Napoved za ta teden: Kaotična in hkrati intenzivna energija

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 21. do 20. 1. 2019.

Napoved za ta teden: Kaotična in hkrati intenzivna energija (foto: profimedia) profimedia
20. 1. 2019

Splošna napoved

Vibracije Sonca v znamenju vodnarja vas bodo v tem tednu popeljale k novim začetkom, še posebej tiste izmed vas, ki ste imeli še pred kratkim občutek, da ne najdete pravega smisla. Izkoristite priložnosti, družite se, predvsem pa bodite zadovoljni s tem, kar ste do sedaj dosegli. Nikar naj vas nerealne sanje ne spravijo v nedorečene položaje in nezadovoljstvo. Lažje se boste izmuznili konfliktom in se znali v kočljivi situaciji pošaliti, včasih tudi na svoj račun. Izžarevali boste razigranost, ki lahko v prijateljskih odnosih preraste celo v kaj več. Imeli boste občutek, da vam novosti polepšajo dan, zato boste strmeli tudi k nakupom, ki so lahko sicer nepremišljeni, vendar učinkoviti, če se boste želeli razveseliti. Vaš smeh bo nalezljiv, še posebej med ljudmi, ki jih zares dobro poznate in se ob njih počutite ljubljeni in cenjeni. Prihaja povečana dinamika, povezana s poslovnimi in finančnimi odločitvami ter premiki. To je čas, ko si boste nekateri lahko odpočili od silnih sprememb preteklega obdobja.

Red, jasnost in ravnotežje postajajo zelo pomemben faktor. Iluzij in razočaranj ne boste mogli več prenašati, prav tako pa boste to težko prenašali pri drugih. Ponovno boste osvojili resnico in pristnost, ter se marljivo usmerili k pozitivnim rezultatom. Želja po uspehu se bo konec tedna s prehodom Merkurja v znamenje vodnarja sicer stopnjevala, vendar vas lahko zmotijo močna želja po neodvisnosti in drzen pristop.

Z Venero, ki bo v tem tednu potovala po znamenju strelca, boste v odnosih bolj površinski, vendar kljub temu razposajeni. V ljubezenske odnose prihaja več zainteresiranosti in strasti ter želje po avanturah. Če že dolgo razmišljate o vroči noči, je sedaj pravi čas, da se z ljubljeno osebo organizirate in uživate s polno paro. Lahko se zaljubite tudi v tujca, ki vam bo še dolgo ostal v spominu. Nove ljubezenske zveze bodo ostale v zraku, vse se bo odvijalo nekako mimo vas in nikar ne delajte na tem področju resnih zaključkov, saj bodo vaša čustva sicer obarvana s strastjo, vendar ne preveč globoka. Napredne misli, kako izboljšati odnos, ki se vam bodo občasno pojavljale, boste znali udejanjiti, vendar bo primanjkovalo odločnosti.

Mars v ovnu spodbuja energičnost in povečuje samozavest, kar bo godilo še posebej tistim, ki vas čakajo v tem tednu pomembni sestanki. Z diplomatskim pristopom se boste bliskovito želeli pomakniti naprej, žrtve vas tokrat ne bodo zanimale. Tudi sočutja do soljudi bo bolj malo, saj boste sami sebe postavljali na prvo mestu in v tem celo uživali. Tokrat se boste znali postaviti tudi za tiste, ki vam veliko pomenijo, ne glede na to, če boste s tem sebe postavili v kočljiv položaj. Jupiter v strelcu pa bo poskrbel, da bodo tveganja bolj uspešna.

Tedenska napoved

V ponedeljek prihaja z luninim mrkom v znamenju leva samozavestna, vendar malce kaotična in hkrati intenzivna energija. Notranja moč bo silila na površje, vendar določenih vzgibov ne boste sposobni nadzorovati, zato se močno izognite konfliktom in raznim resnim pogovorom. Začeli boste razmišljati o novih ciljih ali pa popravkih, če jih potrebujete, vendar še ne boste dovolj stabilni za realizacijo. Čutili boste tudi izjemne napetosti znotraj vas, v pozitivnem smislu vas lahko popeljejo k temu, da boste postali bolj potrpežljivi, modri in prisotni.

V torek izkoristite energijo ognjene lune v smeri, da dorečete zadeve, ki so bile nejasne. 

V sredo se boste z luno, ki preide v znamenje device usmerili k resnemu pristopu. Ta vpliv prinaša boljšo motivacijo, red in analitičen pristop v medsebojnih odnosih.   To ugoden čas za prebiranje raznih člankov na temo prehrane in zdravja, sestavljanje ustreznega jedilnika in poglabljanja vase.

Pri poslu boste v četrtek, ko boste z zemeljsko luno zelo zbrani, dobili nove priložnosti, da se izkažete in dokažete. Stiki s tujino in nove povezave, ki jih lahko ustvarite preko njih bodo precej tvegane, vendar koristne.

V petek bo luna nadaljevala svojo pot v znamenju tehtnice. Vse kar se bo dogajalo, bo romantično obarvano, saj boste sproščeni, zato se prepustite nežnim partnerjevim dotikom. Želeli boste uravnovesiti odnose in se pogovoriti o stvareh, ki vas mučijo. Znamenje tehtnice povezujemo z ledvicami, zato bodite tisti, ki ste na tem področju izpostavljeni, še bolj previdni, pazite tudi na vnos tekočine.

V soboto zračna luna prinaša v odnose nekaj več radovednosti, zato ne bodite presenečeni, če vas bodo bližnji ves čas spraševali in želeli imeti vse pod nadzorom. Malce boste pod pritiskom, saj boste imeli ves čas občutek, da vaše delo ni dovolj dobro, ter da niste pohvaljeni.

V nedeljo bo Zadnji krajec v znamenju škorpijona poskrbel, da ne boste mirovali, tudi o dolgčasu ne bo sledu. Tudi tisti, ki ste v resnem razmerju, boste ponovno začutili iskrico s strani vašega partnerja, kar vas bo pomirilo. Dan bo zelo ugoden za dodajanje raznoraznih vlažilnih in hranilnih krem za negovanje kože, zato si brez skrbi privoščite kakšen lepotni ritual. Potopite se v čustveno in strastno branje ljubezenskih vsebin, ki vam prinaša nove zaključke, dišalo vam bo tudi druženje. 

horoskop.si

Poglejte si še: