Astro: Zakoreninjenih vzorcev se boste v tem tednu znebili lažje kot običajno

Tedenska astro napoved Sensa astro klub za obdobje od 10. do 16. maja 2021.

Astro: Zakoreninjenih vzorcev se boste v tem tednu znebili lažje kot običajno (foto: shutterstock) shutterstock
9. 5. 2021

V teden se boste s Soncem v znamenju bika podali odločni in dobro pripravljeni na trdo delo. Dovolj bo volje in vztrajnosti. Podali se boste v iskanje notranjih kvalitet in usklajenosti v medsebojnih odnosih. V negativnem smislu bo razpoloženje nihajoče in težko se boste prilagodili zadevam, ki vam niso najbolj pisane na kožo. Trmasto boste iskali najboljši način, da nekaj naredite še boljše, ne glede na to, ali je to na področju kariere, odnosov ali v družinskem okolju.

Čeprav boste večinoma časa pridni kot mravljica, boste v določenih trenutkih tudi ležerni. Ne postavljajte si previsokih ciljev in ne vztrajajte tam, kjer ne čutite potrebne energije za uspeh, saj vas nezadovoljstvo lahko hitro pahne v neučinkovitost. Ker pa je bik počasno znamenje, boste odločitve sprejemali bolj premišljeno. Na področju zdravja in počutja boste želeli narediti nekaj zase, zato se motivirajte k učinkovitim spremembam in k več gibanja.

Merkur v dvojčkih bo razblinil težke energije in zakoreninjene vzorce, ki se jih boste v tem tednu znebili lažje kot običajno. Komunikacija bo zelo razgibana, vendar prave prefinjenosti ne boste zaznavali. Povedali boste to, kar mislite in čutite, brez da bi karkoli olepšali. Iskren pristop vas lahko vodi do boljšega počutja.

Venera se je ravno prestavilav znamenje dvojčkov, zato bo ljubezen razposajena in obarvana s simpatičnimi podrobnostmi. Resnosti tokrat ne boste želeli, zadovoljili se boste z igrivimi trenutki, ki se jim boste znali spontano prepustiti. Lažje kot običajno boste v čustvenih odnosih delovali z besedami in dejanji, oboroženi z novimi prijemi. Vseeno vam bo, kaj si o vas mislijo drugi, potrebovali boste le občutek, da ste zaželeni.

Z energijo Marsa v znamenju raka boste na svoj račun prišli tudi tisti, ki hrepenite po globini. Pazite le, da se ne zapletete s čustveno in občutljivo energijo, ki se bo v določenih primerih dotikala tudi ponosa. V četrtek se Jupiter pomakne v znamenje rib, zato pričakujte, da se bo sreča pomaknila na osebno področje in poudarila notranjo lepoto, ki se izžareva na zunaj. 

NAPOVED ZA VSAK DAN POSEBEJ:

V ponedeljek prihaja luna v znamenju bika. Ta vpliv poudarja odziv, nagon in občutke. Preden boste ukrepali, boste želeli biti prepričani v svoje korake in lahko ste zelo konzervativni glede sprememb. Bikovi energiji je všeč znano, prijetno in stabilno. To je fiksna energija, ki predstavlja tok ustaljevanja in izoblikovanja stvari. Težko bo izpustiti preverjene stvari in stare vzorce, saj boste izredno trmasti. Znali boste uživati ​​v dobrih stvareh v življenju, obenem pa boste znašli tudi v karieri. Blagoslovljeni boste lahko z večjo čustveno stabilnostjo, ki vam daje osredotočenost.

V torek prihajata Mlaj in konjunkcija med Luno in Uranom. Doživite lahko posebno presenečenje, čustveno soočenje ali preobrat. Vznemirjenje in napetost se lahko odražata takrat, ko boste želeli nekaj prehiteti ali spremeniti. Prihaja manjša ohladitev na področju čustev, kljub temu se boste znali pogovoriti o pomembnih zadevah.

V sredo popoldne luna preide v znamenje dvojčkov. Prebudila vas bo radovednost in sledili boste vsaki novi zamisli. Morda boste na trenutke muhasti in površni, vendar nikakor dolgočasni. Potreben bo čas, da zaznate vse dimenzije, saj boste težko spregovorili o občutkih. Če boste preobremenjeni, boste izmenjavali počutje in se posluževali ciničnega humorja.

V četrtek bo svet poln zanimivih tem, iz katerih se lahko kaj naučite in razmišljate ter seveda poklepetate. S konjunkcijo med Luno in Merkurjem lahko pričakujete nemir, gibanje, urejanje birokratskih zadev in veliko nepredvidljivih opravkov. Počeli boste več stvari hkrati, vendar malce manj zbrano in ne osredotočeno.

Petek bo spontan dan, poln komunikacije, razmišljanja in zanimivih prigod. Tudi če boste deležni kakšne opazke, se zaradi zračne energije s tem ne boste preveč obremenjevali. Kompliciranju in analiziranju se boste z veseljem izognili, prav tako tudi opravkom, ki bodo po vaši oceni nekoristni.

V soboto in nedeljo v ospredje stopa občutljivost, saj se bo luna nahajala v znamenju raka. Prihaja presenetljiva globina občutka in domišljije. Odzivni boste na vse, kar vas obdaja. Pričakovali boste toplo naklonjenost in občutek intimnosti. Močne spomine boste popeljali v zgodbo, glasbo ali umetnost. Od tistih, ki jih imate radi, boste zahtevali veliko več kot običajno, če ne boste uslišani se lahko hitro prelevite v nezadovoljnega posameznika. Zaradi konjunkcije med Luno in Marsom v nedeljo morda ne boste dovolj pogumni, da bi širši okolici pokazali svojo resnično moč. 

Tekst: Horoskop.si

 Preberite še: