Napoved za ta teden: Iskanje globine

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 11. do 17. 11. 2019.

Napoved za ta teden: Iskanje globine (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
11. 11. 2019

Splošna napoved

Energija škorpijona, ki jo bosta v tem tednu dovajala Sonce in Merkur bo močna, intenzivna in namenjena predvsem tisti, ki že nekaj časa hrepenite po spremembah, pa niste zbrali dovolj poguma, da jih udejanjite. Ljubezenske vibracije vas bodo ponesle v višave, želeli si boste druženja, strastnega klepetanja in izmenjave mnenj. Le pazite, da v svoji zagnanosti ne boste šli predaleč, saj lahko hitro pride do različnih interesov, kar lahko vodi v konflikte.

Ne bojte se novih začetkov in nikar ne mencajte ter ne stojte na mestu. Posvetite se svojim željam. Prisotna bo tudi globina, ki se bo širila v odnosih. Želeli boste konkretne odgovore na svoja vprašanja. Če jih ne boste dobili, boste kopali še globlje in globlje. Pojavi se lahko nekaj sumničavosti in raznih dvomov, vendar najprej zadeve preverite, da se ne boste po nepotrebnem znašli v situaciji, da nekomu pripisujete nekaj, za kar ni odgovoren.

Na finančnem področju boste z Merkurjem v znamenju škorpijona pogumni. Znali boste rokovati z denarjem. Mikali vas bodo tudi razni tvegani posli, vendar pred podpisom previdnost ne bo odveč, saj bo retrogradno gibanje prineslo s sabo nekaj nevarnosti. Konkretnim debatam in pogovorom, ki iščejo resnico se v tem tednu raje izognite, saj boste preveč notranje razdraženi, da bi v miru dokončali zadeve.

Z vplivom Venere v znamenju strelca boste oddajali iskrivo energijo, s katero lahko omrežite tudi najbolj hladnega posameznika. Predsodki se bodo skrili, zato se lahko zapletete v zanimive situacije, ki pa se vam bodo rešile v pravi smeri. S svojim načinom razmišljanja in razumevanja boste očarali mnogo ljudi, tudi na poslovnem področju.

Hrepeneli bosta po najrazličnejših dogodivščinah. Ob sebi boste želeli takšno osebo, s katero se lahko zabavate in preizkušate svoje meje. To je ugoden čas za  pustolovščine.

Mars se bo v tem tednu sprehajal po znamenju tehtnice, zato bodo poslovni in finančni koraki umirjeni, premišljeni in predvsem pravični. Prihaja nekaj neodločnosti in omahovanja, po drugi strani pa boste nagnjeni k zagovarjanju svojega delovanja, na vsakem koraku boste odličen mediator. Ker se ne boste želeli nikomur zameriti, boste iskali ravnovesje tudi v družinskih in prijateljskih odnosih.

Tedenska napoved

V ponedeljek boste notranje umirjeni in z luno v biku najraje v domačem okolju. Manjša presenečenja vam prinaša konjunkcija med Luno in Uranom. Lahko se znajdete v nenavadni situaciji, v kateri boste, če se boste sprostili, še kako uživali. Zelo ugoden čas za spiritualne zadeve, duhovno rast in kreativno delovanje, saj boste stremeli k osebni rasti.

V torek prihaja Polna luna. Lahko boste polni sami sebe, prepričani v svoj prav, morate pa biti previdni s kritiko in sarkazmom ter se zavedati, da ljudje besede zaznavajo različno. Veliko boste analizirali in iskali odgovore na svoja vprašanja. Lahko se vam zgodi, da boste razočarani brez pravega razloga, torej se lahko znajdete v vlogi žrtve, kar naj nikakor ne postane vaša navada. Vznemirjenje, napetost, ter naglica vas bodo vznemirjali na vsakem koraku, zato se bo potrebno resnično zbrati in osredotočiti. Zoprne naloge ne bodo izvedljive, saj ne boste imeli dovolj volje, primanjkovalo bo tudi vztrajnosti. Raje kot v delu, se boste znašli sami s sabo, nič kaj zadovoljni, vendar prepričani, da tuje pomoči ne potrebujete.

V sredo dopoldan prihaja vpliv lune v dvojčku. Oddahnili si boste in se znebili težkih energij. Pogled v prihodnost bo tisti, ki bo razjasnil marsikatero situacijo v pravi smeri. Med ljudmi boste dobro sprejeti, saj boste s svojo odlično komunikacijo pravi govornik. Čutili boste veliko novega in vznemirljivega, kar boste znali izraziti tudi z besedami, ki bodo imele razigran pridih. Če ste športno zelo aktivni, bodite v teh dneh bolj previdni. Ni priporočljiva prevelika obremenitev rok in nog, zato se tudi kakšnemu težjemu opravilu raje izognite.

V četrtek se bo z zračno luno dogajalo veliko lepega. Z lahkoto se boste sprostili in v nobeni situaciji ne boste komplicirali. Svoboda in neodvisnost bosta za vas ključnega pomena, brez njiju se boste počutili ujeti v zanko.

Petkovo dopoldne bo še razgibano, nato popoldne, ko se luna zavihti v nežnega raka pričakuje, da bo poudarjen svet čustev. Luna v raku nosi s sabo številne napetosti, vzorce iz preteklosti, ter razdražljivost in napetost, ki vam bosta onemogočali hiter napredek in uspeh brez posebnega truda. V prijateljskih odnosih konec tedna ne boste najbolj sproščeni, saj boste ves čas iskali pomanjkljivosti in trosili nezadovoljne pripombe.

Vikend z nežnimi energijami namenite negi duše in telesa. Zanimalo vas bo vse kar je povezano s čustvi in lepoto. Zaradi neuresničenih notranjih želja se lahko pojavi nekaj nezaupanja ali ljubosumja, ki se ga boste znebili z iskrenim pogovorom. Nedelja bo romantično obarvana, saj boste hrepeneli po ljubezenskih vzgibih, zato se prepustite nežnim partnerjevim dotikom.

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: