

V sredo pozno popoldne se luna pomakne v znamenje rib. Prihaja nežna in romantična energija, ki vas bo popeljala v svet lepih sanj. Žal pa bodo prevladovali čustveni zapleti. Prisotne bo tudi nekaj občutljivosti in labilnosti. Najboljše se boste počutili v svojem svetu, ko vas nihče ne bo motil in vznemirjal. Vzemite si čas zase, meditirajte, umirite se, skratka poskrbite, da vam bo toplo pri srcu.

Neobremenjeno v četrtek poslušajte svoje misli, ki bodo nežne in se posvetite nadgradnji svoje osebnosti, kar bo odlična iztočnica za prihodnost. Na področju umetnosti boste kreativni in sposobni ustvariti nenavadne oblike.

V petek prihaja konjunkcija med Luno in Neptunom, kar povečuje zasanjanost in odsotnost misli. Previdni bodite v prometu in pri bolj zahtevnih opravilih, ter se skušajte čim bolj zbrati. Dan bo več kot ugoden za razne poglobitve, delavnice na spiritualne področju ter za prepuščanje glasbi.

V soboto prihaja preboj, ki ga prinaša luna v znamenju ovna. Funkcionirali boste spontano, morda malce nepremišljeno in zaletavo. Kljub temu lahko dosežete dobre rezultate in si pričarate dinamično vzdušje. Vznemirjenje, napetost in nemir vas vodijo v to, da se boste težko zbrali, še težje se boste prilagodili. Prihaja tudi manjša ohladitev na področju čustev.

V nedeljo vas bo zavihtela polna luna, ki bo tokrat s svojo močno energijo nagajala predvsem tistim, ki se nekako ne morete odločiti. Slabe misli preženite z iskrenim pogovorom s prijateljem, kar vas bo notranje umirilo. Ker se boste na trenutke nagibali k nepazljivosti in zaletavosti, je dan lahko tudi nevaren ali vsaj neprijeten, poleg tega se lahko pogosteje dogajajo napake in pomote. Skratka, morda nič ne bo na svojem mestu, vendar se zaradi tega ne vznemirjajte preveč, saj se bo vse kmalu uredilo. 

Pripravil: Horoskop.si

11 težav, ki jih razumejo stare duše

ali Katerih 7 lekcij morate osvojti to jesen?