Napoved za ta teden: Čas za direktne in iskrene odnose

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 28. 1. do 3. 2. 2019.

Napoved za ta teden: Čas za direktne in iskrene odnose (foto: unsplash) unsplash
27. 1. 2019

Splošna napoved

Družabni, svobodni in idealistični boste v tednu pred vami, ko vas spremlja Sonce v znamenju vodnarja. Presenečali boste, še posebej z novimi pravili, ki bodo čisto drugačna od ustaljenih vzorcev in rutine. Vaš največji adut bo odprti duh, ki ne bo poznal nobenih predsodkov. Želeli boste delovati kot bojevita oseba, nekdo, ki se zna dokopati do resnice in jo tudi sprejme. Na poslovnem področju boste stremeli k neodvisnosti, delo si boste želeli izbirati sami, prav tako delovni ritem. Funkcionirali boste ustvarjalno, izvirno, individualno in domiselno, zato kreativni podvigi ne bodo redkost. Ekstravaganca se bo odražala tudi v slogu oblačenja, ki pa bo tokrat unikaten in barvit. Praktični cilji, enostavne kombinacije in vsakodnevne nepomembne situacije vas bodo vznemirjale.

Z Merkurjem v znamenju vodnarja boste želeli pestro dogajanje in spremembe, zato bo ustaljen poslovni ritem za vas prava nočna mora. Težko boste sprejemali dolgčas, počasnost in labilnost, saj boste v takšnih situacijah preveč nemirni, da bi se sprostili. Površnost skušajte taktno uporabiti v svoj prid.

Venera v znamenju strelca prinaša hiter, vesel in razigran ritem v ljubezenske odnose. Ne bodite presenečeni, če se v tem tednu brezpogojno in hkrati brezglavo zaljubite. V ljubezenskih igricah boste spontani, pričakovali boste ljubezen brez zadržkov. Obudili boste spomine na simpatijo iz tujine, lahko se tudi zapletete v avanturo, če ste na kakšnem potovanju. Pustolovščinam se boste tokrat predali, brez da bi čakali na pravi trenutek in ljubljena oseba vas bo tokrat z lahkoto prepričal tudi v nekaj drugačnega. Spontana, zanimiva, topla energija vam bo godila, vendar jo bo spremljala tudi nezanesljivost. Resno zanimanje za globoko ljubezen se lahko do nedelje, ko Venera preide v znamenje kozoroga, umakne iz obzorja. Če želite cveteti in biti opaženi, se pokažite v svoji pravi luči in bodite predvsem bolj sproščeni ter velikodušni.

Energija Marsa, ki se nahaja v ovnu, bo zelo močna, zato si boste težko dovolili ležernost in počitek. Misli bodo ves čas živahne in malce obremenjene, saj se boste želeli čim hitreje približati svojemu zastavljenemu cilju. Poudarjena bo tudi tekmovalnost, ki lahko ob nepazljivosti povzroči tudi kakšen razdor v tistih odnosih, ki že nekaj časa niso najbolj stabilni.

S svojo zapeljivostjo in simpatičnostjo, ki vam jo podarja Jupiter v znamenju strelca, boste reševali težave in zaplete na lažji način, izredno boste tudi radodarni in angažirani v različnih stvareh. Na plemenit način se boste udeleževali športnih dejavnosti, raznih prireditev in druženj.

Tedenska napoved

V ponedeljek boste veliko pozornosti z luno v škorpijonu namenjali strasti, v kateri boste znali še kako uživati. Imeli boste odlične predloge, vendar določeni ljudje ne bodo upoštevali, saj bo vse, kar si boste zamislili, izven običajnih meja. Ker boste nagnjeni k pritoževanju, bodite pripravljeni na veliko ogovarjanja. Odgovarjali vam bodo direktni in iskreni odnosi, prav tako boste na poslovnem področju želeli ne glede na situacijo slišati resnico.

V torek popoldne preide luna v znamenje strelca, kar diši po tveganju in neodvisnosti. Da bi dosegli svoj cilj, boste pripravljeni na hudomušen način iti do konca. Nagnjeni boste k razglabljanju, opravljanju in stalni izmenjavi mnenj, zato vam dolgčas resnično ne bo. Sposobni boste poslušati, vendar bolj v svojo korist.

V sredo konjunkcija med Soncem in Merkurjem prinaša še posebej plodno obdobje, če vas čakajo izpiti ali razna tekmovanja. Vaš spomin bo izjemen, kar bo ugodno vplivalo na profesionalno področje. Prihajajo duševna budnost, hitro razmišljanje in veliko interakcij ter komunikacije z ljudmi. Želeli boste izraziti svojo identiteto, klepetati in srečevati nove ljudi. Svojo ustvarjalnost lahko delite in nadgradite s pomočjo plesa, govora ali pisanja.

V četrtek prinaša konjunkcija med Luno in Venero čas, v katerem lahko začutite pravo zadovoljstvo na področju medsebojnih odnosov. Osebne interakcije vam prinašajo veliko novih smernic. Lažje se boste prilagajali drugim, saj boste bolj razumeli njihove instinkte in odločitve. Izpeljete lahko finančne zadeve, ki se nanašajo na zemljo, premoženje ali varnost v prihodnosti.

V petek, ko luna preide v znamenje kozoroga, boste obremenjeni z materialnim področjem, zato tudi zelo varčni in nezainteresirani za zabavo. Zadržana energija vas bo ovirala pred tem, da se čustveno odprete. Če ste se znašli v finančnih težavah, se v tem času raje umaknite, kot da bi širnemu svetu priznali, da vam ni uspelo.

V soboto boste s konjunkcijo med Luno in Saturnom začutili povišanje energije na mentalni ravni, znali se boste soočiti s preteklostjo in njenimi lekcijami ter prebujeno nadaljevati svojo pot. Če vam primanjkuje zaupanja, se verjetno zdaj tega dobro zavedate. Če vas običajno spremlja močna samozavest, lahko v tem času začnete dvomiti o sebi. Pomembno je, da postanete bolj prepričani v to, kdo ste, poudarjeno pa bo tudi čustveno dojemanje.

V nedeljsko popoldne se boste podali z vplivom lune v znamenju vodnarja. Prihajajo hitre spremembe razpoloženja in usklajeno ljubezensko življenje. Vaš ego bo zelo močan in visok, zato vas bodo težko prepričali, da naredite kakšno neumnost. Ker se ne boste sposobni prilagoditi, boste ves čas iskali svoje nove, predvsem pa unikatne rešitve.

horoskop.si

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri