Napoved za ta teden: Iskanje skritega pomena

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 2. do 8. 12. 2019.

Napoved za ta teden: Iskanje skritega pomena (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
1. 12. 2019

Splošna napoved

V teden stopate obdani s prijetnimi energijami Sonca v znamenju strelca. Zapleti, nesporazumi in iskanje težav se umikajo iz obzorja. V vaše naročje prihaja želja po druženju, spontanosti, zabavi in neodvisnosti. Zaželeli si boste potovati, raziskovati in svoj napreden um popeljati še višje. Prijetne situacije bodo onemogočale neprestano kritiko in nerganje. Razjezili se boste, če bo nekdo predolgo mencal, saj bo energija strelca usmerjena v hitre in predvsem spontane odločitve.

Področje zdravja in počutja bi moralo biti stabilno. Vitalnost vas bo vabila k temu, da se gibate, raziskujete, plešete, skratka, da najdete stik s sabo in s svoji telesom. Diete in odrekanja vam ne bodo najbolj pisana na kožo, saj boste želeli preprosto uživati, brez kakšnih omejitev.

Merkur, ki se bo v tem tednu gibal v znamenju škorpijona, prinaša razsvetlitev in odnaša številne ovire in obremenitve. V tem tednu boste začeli postavljati več vprašanj in iskati skriti pomen vsega, kar vas obdaja. Ne bodite presenečeni, če z odkritimi dejstvi ne boste najbolj zadovoljni, saj boste želeli vse več in več. Bolj intenzivno se boste zavedali svojih strahov in želja ter načinov, kako življenje drugih vpliva na vaše odločitve in delovanje. Povezovali se boste na intimen način, saj boste lahko neobremenjeno klepetali o vsem, tudi o stvareh, ki so običajno zunaj meja.

Venera, ki se bo nahajala v znamenju kozoroga, prinaša umirjenost in trdne odnose, pogrešali pa boste prodornost in strast. Na prvem mestu bosta zvestoba in zanesljivost, poudarjena bo nota fizične privlačnosti. Presezite hladno in zadržano energijo Venere v kozorogu. Komunikacija bo resna in kratka, tako da boste morali ljubezenske vibracije zaznavati bolj na intuitivni ravni.

Priporočljivo je, da se vrnete v bistvo določenega vašega problema in rešite uganke, ki so vas obremenjevale v zadnjem času. Pripravite se na bolj sproščene energije, da jih boste znali sprejeti z odprtimi rokami.

Mars, ki se bo v tem tednu nahajal v škorpijonu, nekako ne zna delovati na enostaven način. Zato bo vse, kar boste doživljali nepozabnega značaja. Namesto da bi bili pasivni, boste z veseljem sodelovali v debatah, se družili in skušali napredovati. Iskali boste sorodno dušo, hrepeneli boste po drugačnosti. Veliko bolj boste izbirčni, najlažje vas bo prepričal nekdo, ki je drzen in skrivnosten.

Teden se bo začel s prehodom Jupitra v znamenje kozoroga, kar označuje resnost, povečan čut za dolžnosti in povečuje željo po materialnem.

Tedenska napoved

V ponedeljek vas bo obiskala luna v svobodnem vodnarju. Dan bo zelo ugoden za nove začetke, ki prinašajo številne sadove v prihodnosti. Finančne zadeve se vam bodo uredile v pravi smeri, dan je ugoden tudi za tveganja, vendar premišljene narave. Dan je neugoden za daljša potovanja, saj se lahko pojavi kakšna ovira. Povečana bo tudi potreba po širjenju znanja in raznih izobraževanjih.

V torek se boste zbudili z vplivom lune v ribah, poudarjen bo predvsem čustveni del, ostale zadeve vas ne bodo preveč zanimale. Posebej previdni morate biti v prometu in pri zahtevnih nalogah, ki vam tokrat ne bodo najbolj pisane na kožo. Na finančnem področju lahko pričakujete nekaj zapletov, saj boste sanjarili o uspehu, ne boste pa dovolj motivirani, da bi v tej smeri storili nekaj konkretnega. Za vsako zadevo se boste morali še posebej potruditi, primanjkovalo bo tudi vztrajnosti, zato si ne očitajte, če boste kakšen opravek preložili na naslednji dan.

V sredo prihajajo zanimive energije, zaradi Prvega krajca in konjunkcije med Luno in Neptunom usmerjene predvsem v notranjost. Speča čustva in razne iluzije boste težko nadzorovali. Počnite stvari, ki vas razveseljujejo, izognite se situacijam, za katere že v naprej veste, da vas bodo razjezile. V pogovorih lahko pride do nestrinjanja, saj boste branili svoje interese, težko se boste prilagodili, še težje boste čakali.

V četrtek se bodo odnosi razvijali v prijetni smeri. Vse, kar se bo dogajalo, boste znali razumeti in proučiti na koristen način. Učili se boste iz svojih izkušenj. Povečana bo tudi kreativnost. Zvečer prihaja vpliv lune v znamenju ovna. Vihrava in prodorna energija vas bo usmerjala v nove podvige. Vse boste želeli takoj, če se to ne bo zgodilo, se lahko pojavi bojevitost. Čas ni najbolj ugoden za iskanje raznih uslug in nasvetov. Prihaja nekaj notranjega nemira, ki ga lahko sprostite z delom ali športnimi dejavnostmi, pri katerih boste dosegali odlične rezultate.

V soboto boste zaradi ugodne lune v ovnu neobremenjeno uživali v ljubezenski sreči. Ugotovili boste, da je življenje bolj lahkotno, če ste pozitivno naravnani. Samski boste končno dobili priložnost, da se izkažete in osvojite srce nekoga, ki ga resnično občudujete, saj boste bolj pogumni. Srečanja in druženja bodo vsebovala veliko smeha in pridih dobre volje bo tisti, ki vas bo vedno znova in znova prepričal v pozitivne odločitve.

V nedeljo prehaja luna v znamenje bika, poleg tega bo konjunkcija med Luno in Uranom doprinesla malce nenavadne občutke. Doživite lahko nepričakovano presenečenje, ki vas bo popolnoma razorožilo. Spremljala vas bo težnja po višjem znanju, zato boste uživali v branju, izogibajte pa se pomembnim odločitvam, povezanimi s finančnim področjem, saj ne boste zaznavali najbolj realne slike.

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: