Napoved za ta teden: Hrepeneli boste po toplih odnosih

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 24. do 30. 6. 2019.

Napoved za ta teden: Hrepeneli boste po toplih odnosih (foto: profimedia) profimedia
23. 6. 2019

Splošna napoved

Nežne in romantično obarvane energije, ki jih v tem tednu prinaša vpliv Sonca v znamenju raka, vam bodo pokazale pravo pot na področju ljubezni. Želeli se boste pogovarjati, poglabljati in odkriti tisto, kar vas je v zadnjem času obremenjevalo ali spravljalo v dvome.

Spremljal vas bo poseben talent, ki vam bo omogočil, da potrebe drugih enostavno intuitivno začutite. Blaga, harmonična energija vas bo usmerila, da boste drugim neobremenjeno priskočili na pomoč.

Povečana bo potreba po bližini tistih, s katerimi ste povezani in se v njihovi družbi dobro počutite. Pripravljeni se boste tudi žrtvovati v dobro drugih, vendar nikar ne pozabite tudi na lastno vrednost. Z veseljem se boste preko misli in fotografij vračali v preteklost, na dan pa lahko priplavajo tudi nerešene bolečine. Z optimističnim pristopom se boste v tem tednu vračali domov k svojim staršem in prijateljem, težko pa se boste popolnoma sprostili. V ljubezenskih odnosih boste čustveni, občutljivi in ranljivi. To je teden, v katerem bo pomembno, da se popolnoma prepustite svojim čustvom.

V teden boste zaradi Merkurja v raku zajadrali na področju dela, študija in denarja še bolj občutljivi. Kritike enostavno ne boste prenesli in ob nerazumevanju se lahko hitro zapletete v kakšen konflikt. V četrtek, ko se Merkur pomakne v znamenje leva, prihaja več odločnosti, samozavesti in želje po tem, da bi čim bolj učinkovito rešili zadeve, ki ste jih v zadnjem času puščali na mizi.

Venera v dvojčkih, ki vas bo navdihovala v tem tednu, vam prinaša posebno lahkotnost v medsebojnih odnosih. Neskončno boste radovedni in ves čas boste stremeli po nečem novem, zabavnem. Nova razmišljanja vas bodo popolnoma prevzela in z veseljem boste takrat, ko boste čutili, da potrebujete sprostitev, vzeli v roke kakšno lahkotno literaturo. Prihajata neverjeten šarm in povečana sposobnost osvajanja. 

Z vplivom Marsa, ki se nahaja v znamenju raka, bodo vaše poti nagnjene k pogostim spremembam, nihajoče, vendar kljub temu prizadevne. Velik poudarek boste namenili duševnemu stanju. Hrepeneli boste po toplih odnosih.

Retrogradnost Jupitra, Saturna, Neptuna in Plutona na vaše osebno področje ne bo preveč vplivala, zato se raznim izgovorom, kako slabo vam gre, čim prej skušajte izogniti.

Tedenska napoved

V ponedeljek boste z luno v znamenju rib malce zasanjani, vse skupaj pa bo še dodatno poudarila konjunkcija med Luno in Neptunom, ki poglablja vaše sanje in vas vodi v precej globoko razmišljanje. Zaradi napetih energij se lahko pojavi občutljivost, tako fizična kot tudi psihična. Še posebej izpostavljeni boste tisti, ki ste nagnjeni h kakšnim alergijam. Na področju čustev se bo odvijal pravi nežen in romantičen vrtinec.

Torek, dan državnosti bo spremljal vpliv lune v znamenju ovna v kombinaciji z energijo Zadnjega krajca. Prihaja več akcije, pogleda v prihodnost in dobra volja. Vaše misli in zaznave bodo hitre, niti za trenutek ne boste podvomili, povečana bo tudi vaša samozavest, s katero lahko dosežete nemogoče. Preobčutljive boste enostavno ignorirali, saj na dolga razglabljanja ne boste pripravljeni, zmotila vas bo tudi neodzivnost. 

Strast, ljubezenski pripetljaji, zapletanja in manjši konflikti vas bodo v sredo popeljali v svoje energije, ki se jih boste težko ubranili. Ne zapletajte se, raje se tiho in diplomatsko umaknite. Svoje telo in dušo boste ves čas izpostavljali novim preizkušnjam, kar prinaša nekaj nemira v vaše življenje.

V četrtek popoldan se luna pomakne v znamenje bika. Ozračje se bo počasi umirilo, postali boste bolj budni za delo in spremembe. Poskušali se boste dolgoročno organizirati in predvideti različne poteke dogodkov in stvari. Obremenjevala vas bosta videz in položaj, tako profesionalno kot zasebno, vendar se s tem preveč ne obremenjujte. Vztrajno in motivirano boste nastopili, če imate pred sabo kakšen pomemben dogovor, razgovor ali sestanek.

Petek z zemeljskimi energijami bo povezan z globino, ki se bo prepletala na poslovnem in finančnem področju. Vse boste želeli urediti, strukturirati, po drugi strani pa vas bodo na vso moč mikali užitki, ki se jim boste težko uprli. Veliko se boste ukvarjali s sabo in s svojimi mislimi ter notranjimi občutki. Godila vam bo narava in vse njene razsežnosti.

V soboto zvečer prihaja divja energija, saj se luna pomakne v znamenje dvojčkov.  Vaše razpoloženje bo razgibano, kup zamisli, ki vam bodo rojile po glavi poskusite tudi nekako udejanjiti. Razigrano se boste podali do cilja in želi zmagovalne energije. Za zahtevna opravila ne boste ravno najbolj naravnani, bolj vam bodo ustrezali zanimivi klepeti.

Nedelja je dan, ko vas lahko vznemirijo pravila, omejitve in predpisi. Svoboda in neodvisnost vam bosta preprosto pisani na kožo. Postali boste izjemno radovedni.

horoskop.si

Poglejte si še: