Napoved za ta teden: Naj vas manjši zapleti ne spravijo v slabo voljo

17. 3. 2019
Deli
Napoved za ta teden: Naj vas manjši zapleti ne spravijo v slabo voljo (foto: Unsplash.com)
Unsplash.com

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 18. do 24. 3. 2019.

Splošna napoved

V ponedeljek in torek, ko Sonce v ribah zaključuje svojo pot, boste čutili še nekaj občutljivosti, povečana bo tudi želja po romantičnih pripetljajih, ki pa se bo v sredo, ko Sonce preide v znamenje ovna drastično zmanjšala. Prihaja nov zagon, prebujeni boste in tekmovalno usmerjeni. Končno boste na pogumen način sposobni premikov in tega, da svoje misli pretvorite v dejanja, bliskovito, brez odvečnega kompliciranja, zamikalo vas bo tudi tveganje.

Polni entuziazma se boste lažje rokovali tudi s poslovnimi obveznostmi, primanjkovalo vam bo le potrpežljivosti. Medsebojni odnosi bodo iskreni in direktni, težko pa se boste zadržali, da ne bi izrazili svojega mnenja na glas. Tudi izpostavili se boste lažje kot v preteklem obdobju. Borbenost, ki bo občutno povečana je najbolj smotrno sprostiti s kakšnim športom. Nežna glasba morda ne bo ravno na vrhu vaše izbire, lažje se boste uskladili z divjimi ritmi in pestrim dogajanjem.

Retrogradni Merkur v znamenju rib je poln raznih zvijač, zato ne bodite presenečeni, če se boste nerodno spotaknili, pozabili na nekaj pomembnega ali pomotoma izbrisali kakšno datoteko na računalniku. Skušajte se preciznemu delu nekoliko izogniti. Veliko bolj učinkoviti boste v kreativnih dejavnostih, saj bo vaša domišljija nenavadna.

Venera, ki se bo v tem tednu sprehajala v znamenju vodnarja bo ustvarila na področju čustev mamljivo obdobje, polno nenavadnih povabil, smeha in povečane privlačnosti. Vztrajali boste pri tem, da razčistite z nejasnostmi.

Tisti, ki ste ravno začeli z razmerjem, snemite rožnata očala, da vas prvoten stik ne popelje v napačno mnenje. Ves čas boste želeli biti v družbi in gibanju. Ozirali se boste za pametnimi, najbolj naprednimi in zanimivimi osebami nasprotnega spola. Želeli boste ogromno svobode, zato vas bo na trenutke skoraj nemogoče razumeti kaj si želite.

Z vplivom Marsa, ki se sprehaja po znamenju bika boste bolj osredotočeni in stabilni. Če vas bo kdo izzival ali razjezil, pa lahko pobesnite in s tem izrazite svojo močno strast. V poslovnih vodah boste delovali zanesljivo, praktično in odgovorno. Spremembam se boste izognili, bolj boste učinkoviti tam, kjer se odlično znajdete.

Jupiter v strelcu bo vaš najljubši, saj bo v vsem dogajanju poudaril srečna naključja in vam, če boste dovolj budni podaril vstopnico za vrata zadovoljstva. Nikar ne ždite v osami, če se boste odprli, se bodo vaše dobre možnosti povečale.

Tedenska napoved

V ponedeljek boste pogumni in z vplivom lune v znamenju leva predvsem sigurni vase in v svoja dejanja, ki bodo velikopotezna. Mikal vas bo napredek, energije bo dovolj, le bolj vztrajni skušajte biti. Dan je še posebej ugoden za predstavitve, javne nastope, praznovanje, skratka za organizacijo vseh vrst zabav in dogodkov, kjer zagotovo ne bo dolgčas, morda boste celo pozabili, da morate naslednji dan zgodaj vstati.

V torek luna nadaljuje svojo pot v znamenju device. Odločno črtajte določene vzorce in si dovolite bolj svobodnega življenja ter sprejmite priložnosti, ki počasi pronicajo v vašo smer. Prihaja tudi nekaj nezadovoljstva pri zahtevnih opravilih, saj tokrat nič ne bo šlo zlahka, v vsako zadevo boste morali vložiti dodaten trud, kar vam ne bo najbolj všeč. Ne dovolite, da vas neuspešne situacije in pogovori razjezijo ali celo razžalostijo.

Sreda - prvi pomladni dan bo zaradi zemeljske lune malce zadržan. Veliko bo dela in opravkov ter obremenitev, povezanih s finančnim področjem, ki ga lahko sedaj na lažji način uredite. Spremljala vas bo vztrajnost, ki se bo izražala predvsem pri tistih, ki že nekaj časa stremite k zaključku, pa do sedaj niste zbrali dovolj motivacije. Kreativci in umetniki se lahko znajdete v manjši zagati, saj prave ideje ne bodo takoj zdrsnile v vaše naročje.

V četrtek se pripravite, da nič ne bo tako, kot ste si v svojem domišljijskem svetu zamislili. Polna luna v znamenju tehtnice bo z vašo čustveno platjo sicer prizanesljiva, vendar boste notranji nemir in napetosti težko kontrolirali, zato se zaščitite pred raznimi izbruhi in nezadovoljnimi pripombami, ki lahko naredijo veliko škode. Na področju dela se boste težko zbrali in osredotočili, bolj intenzivno boste zaznavali tudi vse moteče dejavnike, ki jih v drugače morda sploh ne opazite.

V petek boste malce utrujeni, vendar ste z elegantnim vplivom lune v tehtnici lahko bolj notranje umirjeni in sestavljeni. Prijateljski odnosi bodo vsebovali več prijaznosti in topline. Močno boste hrepeneli po ljubezni in vsem, kar je z njo povezano.

V soboto se lahko hitro znajdete v čustvenem vrtincu, saj vas bo luna v znamenju škorpijona močno prebudila in poudarila vaše zaznave in želje, povezane s strastjo. Zazrli se boste v svojo notranjost in se usmerili v izgradnjo ali utrjevanje vašega okolja in družine. Imeli boste večjo potrebo po varnosti in občutek sigurnosti ter ugodnosti. Ne boste se počutili preveč samozavestno, močno in varno, čeprav boste na zunaj delovali zelo stabilno. Vsekakor pa dnevi s tem vplivom še zdaleč niso samo negativni, čeprav vedno prinašajo obveznosti, zato si skušajte v nedeljo urediti zadeve tako, da vam bo ostalo dovolj časa za prijetno dogajanje z ljubljeno osebo. Izjemno pa boste prodorni in odprti za sproščenje s športnimi dejavnostmi.

horoskop.si

Poglejte si še: