Napoved za ta teden: Ne zapirajte se preveč vase

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 12. do 18. junija 2017.

Napoved za ta teden: Ne zapirajte se preveč vase (foto: profimedia) profimedia
12. 6. 2017

Uživali boste v drobnih pozornostih

Splošna napoved

Sonce in Merkur v znamenju razposajenih dvojčkov vam bosta nagajala, tako da boste imeli občutek, da vas sicer objemajo pozitivne energije, hkrati pa bo vse skupaj malce dišalo po kaosu. Na glavo si boste nakopali različne obremenitve in obveznosti, hrepeneli pa boste tudi po sproščenem druženju. Hrana vam v tem tednu ne bo kaj dosti dišala, oziroma se ne boste preveč obremenjevali z njo. Hitro pripravljena hrana, pizze, testenine in podobno so stvari, po katerih boste posegali, saj boste ob dolgotrajni pripravi obrokov nestrpni.
Venera se bo nahajala v znamenju bika, kar vas usmerja v uživanje v vsakodnevnih drobnih pozornostih. Poleg prijetnih odnosov, vam ponuja možnosti za ugodje in udobje. Tokrat bo razorožila še najbolj hladne in doprinesla nežna čustva. Zaželeli si boste uživati v svojem odnosu, ki ga lahko v tem tednu tudi obogatite. Narastla bo želja po fizičnih dotikih in senzualnosti. Všeč vam bo masaža in vse, kar lahko občutite kot ugodje. Nikamor se vam ne bo mudilo in znali se boste posvetiti svoji ljubljeni osebi. Seveda pričakuje podobno pozornost tudi obratno. Če v ljubezenskem odnosu ne boste zadovoljni, se boste težko uprli vznemirljivim skušnjavam.
Z Marsom v znamenju raka, ne boste dovolj pogumni, da bi se čustveno pretirano izpostavil in razjezil pred vsemi, temveč boste nezadovoljstvo raje zadržali v sebi. Vaše razpoloženje se bo zelo hitro spreminjajo. Preden boste delovali, se boste dobro pripravili in temeljito premislili, kaj točno boste naredili. Spolnost boste mešali z ljubeznijo, energija bo izražena čustveno in strastno. Moški boste tokrat nežni in ljubeči partnerji, ki boste instinktivno začutili potrebe svoje ljubljene osebe.
V petek se bo začel Neptun v znamenju rib gibati v retrogradni smeri. Ker izraža hrepenenje, uči o izkustvih individualnosti in povezanosti z drugimi, imate lahko na teh področjih nekaj težav.

Tedenska napoved 

V ponedeljek boste kipeli od delovnega zagona, saj vas bo spremljala luna v znamenju kozoroga. Tudi denar bo igral pomembno vlogo, zato lahko povečate svoj ugled in zaslužek. Obremenitve bodo vezane tudi na vaše cilje, nikar pa se preveč ne zapirajte vase.

V torek luna pride v znamenje vodnarja. Čutili se boste prerojeni, pripravljeni boste na nenavadne izzive. Z naprednimi mislimi boste lahkotno ustvarjali nove načrte, sproščeno dojemanje okolice pa vas bo naredilo prijateljske, družabne in polne nevsakdanjih idej, s katerimi se lahko prebijete v ospredje. Imate veliko možnosti, da srečate stare znance in prijatelje, na katere ste že nekoliko pozabili. Dišale vam bodo tudi humanitarne akcije, za zmenek pa to ni ravno najboljši čas, saj boste polni entuziazma in razigranosti in se boste težko poglobili v odnos.

V četrtek popoldne se luna pomakne v znamenje rib. Deležni boste poglobitev, po katerih ste hrepeneli. Imeli boste občutek, da ste ljubljeni in zaželeni, kar bo blagodejno vplivalo na vas. Čas bo primeren za modne nakupe in za urejanje finančnih zadev, s katerimi ste nezadovoljni. Uživali boste v pripravi kosila, še bolj pa, ko boste v družbi sedli za mizo. Prijale vam bodo umirjene dejavnosti, kot so sprehod v naravo, ukvarjanje s cvetjem ali pa ročne ustvarjalnosti. V zraku bo čutiti harmonijo.

V soboto zvečer bo luna stopila v znamenje ovna, vse skupaj pa bo še dodatno popestril zadnji krajec, ki vas vodi k zaključevanju. Čustvene izpovedi v tem času niso najbolj primerne, saj bi vas lahko nasprotna stran narobe razumela. Luna v znamenju Ovna bo kljub vsem negativnim vplivom poskrbela, da boste hrabri, ter da si ne boste dovolili slabega počutja in nerešenih nalog. Veliko se boste pogovarjali, zabavali, samoto pa boste tokrat težko prenašali.  

horoskop.si