Napoved za ta teden: Nadgrajevanje odnosov

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 14. do 20. 10. 2019.

Napoved za ta teden: Nadgrajevanje odnosov (foto: unsplash) unsplash
13. 10. 2019

Splošna napoved

V teden se boste podali z energijo Sonca v znamenju tehtnice. Globina bo tista, ki vas bo najbolj zanimala in ljubezen bo tista, brez katere boste težko delovali. Pomembno vam bo, da napredujete ter širite svoje kreativne ideje. Potrebne bo le nekaj umirjenosti in prilagodljivosti v kočljivih situacijah, ter odločnosti, ki tokrat ne bo ravno na višji stopnji. Hrepeneli boste po nežnosti in prijetnem druženju. Spremljal vas bo občutek, da je potrebno odnose nadgraditi.

Prihaja želja po osebnostnem in duhovnem napredovanju, zato se lahko odločite za kakšno novo alternativno dejavnost, ki vam bo pripomogla, da se znebite starih vzorcev in nakopičenih bremen. Na področju financ boste velikodušni in tudi zapravljivi. Pripadnice ženskega spola boste lahko v tem tednu malce več časa preživele v trgovinah s kozmetiko in oblačili.

Merkur se bo v tednu pred vami sprehajal po znamenju škorpijona. Misli bodo ostre in prodorne, razmišljali boste sumničavo, stvarem boste želeli priti do dna, kar lahko povzroči manjše obremenitve. Vročim, strastnim debatam se je bolje izogibati, saj ne bo nihče popuščal, kar vodi v napetosti. V odnosih se bo prepletala težnja po dominiranju, saj boste želeli nad vsem imeti več nadzora.

To je zelo dobro obdobje za delo, ki zahteva od vas zbran in bolj prodoren pristop. Če se nahajate v stresnem obdobju na področju čustev, lahko v slabih energijah pričakujete ljubosumnost, molčečnost in maščevalnost.

Venera se bo v tednu pred vami nahajala v znamenju škorpijona, zato bodo ljubezenski odnosi obarvani z razgibanim dogajanjem. Želeli si boste več dotikov, zabave in več druženja s svojo ljubljeno osebo. 

V tem času nikar ne bodite preveč skromni z lepimi komplimenti. Občutek globine, želje po povezanosti in pripadnosti bo močan, zato si stojte ob strani, če le imate to možnost. Izkoristite energije tedna za intenzivno delo, ustvarjanje, odmik vase ter regeneracijo duše in telesa. Na družbeno socialnem področju se bo zaradi tega vpliva veliko več dogajalo.

Mars v znamenju Tehtnice prinaša nekaj nihanja v odnosih in pri pomembnih odločitvah. Zanesite se nase, saj vas lahko mnenja drugih zmedejo. Če boste preobremenjeni, boste imeli težave s pozabljivostjo, zato pazite, da ne boste pozabili na kakšno pomembno obljubo in s tem nekoga razočarali. Ne sprejemajte hitrih, s tveganjem obarvanih odločitev, niti v osebnem niti v poslovnem življenju, saj bo čas pred vami zahteval od vas intenziven premislek. Začutili boste močno željo oziroma potrebo po druženju z nekom, s katerim niste zaključili zgodbe tako, kot bi jo morali.

Jupiter v strelcu se vas sicer osebnostno ne bo dotikal, bo pa doprinesel nekaj sreče in splošnega optimizma, s katerim se boste lažje prebijali naprej, tudi tisti, ki ste imeli v zadnjem času prisoten občutek nemoči.

Tedenska napoved

V teden boste stopili z aktivno energijo lune v znamenju ovna. Hitri, drzni in direktni se boste lotili vsega, kar vam bo prekrižalo pot. Proti večeru se luna pomakne v znamenje bika, zato se vam nikamor več ne bo mudilo, vaš ritem bo postal bolj ležeren.

V torek vas bosta spremljali vztrajnost in trdnost, s katero boste sprejemali svoje odločitve. Luna je v tem znamenju senzibilna, zato si vzemite čas za užitek, še posebej v kuhinji, saj boste z veseljem uživali v dobri hrani, težko se boste uprli mamljivim okusom, zato je to čas, ko kazalec na tehtnici hitro poskoči. Prebudilo se bo tudi telo in zaživelo v vsej svoji veličini. Konjunkcija med Luno in Uranom prinaša manjšo ohladitev na področju čustev, po drugi strani pa ste lahko deležni kakšnega simpatičnega presenečenja.

V sredo boste veliko hitreje pridobili odgovore na svoja zanimanja. Timsko delo bo potekalo nemoteno in skupaj lahko dosežete veliko več. Umirjena energija bo tista, ki vam bo dovolila, da se vsega lotite premišljeno in pazljivo, zato vam tudi težje naloge ne bodo predstavljale težav.

V četrtek se pripravite na spremembe in svežo energijo, ki jo prinaša prehod lune v znamenje dvojčkov. Malce raztreseni se boste z odlično komunikacijo podali novim dogodivščinam naproti. Zanimala vas bodo sklepanja novih prijateljskih odnosov. Pojavi se lahko ponovno zanimanje za partnerja, ki ga potrebujemo kot prijatelja in kot ljubimca, kar vas bo razveselilo. Zaradi povečane nestrpnosti lahko pride do nesoglasij, ki lahko vplivajo na medsebojne odnose. Približajte se bistvu, vendar nikar preveč trmasto ne vztrajajte, raje sprejmite pogoje takšni kot so in se vsemu skupaj nasmejte.

Petek bo zanimiv dan, ko nič ne bo na svojem mestu, vendar vas to ne bo preveč motilo, saj boste tako zelo zaposleni s prijetnimi malenkostmi. Spremljal vas bo občutek, da morate postoriti čim več, tudi kontakti s prijatelji bodo okrepljeni.

V soboto ob 12.43 uri luna preide v znamenje raka, zato ne bodite presenečeni, če ne bo več tistega pravega zagona in prodornosti. Ta luna vas bo naredila čustveno občutljive in dovzetne za vse odtenke čustev, ki pa jih ne boste vedno sposobni predelati v pravi smeri, zato lahko razpoloženje pogosto zaniha. Intenzivno ukvarjanje s športom vas v teh dneh ne bo zanimalo preveč, izgovarjali se boste na pomanjkanje časa. Raje boste utrujeni od česa drugega, všeč vam bo dolgo ljubljenje obarvano s številnimi dotiki.

Ta vpliv bo tudi v nedeljo spodbujal družinske vezi in odnose, zato je primerno, da vikend preživite v krogu družine, vendar raje ožje. Pričarajte si lepo pravljico in se izognite večji družbi, ki vas bo samo utrujala. Glasba in ples bosta odličen način sproščanja, s katerim lahko umirite tudi najbolj nemirno srce in misli.

Pripravil: Horoskop.si

11 težav, ki jih razumejo stare duše

ali Katerih 7 lekcij morate osvojti to jesen?

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri