Napoved za ta teden: Ne odreagirajte preostro

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 13. do 19. 5. 2019.

Napoved za ta teden: Ne odreagirajte preostro (foto: unsplash) unsplash
13. 5. 2019

Splošna napoved

V tem tednu se bo Sonce sprehajalo po znamenju uživaškega bika, zato se ne čudite, če vam bo bolj kot delo dišalo uživanje in sproščanje. Ta vpliv vam podarja nežnost in notranjo lepoto, ki se bo počasi prebujala v pravih odtenkih. Pri reševanju globokih čustvenih zadev lahko odreagirate preostro in se izgubite v svojih začrtanih pričakovanjih. Znamenje bika lahko prinese na plano veliko telesnih občutkov in zaznav, čutnih užitkov in zvestobe. S počasnimi, vendar vztrajnimi energijami se boste z lahkoto naučili potrpežljivega opazovanja, sprejemanja in zavedanja življenja takšnega, kot je v realni podobi.

Prihajajo odgovori o sebi in drugih, kar naenkrat se vam bo marsikaj začelo dozdevati bolj razumljivo. Prihaja notranji občutek, da ste na pravi poti, s pravo energijo in konkretno zastavljenimi cilji. Seveda pa bose morali biti, če želite zmagovati, vztrajni, potrpežljivi in odločni. Če vas bo kdo razjezil, ste lahko tudi zelo borbeni in napadalni. Z veseljem si boste po napornem delu privoščili udobno in ležerno poležavanje, brez kančka slabe vesti.

Z vplivom Merkurja v znamenju bika se vam ne bo mudilo, ne boste nervozni in hitenje ne bo v vaši domeni. Prepuščali se boste uživanju in tudi če vas čaka ogromno dela, ga boste opravili umirjeno. Vaš tempo, še posebej posloven, bo bolj ležeren, sproščen in veliko bolj dosleden. Um bo osredotočen na denar in ustvarjanje bogastva, tudi če samo v mislih. Dajali boste sebi in drugim, zato vas bodo v dobro voljo spravljale že majhne pozornosti. Odličen čas za produktivne pogovore, saj bo komunikacija brez panike in pretiravanja. Veliko bo dotikov in izpovedi ljubezni ter simpatičnega osvajanja. Ugoden čas za spremembo bančnega računa, kredite, razne dogovore, saj boste uslišani.

Do srede boste z Venero v znamenju ovna na področju čustev bolj odrezavi, neprilagodljivi in v pričakovanju dogajanja ter akcije, nato v sredo s prehodom Venere v bika, kjer izraža svoje najlepše lastnosti, prihajate na področju čustev v bolj umirjeno obdobje, saj boste končno znali uživati življenje. Privoščili si boste več ljubezni, dobre hrane, pijače, počitka in drugih užitkov, lahko pa se zgodi, da boste z vsem želeli pretiravati. Ljubezenska razmerja bodo obarvana z romantiko in imajo vse možnosti, da počasi napredujejo. Konec tedna bo primeren tudi za umetniško ustvarjanje, lepotne posege, poroke, zabave, nakup nakita, parfumov, in dekorativnih predmetov. Čutili boste globljo povezanost s partnerjem ali pa intenzivno razmišljali o nekom, ki vam je pri srcu.

Mars v znamenju dvojčkov, ki prinaša zmedo in dobro komunikacijo, se v četrtek seli v znamenje raka, zato pričakujte več nesporazumov, manj prodornosti in odločnosti, predvsem pa močne občutke krivde, ki se jih skušajte čim prej znebiti.

Tedenska napoved

V ponedeljek boste resni, varčni in zaradi vpliva lune v devici predvsem premišljeni in analitični. Vse, kar se bo dogajajo, vas bo vznemirjalo, saj boste strmeli k popolni urejenosti. Veliko misli in skrbi boste posvetili področju zdravja, ki bo tokrat prioriteta vašega zanimanja. V odnosih lahko dobite čuden občutek, da so se ohladili, vendar je to samo trenutno obdobje, ki se končuje v torek zvečer, ko se luna začne gibati v znamenju tehtnice.

Energija tega vpliva ugodno vpliva na vzpostavljanje ravnovesja tako znotraj vas, kot tudi v okolju kjer se gibate. Dogovarjanje bo veliko bolj lahkotno in enostavno, hitreje boste pristajali tudi na vse kompromise, ki se bodo pojavljali. Simbol lepote in estetike vas bo povabil v razvajanje, sproščanje in obisk razstave ali umetniške prireditve. Veliko lepega bo tudi na področju čustev, kjer se s sarkastičnimi pripombami in nesramnostjo tokrat ne boste želeli ukvarjati.

V četrtek boste z zračno luno umirjeni in ljubeznivi, pripravljeni na pogajanja in nežne pogovore, pozno zvečer, ko luna preide v znamenje škorpijona pa se bo povečevala želja po intimnih užitkih in bučnemu dogajanju. Prihajajo s strastjo obarvane energije in želja po nenavadnem dogajanju in skrivnostnem delovanju.

V soboto se vas bo dotaknila Cvetna Polna luna. Ne bodite presenečeni, če vam bo naznanila krute odgovore na skoraj pozabljena vprašanja, na katera do sedaj niste mogli odgovoriti. Ta luna vas bo tudi navdihnila, da naredite nekaj sprememb. Bodite prijazni s svojimi bližnjimi, saj boste le tako ohranili sožitje in harmonijo. Skušajte ostati v preverjenih energijah in nikar preveč ne silite v ospredje.

V nedeljo se boste razveselili optimizma, ki ga prinaša luna v znamenju strelca. Veseli in pozitivno naravnani se boste odločali, kako čim bolj doživeto preživeti svoj prosti čas. Veliko bo simpatičnih pogovorov, še več radodarnosti in dogodivščin, pri katerih bo potrebno paziti, saj vas bo spremljala želja po pretiravanju.

horoskop.si

Poglejte si še:

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri