Napoved za ta teden: Ne komplicirajte

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 2. do 8. 9. 2019.

Napoved za ta teden: Ne komplicirajte (foto: unsplash) unsplash
2. 9. 2019

Splošna napoved

V tednu pred vami bodo prevladovale energije znamenja device, saj se bodo v njenem znamenju nahajali Sonce, Merkur, Venera in Mars. Ne bodite presenečeni, če ne boste dovolj prodorni za hitre odločitve, še posebej za takšne, ki vsebujejo večjo mero tveganja. Marsikaj boste zaznavali kot tekmo, konkurenco pa vam tokrat lahko predstavljajo tudi najbližji. Preobremenjenost s podrobnostmi bo vaš ključni problem, ki ga bo potrebno premagati in delovati bolj sproščeno. Večkrat boste v določenih situacijah napeti in branili se boste vsega, kar bi vam lahko spremenilo ustaljeno pot.

Zaradi preciznih vibracij tega zemeljskega znamenja boste preveč obremenjeni z napakami in idealnim stanjem, zato boste s težavo poiskali zadovoljstvo in se notranje umirili. Kritiziranje bo na vašem dnevnem redu, vendar bodite previdni, da ne presežete meja in postanete zoprni za okolico. Kakšno posebej pikro pripombo skušajte raje zadržati zase. Na področju dela se bo sicer veliko naredilo, saj boste marljivi in vztrajni, vendar pravih rezultatov še ne boste zaznavali, saj boste preveč obremenjeni s tem, da mora biti vse točno tako, kot ste si zamislili.

Na področju ljubezni se boste srečali s težavami s prilagajanjem v odnosih. Odnosi z najbližjimi bodo obarvani z umirjenostjo, motiviranostjo k delu in racionalnostjo. Resnost, odgovornost v obnašanju ter velika potrpežljivost vas vodijo naprej, le komplicirati prenehajte, da ne zamudite vseh prijetnih možnosti, s katerimi se boste srečali. Na prvem mestu bodo zanesljivost, konkretne zadeve in ustaljene navade.

Premalo bo zaupanja v lastno privlačnost in sposobnost, da resnično ljubite z vsem srcem, zato čudežev na področju čustev v tem tednu ne pričakujte. Usmerjeni boste k pomoči starejšim in bolnim, saj boste znali ob težkih situacijah ostati trdni in hkrati sočutni.

Na prvo mesto boste postavljali inteligenco, izobrazbo, poslovno uspešnost, vljudno obnašanje, urejenost, disciplino, doslednost in praktičnost.

Jupiter v znamenju strelca bo vaša rešilna bilka. Pomagal vam bo, da boste z večjim navdušenjem sodelovali z drugimi in neobremenjeno delili svoja mnenja. S svojo zapeljivostjo boste lažje rešili težave in zaplete, izredno radodarni in angažirani v mnogo stvareh pa se boste znali izmuzniti iz primeža negativnih vibracij. Privlačil vas bo občutek časti in integritete. Na plemenit način se boste podajali v športne dejavnosti, ki vam povečujejo vitalnost. Nikar pa ne bodite tako konservativni zaradi želje, da bi ugajali drugim, enostavno skušajte biti to, kar ste.

Tedenska napoved

V ponedeljek se boste podali z luno v znamenju tehtnice. V ljubezenskih odnosih boste na trenutke nestabilni in preveč poudarka boste namenjali mnenju drugih ljudi. Prav tako se lahko znajdete v oklepu javnega mnenja, ki naj vas ne posrka vase. Ker se boste želeli izogniti konfliktom, zapletom in glasnemu govorjenju, se boste raje prilagodili, saj vam ne bo do prepiranja. Konjunkcija med Soncem in Marsom bo izboljšala vaše fizično počutje. Z mentalnega vidika boste komaj čakali, da začnete nekaj novega. Težave se bodo takrat za vas lažje razblinile. Prihaja povečanje ega ter močna energija, ki bo delovala v smeri, da pritegnete tisto, kar želite, ne glede na to, kaj drugi mislijo o vas. Zmagovati, doseči svoje cilje in biti zadovoljen bodo vaše glavne prioritete.

V torek se bo luna nahajala v znamenju škorpijona. Prihajajo pogum, drznost, neodvisnost in neustrašna narava, s katero boste sposobni prodreti. Strastni, čustven naboj izrazite z glasbo in plesom. Všeč vam bodo tudi nevarnost in skrivnosti, zato je možnost, da boste osvojili, kar ste si zamislili, tudi če je prepovedano, še večja. Vsak izziv vas bo vodil v osebno rast in napredek. Konjunkcija med Soncem in Merkurjem prinaša odlično razpoloženje, če vas čakajo izpiti ali razna tekmovanja, saj boste zmagoslavno usmerjeni.

Vaš spomin bo tudi v sredo izjemen, zato je čas ugoden za profesionalno področje. Prihajajo povečana budnost, hitro razmišljanje in veliko interakcij ter komunikacije z ljudmi. Želeli boste izraziti svojo identiteto, klepetati in spoznavati nove ljudi.

V četrtek preide luna v znamenje strelca, zato se boste neobremenjeno podajali v neznane, globoke poti in avanture, kjer boste želeli poiskati svoj smisel. Preveč filozofiranja o nekaterih temah vas ne bo poneslo v nova spoznanja ali korake, ampak v labirint neskončnih ugibanj, zato skušajte ostati na trdnih tleh. Ker boste zelo skromni, potrditev ne boste potrebovali. Samo pričakovanja žal ne bodo dovolj, zato pokažite, da znate biti tudi odgovorni in točni. Nagnjeni boste k razglabljanju, opravljanju in stalni izmenjavi mnenj, če vas bo karkoli zmotilo,  boste znali hladno odreagirati in se podati naprej, seveda brez kančka slabe vesti.

V petek vam bosta polepšala dan Prvi krajec in konjunkcija med Luno in Jupitrom. Počutili se boste lahko povsem dobro, ljubezensko in družinsko področje pa bo harmonično. Če ste samski, lahko sedaj nekoga spoznate. Če vaša življenjska situacija ni zadovoljiva in nimate prostora za spremembe, ki bi jih radi, boste začutili, da je čas, da se premaknete.

V soboto popoldan vas bo objela luna v kozorogu. Prihajajo plašnost, zadržanost in rezerviranost. Čeprav boste usmerjeni k trdemu delu in napredku, bo prisotne tudi nekaj kreativnosti. Uspešni boste pri dejavnostih, kjer je treba razmišljati in slediti.

V nedeljo boste zaradi konjunkcije med Luno in Saturnom začutili povišanje energije na mentalni ravni, znali se boste soočiti s preteklostjo in njenimi lekcijami. Poudarjena bo vaša identiteta, zlasti notranji vzgibi, ki vam pomagajo, ali vas ovirajo, ko se želite izraziti.

horoskop.si

Poglejte si še:

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri