Napoved za ta teden: Lažje rešitve in boljša komunikacija

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 27. 5. do 2. 6. 2019.

Napoved za ta teden: Lažje rešitve in boljša komunikacija (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
26. 5. 2019

Splošna napoved

S Soncem v znamenju dvojčkov prihajajo v tem tednu lažje rešitve, boljša komunikacija in nove ideje, ki bodo zelo kreativne. Skušali boste stopiti naprej, vendar bo energija malce razpršena, tako da boste morali za dosego ciljev vklopiti več vztrajnosti in se izogniti površnosti, ki jo prinaša ta vpliv.

Postajate bolj budni in prodorni ter pripravljeni na neznano. Hrepeneli boste po tem, da se vam čim več dogaja ter da ste opaženi s strani pomembnih ljudi.

Povečajte svojo potrpežljivost in se skušajte prej, kot se podate v prepir, raje prilagoditi. Poskrbite zase in za svoje potrebe na lahkoten način in nikar ne pozabite, da si tudi drugi želijo vaše prijaznosti. 

Merkur, ki se bo sprehajal po znamenju dvojčkov vam bo pokazal nove priložnosti, jih osvetlil, vendar se bo potrebno za dosego cilja vsaj malce žrtvovati. Prihaja nekaj zamud in nejasnosti, ki pa jih boste znali rešiti s pogovorom, saj bo komunikacija dobro tekla. Veliko časa lahko privoščite svojim prihajajočim projektom, ki jih boste oblikovali in izgrajevali v svojih mislih ali na papirju, do prave realizacije pa morda še ne bo prišlo.

Z prijetnim vplivom Venere v znamenju bika prihaja v odnosih več topline in nežnosti.

Pripravljeni boste tudi na kreativne in ustvarjalne podvige, zato je priporočljivo, da obiščete kakšen seminar ali delavnico, še posebej tisti, ki že nekaj časa hrepenite po kakšni nadgradnji svojih obzorij. Na teh dogodkih pa lahko spoznate tudi kakšno zanimivo osebo. Zaželeli si boste še dodatno poudariti svoje atribute, zato obiski frizerja in kozmetičarke ne bodo redki.

Mars v znamenju raka tistim, ki ste v fazi reševanja čustvenih zadev, ne bo najbolj priskočil na pomoč, saj bo še povečal občutljivost in neodločnost. Zazreti se bo potrebno v globino in v tišini poiskati pravo rešitev ali odgovor na svoje skrito vprašanje. Težje se boste znašli tudi v novih poznanstvih.

Retrogradni Jupiter, Saturn in Pluton se bodo dotaknili vaših psiholoških pogledov na življenje in situacije, v katerih se trenutno nahajate. Prihaja še nekaj splošnega nezadovoljstva in bolj težavnega reševanja zapletov. 

Tedenska napoved

V ponedeljek prihaja z vplivom lune v znamenju rib nežna energija, zraven pa tudi občutljivost, ki jo boste ne glede na dogajanje težko nadzorovali. Konjunkcija med Luno in Neptunom bo še dodatno okrepila vašo domišljijo in vas popeljala v prijetno sanjarjenje. Manj boste produktivni in manj prodorni, zato se resnim opravilom in težjemu delu tokrat raje izognite. Več previdnosti namenite tudi vožnji, saj vas bodo nerealne percepcije ves čas vabile v svoj svet. Na poslovnem in finančnem področju se tokrat nikar ne ukvarjajte s posebnimi premiki, saj imate lahko nekaj smole.

V torek bo dan bolj zasanjan, pozno zvečer pa prihaja močna energija, saj se luna seli v znamenje ovna. Večer bo namenjen prodorni akciji in pogovorom.

V sredo in četrtek si boste oddahnili, saj boste končno rešili določene finančne zaplete, za katere morda niste bili odgovorni, vendar so kljub temu kradli vašo energijo. Ta vpliv bo skril vse nežnosti in splošno prijaznost, zato bo v komunikaciji in odnosih zaznati nekaj napadalnega pridiha. Vaša samozavest bo občutno povečana, prav tako tudi želja po zmagi. Poudarjena bo vaša osebnost, oziroma vaš ego, ki ga boste tokrat težje držali pod kontrolo. Ne dovolite, da vas neuspešne situacije razjezijo ali celo razžalostijo, raje se vsemu skupaj nasmehnite in dan bo lepši.

V petek se luna pomakne v znamenje bika, zato boste čutili umirjenost. Konjunkcija med Luno in Uranom bo olajšala tiste odnose, ki so bili do sedaj nedorečeni. Izžarevali boste resnico in direktnost. Iskali boste trdne dokaze za svoj vloženi trud, smisel za kupčijo bo več kot odličen, zato je pametno naložiti svoj denar. Če vas vznemirijo, se pomirite in šele nato pojdite v akcijo, da slučajno po nepotrebnem ne zapravite kakšne priložnosti. Besede naj bodo bolj premišljene in tople.

V soboto prihaja ljubezen na prvo mesto, saj vas bo spremljala prijetna konjunkcija med Luno in Venero, kar nakazuje na ugoden čas za zmenek, začetek razmerja ali reševanje napetih energij, ki so se nakopičile v preteklem obdobju.  Čim prej črtajte določene vzorce in si dovolite bolj svobodnega življenja, ter sprejmite priložnosti, ki počasi pronicajo v vašo smer.

V nedeljo popoldan prehaja luna v dvojčka. Zaradi zračne lahkotnosti in svoje karizmatičnosti, lahko očarate osebo, ki jo že dolgo opazujete. Ta vpliv prinaša optimističen čas, primeren za sklepanje novih poznanstev in zaključkov v smeri odnosov. Če boste začutili dolgčas, se boste znali zabavati, prav tako boste znali zabavati tudi ljudi okoli sebe, kar vas vodi v razposajenost, ki je ena izmed glavnih značilnosti tega vpliva.

horoskop.si

Poglejte si še: