Napoved za ta teden: Iskreni pogovori in srečna naključja

24. 2. 2019
Deli
Napoved za ta teden: Iskreni pogovori in srečna naključja (foto: Unsplash.com)
Unsplash.com

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 25. 2. do 3. 3. 2019.

Splošna napoved

V teden se boste podali zamišljeni in obdani s številnimi občutki, ki pa ne bodo prinašali konkretnih odgovorov, ampak vas lahko še dodatno zmedejo. Sonce v znamenju rib se bo podalo na prijetno potovanje in se malce poigralo z vašo odločnostjo. Prevladovale bodo umirjene, vendar občutljivo naravnane energije, zato se lahko izgubite v svojih razmišljanjih ali pa se predlogo zadržite v svojih fantazijah. S povečano intuicijo boste prišli do globokih spoznanj, svoje misli, morebitno žalost ali nezadovoljstvo pa boste najlažje premostili v kreativnem smislu, kjer boste nenavadno ustvarjalni.

Nežne, tople energije prinašajo zadržanost in sramežljivost, kar se bo odražalo tudi v odnosih. Težje se boste sestavili, lažje pa se boste odločili za delo na sebi, zanimalo vas bo vse, kar je povezano s svetom ezoterike. V tem obdobju pa ste tudi bolj dovzetni, da vas negativne informacije posrkajo vase.

Merkur v znamenju rib prinaša umetnikom odlične ideje, vsi ostali pa se boste morali za dosego cilja potruditi bolj kot običajno, saj boste omahljivi in neodločni. Zanimalo vas bo učenje, vendar vam trda področja ne bodo najbolj pisana na kožo. Denar bo obvisel v zraku, večjih rešitev ali dodelanih načrtov v zvezi s financami v tem tednu ne pričakujte.

Venera bo v začetku tedna v znamenju kozoroga ustvarila hladno vzdušje in prinesla nekaj dvomov, ki jih boste lahko rešili z iskrenimi pogovori. Veliko stvari ne boste razumeli in zaznavali na pravi način, zato do petka, ko Venera preide v vodnarja, pričakujte nekaj nejasnosti in kakšno pripombo, o kateri bo potrebno korenito razmisliti. Vikend bo razposajen, želje bodo nenavadne, o lenobi ne bo niti sledu. Na področju čustev si lahko ustvarite prijetno vzdušje. 

Stabilen Mars v znamenju bika bo tisti, ki bo priskočil na pomoč, ko vam bo primanjkovalo vztrajnosti in ko boste utrujeni od kopice nedokončanega dela. Motivacija, s katero vas bo obdaril, bo odličen ključ, da končate z zadevami, ki so resnično pomembne, pa ste jih v zadnjem obdobju nekoliko ignorirali. Hiteli boste počasi, vendar učinkovito. Tudi na področju izobraževanja vam bo jasno, da se pomembnemu izpitu ne morete izogniti.

Srečna naključja, ki jih Jupiter v strelcu s svojimi aspekti prinaša v tem tednu, bodo povezana bolj z dobrimi dejanji, kot z materialnim področjem, zato podarite prijatelju, ali znancu kakšno lepo besedo, saj boste s tem ustvarili prijetno razpoloženje.

Tedenska napoved

V ponedeljek vas bo z luno v škorpijonu vodila močna strast, s katero boste osvojili nenavadne prijeme, ki vas vodijo k uresničevanju želja. Nagajalo vam bo ljubosumje, ki pa ga tokrat lahko uporabite v smeri svojega napredka. Pozno zvečer prihaja neobremenjenost, saj luna preide v znamenje strelca.

V torek boste z zadnjim krajcem v ognjenem znamenju tkali srečo in optimizem. Veliko stvari bo postalo bolj jasnih in razumljivih, težavam ne boste dovolili, da vas potegnejo v svoj primež, ampak boste ustvarjali taktiko, kako jih rešiti na čim lažji način. Dišala vam bo dobra hrana, vendar se boste znali tudi odlično nadzirati in se izogniti pretiravanju.

Konjunkcija med luno in Jupitrom vam v sredo prinaša dodatno voljo in entuziazem, kar vas vodi k osebnemu napredku in izpolnjenim željam. Za vložen trud lahko pričakujete pohvale in nagrado, kar vas bo motiviralo. Odnosi s tujino bodo poudarjeni, oglasi se vam lahko tudi kakšen prijatelj iz preteklosti in vas preseneti z nenavadno novico. Pretiravali boste pri hrani, vendar se s tem niti ne boste preveč obremenjevali.

V četrtek se bo ozračje zresnilo, luna v znamenju kozoroga prinaša željo po napredku in urejenih finančnih zadevah. Načrti bodo dovršeni, misli bolj zbrane, čustva pa nekoliko odmaknjena od realnosti, ali pa nerazumljena z nasprotne strani. 

V petek se boste težko sestavili in motivirali, saj bo konjunkcija med Luno in Saturnom okrepila občutek za dolžnosti. Če ste v kočljivih situacijah, bo potrebno poiskati bolj razumne rešitve in se z vsem skupaj soočiti. Pojavljali se bodo tudi dvomi in strahovi, ki se jim bo potrebno spretno izogniti. Na področju zdravja bo potrebno več pozornosti nameniti zobem, ki bodo bolj občutljivi.

V soboto se zopet lahko razveselite spontanosti in veselja, ki ju prinaša konjunkcija med luno in Venero, vse skupaj pa bo zvečer polepšal tudi prehod lune v znamenje vodnarja. Ugoden čas za pogovore, sodelovanje in druženje. Povečano bo zanimanje za skrivnostno in nenavadno, zamikal vas bo svet okultnih znanosti.

V nedeljo boste z zračno luno pohajkovali sem ter tja, vse kar se bo dogajalo, se vam bo zdelo zabavno, zato se ne boste dolgočasili. Povečana bo želja po znanju, širili boste svoje zamisli in tokrat lahko pričakujete pozitiven odziv kjerkoli se boste znašli. Moč misli vas bo tudi, če imate težave držala nad površjem in z lahkoto se boste podali novim podvigom naproti, seveda razbremenjeni in odločni.

horoskop.si

Poglejte si še:

 

 

Novo na Metroplay: Lahko spreminjamo življenja ljudi | dr. Marko Bošnjak, predsednik Evropskega sodišča za človekove pravice