Napoved za ta teden: Intenzivni premiki

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 6. do 12. 8. 2018

Napoved za ta teden: Intenzivni premiki (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
5. 8. 2018

Splošna napoved

Sonce v znamenju leva vas s svojimi aspekti vodi v povečano delovno storilnost in notranje odločitve, ki bodo hrepenele po napredku. Resnici in realnosti se boste težko skrili, saj vas bosta na vsakem koraku opominjali nase. Podali se boste v dobro družbo in izmenjevali svoja mnenja na strasten in temperamenten način. Zadostni boste sami sebi, kljub temu pa skušajte sprejeti tudi kakšen nasvet iz okolice. Odnosi bodo sproščeni, vendar le v primeru, če vam bo dovoljeno, da trmasto vztrajajte pri svojih odločitvah in dosežete svoje bistvo.

Merkur, ki se sprehaja po znamenju leva, izraža samozavest in dodatno energijo, tako da se ne bojte, da nečesa ne bi zmogli. Prihaja učinkovita komunikacija, s pomočjo katere boste rešili marsikakšen zaplet. Finance bodo pomembne, zato bodo misli zaposlene tudi z razmišljanjem o dodatnih zaslužkih. Sposobni boste poskrbeti zase in se v kočljivih situacijah postaviti v bran, tudi tisti, ki tega običajno zaradi svojih karakternih lastnosti niste sposobni. Zagotovo prihaja napredek, zato se mu odzivajte in se ga poveselite.

Prehajate v obdobje, ki ga bo polepšal vpliv Venere v znamenju tehtnice. Bolj boste prepričani v svoja prava, iskrena čustva, lažje se boste soočali z nastalimi konfliktnimi situacijami in končno boste v razmerju ali odnosu videli pravo sliko, ki pa vas lahko globoko preseneti. Marsikaj bo za vas uganka in nasveti prijateljev vas utegnejo zaradi vaše neodločnosti le še bolj zmesti. Seveda boste privlačnejši in tudi bolj zapeljivi za nasprotni spol. Kot da bi znova odkrili pomen svoje ljubezni in čutenj. Nikar pa ne bodite v svojem domišljijskem svetu preveč zasanjani, saj se lahko zgodi, da boste tam tudi obtičali.

Mars v vodnarju vas bo s svojim retrogradnim gibanjem opozarjal na napake in skrite zadeve, ki lahko z vašim inovativnim pristopom priplavajo na plano in vas presenetijo. Zaradi preobremenjenosti boste deležni težav s pozabljivostjo, zato pazite, da ne boste pozabili na neko obljubo in s tem nekoga razočarali. Nekaj družinskih prepirov vas bo zaradi neugodnih aspektov hitro spravilo iz tira. Odvečne energije se znebite v telovadnici ali na sprehodu v naravi. Nikar se ne prenaglite, tudi če boste v nekaj popolnoma prepričani, je smotrno še malce analizirati vse skupaj in razmisliti.

V torek se bo Uran v znamenju bika začel gibati v retrogradni smeri. Previdnost bo postala zelo pomembna, težko se boste popolnoma sprostili in še težje boste izkazovali svoja čustva. Hladni in nedostopni boste potrebovali več časa, da se omehčate, še posebej ko boste v družbi tujih ljudi.

Tedenska napoved

V ponedeljek se boste podali z razigrano energijo lune v dvojčkih. Preciznost in natančnost se bosta umaknili iz obzorja in kljub temu da boste želeli postoriti čim več, ne boste ravno dovolj vztrajni, da popeljete zadeve do konca. Tudi če se trenutno nahajate v kakšnih zapletenih situacijah, boste tokrat pozabili nanje in se za trenutek odtrgali od vseh bremen, ter uživali v dobri družbi. Čutili boste marsikaj, kar boste znali izraziti tudi z besedami, ki bodo imele razigran pridih.

V torek bo zaradi zračne lune pomembno, da znova vzpostavite normalen nivo komunikacije, ki vas bo popeljal k resnim odločitvam. Razvijali boste svojo ustvarjalno žilico in se usmerjali k kreativnim podvigom. Za kuhanje ne boste porabili veliko časa, saj boste iznajdljivi in spretni.

V sredo prehaja luna v znamenje raka, zato pričakujte več občutljivosti ter nejasnih situacij. Potrebno se bo konkretno pogovoriti, saj boste v nasprotnem primeru deležni številnih nesporazumov, ki vodijo v žalost in dvome. Hrepeneli boste tudi po pozornosti, če je ne boste dobili, lahko postanete celo malce agresivni, seveda le besedno. Konjunkcija med Soncem in Merkurjem pa na področju dela prinaša dobro organiziranost in možnost javnega uspeha.

Najbolj vas bo, tudi v četrtek, motilo, da se bodo vaša nerešena čustva ves čas v mislih vračala v preteklost. Svoje delo boste opravljali še posebej skrbno in predano, zato boste dosegali zelo lepe rezultate. Vodil vas bo nezmotljiv občutek za prav in dobro.

V petek luna pride v znamenje leva. Bolj kot vse ostalo bo poudarjen vaš močan ego. Ponosni boste na svoje ideje in na svoje delo, strmeli boste k temu, da se vaša kreativnost opazi, zato boste deležni prijetnih komplimentov. Z veseljem boste izkazovali svoja čustva in sposobni boste najbolj strastnih dejanj.  Ta vpliv vam prinaša dovolj energije in motivacije, s katero se boste lotevali vsega, obstaja pa tudi nevarnost, da se znajdete pod stresom, ker ne boste znali počivati in se umiriti.

V soboto ne boste najbolj zadovoljni s svojim počutjem, saj prihaja Sončev mrk. Ne obremenjujte se s tistim, česar ne morete rešiti, raje si vzemite nekaj časa za prijeten počitek. Prihajajo tudi napetosti v odnosih, saj ne boste želeli slišati realne zgodbe, ampak boste skušali vse razumeti po svoje. Težave se lahko pojavijo tudi v krogu družine, saj bo vsak vztrajal pri svoji odločitvi, kompromise bo težko doseči, razen če boste šli čez mejo in se poskušali prilagoditi.

V nedeljo vas bo luna v devici popeljala v resno obdobje. S težavo se boste prilagajali, vendar boste kljub temu sposobni doseči kakšen svoj podvig. Zanimala vas bo finančna plat, zato boste usmerjeni k razmišljanju o dodatnih zaslužkih, za katere boste smatrali, da vam pripadajo. Začeli boste iskati bolj konkretne odločitve in se usmerjati k redu in čistoči. Imeli boste dovolj energije, da se sistematično lotite vsega, s čimer ste pred tem odlašali. To je ugoden čas za sestavljanje bolj zdravega jedilnika in poglabljanja vase.

horoskop.si