Napoved za ta teden: Neizživete strasti ter skrivnosti

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 17. do 23. 9. 2018

Napoved za ta teden: Neizživete strasti ter skrivnosti (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
17. 9. 2018

Splošna napoved

Pred vami je teden, ko bo Sonce v devici počasi izgubljalo svojo moč. Postorili boste z zadevami, ki so obremenjujočega značaja, vendar ne boste več tako strogo motivirani, zato vas lahko hitro kaj zmoti. Ta vpliv povezujemo tudi z boleznimi ali zdravstvenimi težavami, zato bodite v tem tednu na omenjenem področju bolj dosledni. Bolj malo se boste do nedelje, ko Sonce preide v znamenje tehtnice ukvarjali s seboj in svojimi dragimi. Bolje vam bo šlo pri delu kot pri odnosih, saj boste s težavo izražali prava čustva. Če ne boste optimistično naravnani, pričakujte notranjo stisko. Spoznanja vam bodo pomagala, da boste izbrali tiste odločitve, želje in cilje, ki vam bodo prinesli zadovoljstvo, srečo in uspeh. Ne pozabite pa tudi na sprostitev in zabavo.

Z Merkurjem v znamenju device lahko na področju dela in financ pričakujete izredno natančen pristop in poglabljanje v podrobnosti. Od sebe in od drugih boste zahtevali več kot običajno, nagnjeni boste h komentiranju in argumentiranju tistega, kar ne bo vaših merilih. S pozitivnega vidika pričakujte organiziranost, podjetnost in discipliniranost, saj boste vnaprej predvideli, kaj je dobro za vas in kaj ne. V soboto Merkur preide v znamenje tehtnice, želel bo, da so odnosi urejeni in umirjeni, na prvem mestu bo skladnost. Intelekt bo zelo pomemben, zato boste odprti za nove oblike izobraževanja in pisanje.

Ljubezen bo z Venero, ki se sprehaja v znamenju škorpijona strastna in intenzivna. Hrepeneli boste po gorečem dogajanju in za osebo, ki vam je pri srcu, boste pripravljeni narediti skoraj vse. Vaša moč bo tokrat izražena v seksualni privlačnosti, ki pa jo je treba pravilno uporabiti. Pripravljeni boste na avanture, vezani pa na vroče urice v objemu ljubljene osebe. Kakor bo povišana strast, je lahko povišana tudi možnost za konflikte, ki se bodo pojavljali tako hitro, kot se bodo tudi umaknili. Zaradi obsedenosti s partnerjem lahko postanete ljubosumni in posesivni, morda se s tem vplivom naučite uravnotežiti čustva.

Mars, ki se bo v tem tednu nahajal v znamenju vodnarja prinaša zanimiv in dinamičen čas, v katerem se boste največkrat znašli v družbi in v velikih skupinah. V samoti se ne boste najboljše počutili, saj lahko na plano privrejo določene misli, ki so obremenilnega značaja. Zanimalo vas bo vse, kar je novega in spremembe, zato se lahko zgodi, da se hitro začnete dolgočasiti. Potrebovali boste svobodo, po kateri boste ves čas tudi glasno hrepeneli. Ne bodite presenečeni, če v tem tednu na površje priplezajo neizrečene in neizživete strasti ter kakšna skrivnost. Zaradi močne, nakopičene energije se lahko v negativnem smislu pojavi več prepirov in razočaranj.

Z Jupitrom v škorpijonu si boste znali odtrgati čas zase in za tisto, kar je za vas ključnega pomena. Kljub samozavesti lahko na trenutke podvomite o sebi in svojih odločitvah.

Tedenska napoved 

V ponedeljek boste zakorakali z optimistično luno v znamenju strelca, zato se boste dopoldne težko zbrali in delovali osredotočeno. Bolj vas bodo privlačili klepeti in razne debate, ki resnosti ne bodo vključevale. Popoldne bo v znamenju lune v kozorogu, zato se boste počasi, vendar vztrajno začeli usmerjati k učinkovitemu delovanju. Prvi krajec vam bo dodal zanimiv preboj, ki bo olajšal strmo pot.

V torek boste delovno usmerjeni, saj vas bo luna v kozorogu spomnila na vse, kar ste mislili, da je že za vami. Kljub povečanim obveznostim se boste znali pogovoriti o morebitnih težavah in zadeve rešiti na diplomatski način. Vsaj poslovne, saj čustvene vas tokrat ne bodo zanimale.

V sredo prihaja s konjunkcijo med Luno in Plutonom zanimiv dan, zato se boste želeli s svojim novim odnosom in delovanjem razlikovati od drugih ljudi. Vpliv vam prinaša pomembne življenjske izkušnje ter spremembe, ki jih boste na čustveni ravni občutili zelo globoko. Prihajajo intenzivna psihološka vprašanja, ki bodo izhajala globoko iz duše, kar lahko pripelje do popolne preobrazbe vašega čustvenega življenja. Ta preobrazba se lahko začne z odvajanjem čustvenega lagodja, prilagoditi se boste morali realnosti.

V četrtek se bo luna začela gibati v znamenju vodnarja. Vaša kreativnost bo prišla do izraza, saj boste s svojo iznajdljivostjo ustvarili čudovite oblike. Živeli boste za izzive in vaše življenje bo prazno in dolgočasno, če ne boste tvegali, vsaj kdaj pa kdaj. Če se vam dolgo časa ne bo zgodilo nič vznemirljivega, boste iskali načine, kako popestriti življenje. Vaša ekscentričnost vas vodi v hitre spremembe razpoloženja in usklajeno ljubezensko življenje. Vaš ego je zelo močan in visok, zato se vas ne da zlahka zavesti in prepričati, da naredite kakšno neumnost. Boste pa v teh dneh zelo dober igralec, ki svoje skrivnosti globoko čuva.

V petek prihaja s konjunkcijo med Soncem in Merkurjem odlično obdobje, če vas čakajo izpiti ali razna tekmovanja, saj boste zmagoslavno usmerjeni. Vaš spomin bo izjemen, ugodno za profesionalno področje. Prihajajo duševna budnost, hitro razmišljanje in veliko interakcij ter komunikacije z ljudmi. Želeli boste izraziti svojo identiteto, klepetati in srečevati nove ljudi. Skratka, to je dober čas za srečanja, kavo, obisk prijateljev. Misli in besede bodo jasne in tokrat lahko na enostaven način razložite svoje ideje in načrte.

V soboto popoldne se bo luna zavihtela v znamenje rib, zato bo vikend umirjen, čustven, vi pa malce občutljivi in nesigurni v svoje odločitve.

V nedeljo bo konjunkcija med Luno in Neptunom krepila in bogatila vaše sanje, domišljijo in iluzije, zato trikrat razmislite, preden v tem času naredite, kakšen konkreten korak, saj bi lahko z zasanjanim delovanjem razočarali sami sebe. Domišljija ne bo imela nobenih meja, zato se lahko znajdete tudi v fantaziranju in lažnih utvarah.

horoskop.si

Poglejte si še: