Napoved za ta teden: Ne pričakujte pomoči od drugih

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 5. do 11. 8. 2019.

Napoved za ta teden: Ne pričakujte pomoči od drugih (foto: unsplash) unsplash
5. 8. 2019

Splošna napoved

V tednu pred vami prihaja moč, ki jo prinaša Sonce v znamenju leva. Vroče energije, obarvane s pogumnimi odločitvami vas bodo kljub dopustom popeljale k napredku. Vsaj zaželeli si boste biti najboljši in uspeti. Zavlačevanje bo tonilo v pozabo, aktivnosti ne bo manjkalo, tudi športnih, saj bo vaša borbenost na vrhuncu.

Na področju financ boste uspešni, bodite pa nekoliko bolj pozorni na skupen denar, s katerim prihajate v stik, saj je možno odtekanje brez nadzora ali pa nesporazumi, ki vas lahko drago stanejo, še posebej v partnerskih odnosih, kjer bo čutiti boj za prevlado, primanjkovalo bo prilagajanja. V tem tednu se lahko pojavi težnja po uveljavljanju in pridobivanju dodatne pozornosti. Tudi kreativnost in ustvarjalnost se bosta rokovali z vašimi interesi. Želeli boste narediti nekaj posebnega, kar bo poudarilo vašo edinstvenost in na kar boste ponosni tudi v prihodnosti. Samopotrditev in večjo samozavest boste pridobivali s koraki na področju osebne rasti, zato se lahko v tem času resnično stabilizirate.

Prihajajo tudi egoizem, narcizem, bahavost, zahtevnost, ošabnost in gospodovalnost, zato se bodo nežne energije umaknile iz obzorja. Tudi tišina vam tokrat ne bo najbolj pisana na kožo. Prišli boste tudi do določenih pomembnih zaključkov in spoznanj, še posebej tisti, ki ste na pragu večjih odločitev, povezanih s poslovnim področjem in materialnim napredkom.

Merkur v znamenju raka bo nagajal predvsem tistim, ki nimate jasno začrtanih smernic in ciljev. Pojavilo se bo tudi nekaj občutljivosti, še posebej če za svoje korake in delo ne boste ustrezno pohvaljeni. Na dan lahko pridejo lažne besede, ali pa vas nekdo prenese okrog, lahko pa sami naredite kakšno napako, zato skušajte biti nekoliko bolj previdni, še posebej pri delih, ki zahtevajo zbranost in natančnost. V nedeljo, ko se Merkur pomakne v znamenje leva, boste zaznali moč in se usmerjali proti svojim ciljem samostojno.

Venera v znamenju leva vas bo popeljala k odločitvam, ki bodo izboljšale vašo stabilnost in delovanje na ljubezenskem področju. Čas je da se soočite sami s seboj ter z vzorci, ki so se nakopičili v preteklem obdobju. Morda jih lahko sedaj celo odvržete, brez slabe vesti in odvečnih dvomov. Bolj boste privlačni in tudi zapeljivejši, zato bodo osvajalski pohodi na vrhu uspešnosti. Kot da bi znova odkrili pomen svoje ženskosti oziroma moškosti. Pazite le, da ne boste preveč obtičali v navideznih sanjah. 

Ognjena energija Marsa v strelcu bo več kot dobrodošla, da se premaknete naprej in si na poslovnem ter finančnem področju vzamete, kar vam pripada. Optimizem bo prisoten tudi v odnosih, ki so bili do sedaj na prelomnici, morda jih celo sestavite v novo, boljšo podobo. Presenečali boste sebe in druge, čustveno boste nihali, saj bodo čustva samo sledila vašim mislim, ki bodo potovale s svetlobno hitrostjo.

Tedenska napoved

V ponedeljek se boste podali s harmonično energijo lune v znamenju tehtnice. Odprla se bodo zanimiva vprašanja, ki se bodo dotikala vašega notranjega doživljanja. Prišli boste do nenavadnih spoznanj, vendar boste konkretnim odločitvam težko sledili, saj prihaja tudi nekaj neodločnosti. Ljubezen bo romantično obarvana in vaša želja bo, da se popolnoma prepustite ljubljeni osebi ter da ji lahko zaupate vse svoje želje ter skrivnosti.

V torek pozno popoldan se iz umirjenosti preklapljate na strastno energijo lune v znamenju škorpijona. Če ne boste dobili tistega, kar si želite, lahko postanete nevzdržni in nezainteresirani za pogovore. Domislite se lahko najbolj črnoglede stvari, zapadate v pesimizem in namišljene situacije, ki v resnici sploh niso tako grozne, skratka prihajajo nesporazumi z okolico ter s samim sabo. Ta vpliv vas na najbolj neizprosen način uči, kako preživeti s tem, kar imate, brez da bi pričakovali pomoč od drugih.

V sredo, ko se vas bo dotaknil Prvi krajec boste obdani s svežo energijo. Postali boste bolj aktivni in dejavni na vseh področjih. Zdaj je čas, da začnete z novimi projekti ter si naložite nove obveznosti. Ugodno tudi za načrte povezane z bolj zdravim prehranjevanjem in več gibanja. Vendar ne začnite s kakšnimi drastičnimi posegi, saj potrebuje telo v tem aktivnem času dovolj hranilnih snovi. Tudi koža bo bolj lačna, zato ji zagotovite ustrezno, hranilno in vitaminsko nego.

V četrtek boste čez dan čustveni, vendar prodorni, zvečer, ko luna preide v znamenje strelca pa končno prihaja razbremenitev. Prevzemala vas bo potreba po duhovni rasti, iskali boste višja spoznanja. Svoboda razmišljanja bo izjemno pomembna, ne boste prenesli občutka, da bi vas kdorkoli omejeval. Privlačila vas bo misel na potovanja.

Poštenost in iskrenost bosta tudi v petek na prvem mestu, brez tega enostavno ne bo šlo. Čas je zelo primeren za uživanje sadja, zelenjave in beljakovinske hrane. Za kuhanje ne boste porabili veliko časa, saj boste iznajdljivi in spretni.

V soboto pričakujte dobre energije in priložnosti, ugodni luni se pridružuje tudi konjunkcija med luno in Jupitrom. Bodite previdni, da česa ne spregledate in ne podpisujte ničesar, dokler niste popolnoma prepričani, da ste preverili tudi droben tisk. Na področju čustev boste zadovoljni, vendar boste vseeno razmišljali o tem, da bi vam partner lahko ponudil več razumevanja in pozornosti.

V nedeljo se boste malce zazrli vase in se umaknili večji družbi. Luna, ki preide v znamenje kozoroga ne bo dovolila sproščenosti, ampak bo od vas zahtevala resnost in vztrajnost.

horoskop.si

Poglejte si še:

 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri