Napoved za ta teden: Medsebojni odnosi bodo bolj napeti

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 12. do 18. 11. 2018

Napoved za ta teden: Medsebojni odnosi bodo bolj napeti (foto: unsplash) unsplash
11. 11. 2018

Splošna napoved

V tednu pred vami prihajajo močne energije Sonca v znamenju škorpijona, ki bo na svojem vrhuncu delovanja, kar vas vodi v kakšen nenavaden podvig ali akcijo. Prišli boste do pomembnih notranjih spoznanj, povečana bo tudi vaša čustvena odzivnost. Nežnost in občutljivost boste težko prenašali, saj boste vse želeli takoj in brez komplikacij. Poslovni podvigi bodo dobili pridih strasti in tokrat se boste najbolj znašli tisti, ki delate na področju umetnosti. Vaša služba in obveznosti bodo od vas zahtevale polno odgovornost, tako da boste morali nekoliko bolj razmisliti kako naprej in se znati prilagoditi, kar ne bo enostavno. Medsebojni odnosi bodo bolj napeti, pomembna bo vsaka beseda. Družbeno ozračje bo za ognjena in zemeljska znamenja veliko bolj obremenjujoče, vodna in zračna znamenja pa boste na družbeni ravni veliko bolj optimistično gledala v prihodnost.

Z Merkurjem v znamenju strelca bo komunikacija odlično stekla, čas je primeren tudi za javno nastopanje, zato si lahko, če vas čaka ustni izpit obetate boljšo oceno. Sredstva za komuniciranje bodo v teh dneh še posebej na udaru, telefon vam bo neprestano zvonil, vendar ne boste imeli vedno energije za daljše pogovore, saj bo vaše počutje nihajoče. Od sobote dalje, ko bo Merkur postal retrograden se nikar ne spuščajte v zahtevna opravila, bodite bolj pozorni pri vožnji in ne izpostavljajte kočljivih tem, saj se lahko hitro znajdete v konfliktih.

Venera v Tehtnici vas bo do petka, ko se bo še gibala retrogradno zmedla in postavila pred določena dejstva, ki jih boste bolj s težavo sprejemali. Ne bodite presenečeni, če vam svobodno razmerje ne bo več pisano na kožo, zaželeli si boste bolj dorečenih odnosov. Čas bo, da se malo umirite, kar vam ne bo težko, saj ste imeli zadnje čase dovolj pestro življenje v čustvenem smislu. Na trenutke boste precej pod stresom, predvsem zaradi odločitev ljubljene osebe. Od petka dalje, ko bo Venera direktna boste lažje poiskali ravnovesje med poslovnim in osebnim življenjem. Poglobili se boste v nedorečene zadeve in si stkali odlične ideje, povezane s prihodnostjo. Obeta se vam tudi občutek zmage, uspeha in zadovoljstva.

Zaradi Marsa v znamenju vodnarja boste veliko bolj zadovoljni sami s sabo. Vse, kar boste počeli, boste najprej preverili in šele nato v miru izpeljali do konca. S svojo energijo ravnajte varčno, bolje je zvečer kakšno uro prej v posteljo, da zjutraj lahko bolj zgodaj in spočiti vstanete. V temu obdobju bo pomembna komunikacija, druženje, šport, rekreacija in igra z otroki. Tako si tudi kratke dni naredite sproščene in polne ljubezni. V četrtek, ko Mars preide v znamenje rib se bodo začele prepletati energije, ki bodo vse skupaj povezale z vašo domišljijo. Prebudile vas bodo le konkretne izjave, ki se bodo dotikale vašega delovanja na osebnem področju.

Na poseben način se boste z Jupitrom v znamenju strelca lotili dela in opravil in s svojo iznajdljivostjo in spontanostjo dosegali odlične rezultate. Predvsem rutinska opravila vam bodo tokrat trn v peti. Skupinsko delo in dobro razumevanje lahko olajša marsikatero kočljivo situacijo.

Tedenska napoved

V ponedeljek se boste z luno v znamenju kozoroga podali v uspešno poslovanje, polni načrtov in želje po finančnem napredku. Konjunkcija med Luno in Plutonom prinaša nekaj nevoščljivosti in zavisti, zato boste najboljše privoščili le sebi. Razdražljivost se bo odražala tudi na ljubezenskem področju, kjer boste želeli ugajati, sami pa ne boste pripravljeni narediti kakšnega lepega, simpatičnega koraka v smeri boljšega odnosa.

V torek popoldne luna preide v znamenje vodnarja, kar vam prinaša širino in nove razsežnosti. Zadeve, ki so vas vlekle navzdol, počasi postajajo za vas nepomembne. Zaradi zračne lahkotnosti in svoje karizmatičnosti na poslovnem področju, lahko zasebno očarate pomembnega partnerja. Svoje misli boste usmerili k konkretnim ciljem, ki ste jih v zadnjem času precej zanemarili. Vaša prizadevanja za boljši finančni položaj bodo tudi v sredo usmerjena v nove ustvarjalne projekte, manjkalo bo le nekaj vztrajnosti. Prijateljski odnosi bodo dobili pravo, prijetno podobo in samota bo nekaj, kar vas bo v bistvu plašilo.

V četrtek prihaja energija Prvega krajca, zato poskrbite zase in za svoje telo, ki bo močno hrepenelo po negi. Poglobite se v dejavnosti, ki pospešujejo vašo aktivnost, fizično in miselno prisotnost. V tem času se povečuje vse, tudi čutenje in dojemanje okolice. Zato se pogosto zgodi, da se počutite žive in polne energije, bolj čutite polnost, kar lahko privede tudi do utrujenost. V tem obdobju je dobro, da vsakodnevne aktivnosti uvedete v ritem, ki vam omogoča dovolj počitka.

V petek vas bo luna, ki preide v znamenje ribi popeljala v svet domišljije in poglobitev. Na poslovnem področju ne boste najbolj zbrani, zato pomembnejša opravila preložite na naslednji teden. Začutili boste močno željo oziroma potrebo po nekom, s katerim niste zaključili zgodbe. Mogoče bi bilo bolje, da ne brskate in ne raziskujete preveč po preteklosti, saj vas lahko izsledki vaših raziskovanj precej prizadenejo. Skrbelo vas bo napeto vzdušje doma, še posebej, če ste že nekaj časa v napetih odnosih, saj boste deležni negodovanja. Bodite strpni in poizkusite s svojim nežnim pristopom rešiti celotno situacijo. S konjunkcijo med luno in Neptunom se boste še bolj zaprli in se poglobili v svoj svet, zato vam druženje ne bo najbolj pomembno.

V nedeljo popoldne, ko se luna pomakne v znamenje ovna, prihaja čas odprtih debat, hitrega delovanja, zbranosti in akcije ter drznosti na vseh področjih. Če ste do sedaj dvomili vase in v svoje odločitve, jih lahko sedaj popeljete kakšno stopnjo višje.

Lep teden vam želimo... 

horoskop.si

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri