Napoved za ta teden: Močna povezava z domom in družino

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 15. do 21. 7. 2019.

Napoved za ta teden: Močna povezava z domom in družino (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
14. 7. 2019

Splošna napoved

Pojavi se lahko nekaj osebnega nezadovoljstva, če vam ne bodo ugodili v smeri vaših želja. Spremljal vas bo tudi občutek, da morate ustreči vsakemu, kar pa vas lahko notranje vznemiri. Čustva bodo imela prioritetno vlogo in želeli se boste pogovoriti o globini svojega razmerja ali odnosa.

Ne bodite presenečeni, če boste nihali ter če boste neodločni in izredno občutljivi. Veliko se boste ukvarjali s svojimi notranjimi občutki, povečana bo tudi želja po pozornosti, zato lahko, če boste ostali neopaženi, nastopi žalost.

Prisotna bo tudi zamerljivost, zato previdno izbirajte besede. Tisti, ki se že nekaj časa nahajate na čustvenem razpotju, si boste zaželeli odstraniti slabe vzorce in situacije, ki vas obremenjujejo, vendar morda še vedno ne boste dovolj vztrajni za konkretne korake. Radi se boste prepuščali sanjarjenju ali načrtovanju skupne prihodnosti. Prijateljske odnose boste lahko zamenjevali z ljubezenskimi. 

Ta vpliv se bo prepletal tudi skozi globoko potrebo pripadnosti domu, partnerjem, otrokom, staršem in tradiciji. Na trenutke se boste nagibali k zaskrbljenosti in strahovom, ki pa so lahko na daljši rok vaša učna lekcija za dosego stabilnosti.

V konfliktnih in napetih situacijah boste muhasti in užaljeni, namesto prepirov pa boste raje molčali in kuhali mulo ter se zapirali vase in svoja prepričanja.

Merkur v levu bo prinašal pogum in željo po zmagi, vendar le do petka, ko preide v znamenje raka, kjer se izraža kot poudarjena dojemljivost, dar opažanja ter močan čut za besedno izražanje. Nagibali se boste k zaskrbljenosti, privlačila vas bo psihologija in vse, kar govori o notranjo globini. Postanete lahko čustveno navezani na predmete. Slaba stran bo nezmožnost, da se osredotočite na pomembne zadeve.

Venera v znamenju pogumnega leva bo s svojimi aspekti poskrbela za veliko druženja in doživetij, ki bodo spontana. Želeli se boste družiti brez obveznosti, prevladovala bo neodvisnost, kar lahko predstavlja problem rojenim v vodnih in zemeljskih znamenjih. Veselje in smeh bosta objemala razmerja in doprinesla kakšen lep trenutek v vaše življenje. 

Jupiter, Saturn, Neptun in Pluton, v retrogradnem gibanju ne bodo vaš zaveznik, bodo pa pot k raznim lekcijam, za katere boste kasneje še kako hvaležni. Lahko se obrnete še globlje vase, pobrskate po svoji notranjosti in spoznate stvari, ki vam niso všeč. Lažje se boste spoprijeli s svojimi strahovi, neprijetnimi navadami in krivicami, ki ste jih morda storili.

Tedenska napoved

V ponedeljek vas bo spremljala luna v kozorogu, zato se boste morda počutili malce utesnjeno. Če razmišljate o prekinitvi partnerstva,  sedaj ni ravno najbolj ugoden čas, saj boste bolj povezani z napredkom, kakor s čustvi. Aktivno ukvarjanje s športom vas v teh dneh ne bo zanimalo preveč, iskali boste izgovore. Na srečo boste pripravljeni vztrajno delati in pokazati, kaj ste in kdo ste. Kot dober rezultat boste lahko razvili boljšo motivacijo. Vaš osebni pogled bo zelo pomemben in želeli boste, da vas prijatelji resno jemljejo. Razum bo uravnotežil razlog in občutek samostojnosti.

V torek, ko prihaja Lunin mrk boste brskali po mislih, preteklosti in se na vsak način vračali k določenim situacijam, ki pa vam ne prinašajo razbremenitve. Težko se boste prilagodili in še težje boste priznali svoje napake. Sredstva za komuniciranje bodo na udaru, telefon vam bo sicer neprestano zvonil, vendar ne boste imeli energije za razpravljanje. Agresivnost, silovitost in fanatično stremljenje k cilju, lahko upočasnijo vaše delovanje.

V sredo dopoldan luna preide v znamenje vodnarja, kar bo še posebej naklonjeno ognjenim in zračnim znamenjem. Dogajanje boste začeli zaznavati v živih barvah, razmišljali boste bolj pozitivno, napredno in svobodoljubno. Ne boste želeli biti omejeni in uprli se boste vsakomur, ki vas bo skušal nadvladati. Ker boste vznemirjeni boste nagnjeni k temu, da delujete nepremišljeno, zato na področju dela in denarja raje ne tvegajte, saj lahko izgubite.

V petek bo luna v vodnarju v veliko pomoč, če ste se malce izgubili. Zelo prijetni in očarljivi lahko zmagate nad sovražniki preprosto s tem, da ste prijazni in samozavestni. Nagnjeni boste h kompromisom za ohranjanje miru, tudi če gre za resno vprašanje, ki ga je treba dodelati. Z ljudmi se boste soočali direktno in prepričljivo, polni boste nenavadnih idej.

V petek pozno zvečer se luna pomakne v znamenje rib. Vse, kar se bo dogajalo boste premlevali sem ter tja, do konkretne rešitve ne boste prišli, saj bo povečana vaša bujna domišljija. Priporočljiv je stik z vodo, ki vam obljublja globino. Vaše ljubezensko življenje bo nežno in romantično obarvano, kljub temu pa se lahko pojavi tudi nekaj nezaupanja.

Sobota bo namenjena negi in sproščanju. Ta vpliv je priporočljiv za striženje krhkih in suhih las, zato se odpravite k frizerju, tudi koža bo hrepenela po negi in raznih ritualih. V napete situacije se tokrat ne boste spuščali, saj boste imeli občutek, da niste popolnoma prepričani v svoj prav.

V nedeljo pričakujte s konjunkcijo med Soncem in Merkurjem pozitivno obarvano komunikacijo, povečano željo po dogajanju in potovanjih ter navihanost, ki bo popestrila odnose.

horoskop.si

Poglejte si še: