Napoved za ta teden: Izboljšali se bodo medsebojni odnosi

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 30. 9. do 6. 10. 2019.

Napoved za ta teden: Izboljšali se bodo medsebojni odnosi (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
29. 9. 2019

Splošna napoved

V tednu pred vami se bo zgodilo nekaj zanimivih planetarnih premikov, kar boste tudi občutili v vsakodnevnem delovanju. Sonce se bo s svojo toplo in prijetno energijo v znamenju tehtnice sprehajalo in širilo ljubezen ter harmonijo. Pripravljeni boste zaupati, soočiti se na subtilen način in narediti kakšen korak zase v smeri boljšega počutja.

Če se na ljubezenskem področju že nekaj časa nahajate v konfliktih in ne najdete prave rešitve, je sedaj več kot primeren čas, da se pogovorite in uskladite.

Družbeno ozračje bo za ognjena in zemeljska znamenja bolj obremenjujoče, vodna in zračna znamenja pa boste veliko bolj optimistično gledala v prihodnost, le o pomembnih zadevah in večjih težavah se ne boste želeli pogovarjati. Bolj boste nežni in z veseljem boste svoj čas posvečali svojemu partnerju.

Veliko se boste z Merkurjem v znamenju tehtnice ukvarjali z bližnjimi, zanimalo vas bo kaj mislijo, z veseljem jim boste tudi priskočili na pomoč. Vsako zadevo boste temeljito premislili in ocenili, preden se boste podali v akcijo. Pri učenju boste študentje zaznali nekaj težav, saj snovi ne boste takoj razumeli.

Življenje se vam lahko v četrtek, ko Merkur preide v znamenje škorpijona, obrne v prijeten vrtinec. Stvari boste spregledali v živih barvah, razmišljali boste pozitivno, napredno in strastno. Prevzemala vas bo tudi potreba po osebni rasti. 

Venera, ki se nahaja v znamenju tehtnice, bo izražala svojo najboljšo podobo. Ustvarjajte, zaupajte, sanjarite, skratka počnite to, kar radi počnete in zagotovo boste našli svoj mir in ujeli utrinek sreče. Ta vpliv prinaša usklajenost, harmonijo med moškim in ženskim principom, ugodno za ljubezen ter kakršnokoli sodelovanje. Hrepeneli boste tudi po osebi, s katero ste nekoč zelo uživali.

Mars v devici bo v prvem delu tedna neizprosen na področju dela in denarja. Zaradi vpliva Marsa, ki v petek stopi v znamenje tehtnice, boste veliko bolj zadovoljni sami s seboj. Vse, kar boste počeli, boste najprej preverili in šele nato v miru izpeljali. S svojo energijo ravnajte varčno, bolje je zvečer kakšno uro prej v posteljo, da zjutraj lahko bolj zgodaj in spočiti vstanete ter nadaljujete. Dobro je, da izkoristite dnevno svetlobo, ki bo dobro delovala na vas.

Pluton se bo v četrtek začel gibati v direktni smeri, kar bo imelo splošen vpliv na vaše dolgoročne odločitve. Izboljšali se bodo medsebojni odnosi, očitki, ki so v preteklosti morda leteli proti vam, pa bodo izgubili svojo ostrino. Lažje boste dokazali svojo resnico.

Tedenska napoved

V ponedeljek zjutraj, ko bo luna v tehtnici, boste čutili intenziven vpliv, povezan z osebnim področjem. Energija, ki jo nosi s sabo luna, ki se nato pomakne v škorpijona, vas bo vodila v številne vznemirljive dogodke, aktivnosti in pogovore, ki bodo vsebovali strast. Povečana bo privlačnost do oseb nasprotnega spola. Privlačile vas bodo tudi športne aktivnosti. Na poslovnem in finančnem področju bodite malce bolj previdni, saj bi lahko v določeni situaciji prehitro in napačno odreagirali. 

V sredo popoldan se bo luna zavihtela v znamenje strelca. Veseli in nasmejani se boste z odlično energijo podali novim dogodivščinam naproti. Za sklepanja novih prijateljskih odnosov boste več kot zainteresirani. Ta čas je zelo primeren za uživanje sadja, zelenjave in beljakovinske hrane. Za kuhanje ne boste porabili veliko časa, saj boste iznajdljivi in spretni. To je čas primeren za izobraževanje, čas, da si razširite pogled na svet z brskanjem po spletu, prebiranjem literature, obiskom predavanj in raznih delavnic.

V četrtek pričakujte s konjunkcijo med Luno in Jupitrom še lepši dan, veliko sreče, smeha in prijetnih energij, ki bodo prebudile tudi tiste, ki se že dlje časa nahajate v nekoliko slabšem obdobju. Izpostavljeni bodo stiki s tujino in preteklostjo, ki pa lahko prinesejo nove smernice za lepši jutri.

V petek zvečer se luna pomakne v znamenje zemeljskega kozoroga. Prisotnih bo veliko misli, povezanih s poslovnimi in finančnimi zadevami, vse skupaj bo imelo tudi dolgoročen predznak. Na ljubezenskem področju boste begali sem ter tja. Če razmišljate o prekinitvi partnerstva, pa sedaj ni ravno najbolj ugoden čas, saj bi kasneje morda vse skupaj obžalovali. Obremenjeni boste tudi s svojim videzom, vendar ga v teh dneh nikar preveč ne spreminjajte.

V soboto boste zaradi vpliva Prvega krajca lahko odlično razpoloženi. Največ poudarka boste namenjali zadevam, ki bi jih radi čim prej rešili ali izboljšali. Ljubezen bo odprta in sproščena, stiki pa obarvani z dobro energijo in željo po čim bolj zanimivih debatah. Čas bo romantično obarvan, saj boste sproščeni, zato se prepustite nežnim partnerjevim dotikom. 

V nedeljo se boste zaradi konjunkcije med Luno in Plutonom borili, da se izognete negativnim vibracijam. Razdražljivi in zaprti vase ter v svoj svet se boste tudi težje prilagajali. Ker bo ego zelo občutljiv, se večjim konfliktom ali negativnim opazkam raje na diplomatski način izognite.

Pripravil: Horoskop.si

11 težav, ki jih razumejo stare duše