Napoved za ta teden: Intenzivne pomladne energije na področju čustev

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 30. aprila do 6. maja 2018.

29. 4. 2018

Splošna napoved

V tednu pred vami prihajajo energije Sonca v znamenju bika, ki simbolizira stabilnost in materialno zadovoljstvo. Pripravite se, da se bodo čistile, zaključevale in urejale stvari, ki ste jih nekako puščali nedokončane. Uredite finančno področje, saj je primeren čas, da se vse postavi na svoje mesto, čas bo prepleten s pospravljanjem in notranjim mirom.

Pomladne energije bodo intenzivne, še posebej na področju čustev. Veliko bo z Merkurjem v znamenju ovna novosti, zato bodite pozorni in pazljivo prisluhnite. Slišali boste pomembne informacije in to je čas, ki lahko prinese tudi kakšno pomembno srečanje. Ta aspekt prinaša tudi neugodne razplete in spletke, ki pa se jim skušajte spretno izogniti. 

Z Venero, ki potuje po znamenju dvojčkov se pripravite na simpatično pravljico na področju ljubezni. Vaša energija bo v tem tednu z njenimi aspekti vesela, zgovorna, igriva in lahkotna. Manjkalo vam bo globine čustev, čeprav boste nad ljubljeno osebo izjemno navdušeni. Povečana bo vaša želja po druženju, veliko bo tudi spogledovanja, ki pa ne bo vodilo k resnim namenom. Prepirom in konfliktom se boste spretno izognili in se vsemu skupaj raje nasmejali, ali zamahnili z roko.

Mars v znamenju kozoroga prinaša nekaj dvomov in omejitev. Telesna ljubezen bo tokrat postala duhovna izkušnja, s katero boste želeli poglobiti svoj odnos. Ne bo vam težko dajati in pomagati, vendar boste vse to po tihem pričakovali tudi v zameno. V kolikor vas bodo vznemirili, bo okolica vašo jezo, ki se skriva pod površjem, močno zaznavala. To je obdobje, ko bo na prvem mestu ukvarjanje z zadevami, s katerimi ste odlašali.

Retrogradni Jupiter v škorpijonu vam prinaša pogum in z njim boste veliko lažje poiskali resnico in bistvo. Prihajajo tudi preizkušnje, seveda z namenom, da bi se iz njih čim več naučili. Čustva boste počasi začeli razumeti na pravi način, rastli boste v želji, da spoznavate svoje poslanstvo. Vaše kreativne sposobnosti bodo v tem tednu prišle bolj do izraza in z lahkoto boste vse skupaj tudi nadgradili ali zaključili. V odnosih boste spregledali marsikaj, kar je bilo prej skrito, tudi laži, ter neiskrenost.

Tedenska napoved

 V ponedeljek prihajajo nekoliko težje energije, ki se bodo lotile predvsem vašega čustvenega dojemanja. Polna luna v znamenju škorpijona bo poudarila vašo občutljivost in vas popeljala v svet močne strasti, vendar tudi nakopičenih, neuresničenih želja. Pojavijo se lahko konflikti in nesporazumi, zato situacije, ki so nepredvidljive, raje prihranite za kakšen drug dan. Malce vas bo rešila konjunkcija lune z Jupitrom, ki prinaša željo po užitkih.

V torek dopoldne boste še zelo energični in pripravljeni tudi na nepričakovane dogodke, popoldne, ko luna preide v znamenje strelca pa se vam obeta veliko boljše počutje. Razveselili se boste tudi smeha in dobre volje ter se z veseljem izognili kompliciranju.

Sreda in četrtek z ognjeno luno vam prinašata pustolovski duh in željo po svobodnih odločitvah. Ves dan boste v pogonu, tako vaš um, kot tudi vaše telo, ki bo hrepenelo po gibanju. Ker boste izredno pravični in sočutni do drugih, vam tokrat ne bo težko priskočiti na pomoč ljudem, ki to potrebujejo. Nato se boste še boljše počutili. Le ljubezen vam danes ne bo blizu, saj vam bodo dovolj sproščeni družabni odnosi.

V petek prihajajo omejitve in resnost, ki jo prinaša luna v znamenju kozoroga. Z veseljem se boste osredotočili na pomembne zadeve in jih s povečano vztrajnostjo tudi popeljali do konca. S konjunkcijo lune s Saturnom bo povečan vaš čut za odgovornost, zanimal vas bo tudi droben tisk. Vsaka težava se vam bo zdela večja, kot v resnici je, v vaše misli pa se lahko prikradejo dvomi in slutnje.

V soboto se pazite ljubosumja, ki vam lahko s konjunkcijo lune na Pluton pokvari razpoloženje in vas vodi v napetosti. Pretirano boste obremenjeni z napredkom, prehitevali boste sami sebe, vendar se raje ustavite in o vsem temeljito razmislite. Če se boste smilili sami sebi, vas tudi drugi ne bodo spoštovali.

V nedeljo popoldne luna pride v znamenje vodnarja, kar bo ustvarilo željo po nenavadnem in neznanem. Konjunkcija med Luno in Marsom prinaša manjše obremenitve, vezane tudi na medsebojne odnose. Čas zmenkom ni najbolj naklonjen, zato se jim na ta dan raje izognite. Borbenost in zmogljivost vas bosta ohranili nad gladino čustev, romantike in nežnosti bo tokrat morda primanjkovalo.

horoskop.si

Poglejte si še:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri