Napoved za ta teden: Iskanje pozornosti in čas za ljubezen

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 13. do 19. 8. 2018

Napoved za ta teden: Iskanje pozornosti in čas za ljubezen (foto: unsplash) unsplash
12. 8. 2018

Splošna napoved

V teden boste zakorakali s Soncem v znamenju leva, ki izraža svoje svetle, prijetne lastnosti in vam dovoljuje, da ohranite visok ego in sprejmete komplimente na kraljevski način. Prebudila se bo tudi speča strast do dela in novih izzivov, ki se jih tokrat ne boste ustrašili. Srečo boste imeli še posebej tisti, rojeni v ognjenih znamenjih. Tisto, kar se boste odločili, boste veliko lažje dosegli, potrebovali boste le nekaj podpore.

V tem obdobju se boste v odnosih težje prilagajali, saj vam bo pomembno kaj vi mislite in čutite, na druge pa se ne boste ozirali. Slabo boste prenašali tudi razne komentarje in kritike, nanje boste lahko glasno in malce agresivno odreagirali. Čutili boste svojo moč in se usmerjali proti svojim ciljem samostojno, z naprednimi idejami boste presegali obstoječe. Obeta se vam tudi občutek zmage, uspeha in zadovoljstva.

Z Merkurjem v znamenju leva se lahko pojavi težnja po uveljavljanju in pridobivanju pozornosti. Povečali se bosta kreativnost in ustvarjalnost. Želeli boste biti in narediti nekaj posebnega, kar bo poudarilo vašo edinstvenost. Samopotrditev in večjo samozavest boste pridobivali s spogledovanjem. Po drugi strani pa se bodo lahko pojavljali egoizem, narcizem, zahtevnost, ošabnost in gospodovalnost.

Venera, ki se bo nahajala v znamenju tehtnice, kjer tudi domuje in izraža najlepše energije, vas bo varovala pred napetostmi in konflikti na področju čustev. Poglobite se vase in odkrijte ter spoznajte, kaj so vaše prednosti in kaj je za vaš napredek resnično pomembno. Na konkretne odločitve na področju čustev in spremembe pa raje počakajte, saj bi lahko storili kakšno napačno potezo.

V ponedeljek se bo Mars začel gibati v znamenju kozoroga, vendar bo še vedno vplivala njegova retrogradnost. Na prvi pogled ta vpliv nakazuje na težave. Nič več se ne boste vrteli okrog velikih zgodb, rast prihaja na področje nege, tako da si lahko vsi tisti, ki delate na teh področjih, počasi izboljšate svoj status in položaj. Finančni preboj ne bo odvisen od špekulacij in poznanstev, ampak najbolj od vloženega truda in vaše vztrajnosti, s katero se lahko pomaknete kakšno stopničko višje.

Retrogradni Saturn, Uran, Neptun in Pluton bodo povzročili nekaj mentalnih napadov na osebno svobodo. Pojavijo se lahko manjše poškodbe, razdražljivost in želje po neprestanem dogajanju. Tisti, ki ste bolj čustveno občutljivi, lahko postanete tesnobni in črnogledi. Vaš um bo kljub vsem napetostim jasen in hiter, vaše oko bo budno in kritično, vaša presoja pa realna in nepristranska, zato se boste na lažji način lotili pisanja, reševanja in načrtovanja.

Tedenska napoved

V ponedeljek boste bolj hladne narave, saj vas bo spremljala luna v znamenju device. Dan bo več kot primeren za urejanje doma, čiščenje in pospravljanje. Odlikovali vas bosta vztrajnost in trdnost, s katero boste sprejemali svoje odločitve in se prebili naprej. V vas bo ta vpliv spodil potrebo po samoorganiziranju, vendar pa se to velikokrat izrazi kot pretirana kritičnost in ukvarjanje z nepotrebnimi skrbmi. Začnite z dieto ali s telovadnimi vajami, boljše se boste počutili.

V torek in sredo prihaja čas za ljubezen, saj se luna seli v znamenje tehtnice, dotaknila pa se vas bo tudi konjunkcija med luno in Venero, ki prinaša razumevanje in srečne okoliščine. Samo fizična privlačnost vam ne bo pomembna, ampak bo pomembno tudi, ali lahko z osebo sproščeno razpravljate, se nasmejite in vsaj za trenutek verjamete, da imata veliko skupnega. Torej po eni strani boste imeli manj energije, po drugi strani pa vas bo v gibanje spravljala želja po prijetnih dogodivščinah. Zadovoljni boste, pripravljeni poslušati sogovornika in sprejemati kompromise v obojestransko zadovoljstvo.

V četrtek dopoldne boste z luno, ki preide v znamenje škorpijona zaznali povečano strast in moč. Če ne boste dobili tistega, kar si želite, lahko postanete nevzdržni in celo nesramni. Ne boste se počutili preveč samozavestno, močno in varno, ampak nasičeno. Vse to bo sicer razvidno navzven, ker boste sledili načelu, da je napad najboljša obramba. Domislite se lahko najbolj črnoglede stvari, zapadate v pesimizem in namišljene situacije, ki v resnici sploh niso takšne, skratka pretiravate lahko na negativen način, predvsem v lastno škodo.

V petek prihaja s konjunkcijo med luno in Jupitrom dobro zdravje in počutje ter nove priložnosti, ki jih bo vredno uloviti. Ta vpliv prinaša s sabo tudi nekaj ovir in preprek v odnose, težko boste prikrili resnico in prava čustva, zato se niti ne trudite, raje predstavite zadeve takšne kot so v resnici. Znašli se boste tudi v nenehnem pretiravanju.

V soboto zvečer prihaja z Prvim krajcem zabava. Luna se seli v znamenje strelca in domače okolje vas bo začelo dobesedno utesnjevati. Prevzemala vas bo potreba po širjenju obzorij, iskali boste višja spoznanja in plemenitili obstoječa znanja. Sposobni se boste navdušiti nad kupom stvari. Svoboda razmišljanja in individualizem boste poglavitnega pomena, ne boste prenesli občutka, da bi vas kdorkoli omejeval ali utesnjeval. Privlačila vas bo misel na potovanja, o katerih boste sanjarili.

Nedelja bo sproščena in z ognjeno energijo lune namenjena druženju. Znajdete se lahko tudi med novimi in drugačnimi ljudmi, njihova nenavadna razmišljanja vas bodo tokrat morda celo prepričala.

horoskop.si

Poglejte si še:

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri