Napoved za ta teden: Nenadne odločitve in razposajeno dogajanje

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 17. do 23. julija 2017.

Napoved za ta teden: Nenadne odločitve in razposajeno dogajanje (foto: profimedia) profimedia
17. 7. 2017

Splošna napoved

Sonce v znamenju raka pripravlja za vas zaključek svojega potovanja, ki vključuje še zadnje poglabljanje v čustvene situacije, spremembe, o katerih boste razmišljali, bodo vedno bolj intenzivne in od sobote dalje, ko se bo Sonce začelo gibati po znamenju leva, jih lahko tudi udejanjite. Prihaja obdobje hitrega uma, nenadnih odločitev in razposajenega dogajanja, ki se lahko zaključi s kakšno avanturo. Pripravljeni se boste soočiti in pogovoriti, saj bo vaša samozavest končno narastla in vam preprečila, da bi vas kdorkoli zatiral.

Merkur v znamenju leva vas bo še naprej polnil z optimizmom in vaš ego, povezan s poslom in financami obdržal na zavidljivi ravni. Rezultati, po katerih boste hrepeneli, se lahko z diplomatskim pristopom odvijejo v pozitivni smeri. Tisti, ki se že dlje časa nahajate v težavnih situacijah in nihate na poslovnem področju, boste sedaj končno zbrali moč in dokaze, da se postavite zase in si olajšate življenje.

Venera v znamenju dvojčkov vas bo popeljala v dogajanje in spontane rešitve. Vsi vas bodo občudovali in v družbi boste osvajali s svojim šarmom. Uspevalo vam bo vse, česar se boste lotili, zato izkoristite ugodne vibracije v svoj prid. Če se na ljubezenskem področju že nekaj časa nahajate v kaosu in ne najdete prave rešitve, je sedaj več kot primeren način, da se pogovorite in dorečete zadeve.

Mars se bo do četrtka nahajal v znamenju raka, zato vaša moč, kljub temu da jo boste čutili, ne bo najbolj izražena. Veliko misli bo ostalo neizrečenih, sestavili se boste šele v četrtek, ko bo Mars nadaljeval svoje gibanje po znamenju leva. Vse se vam bo zazdelo lažje izvedljivo, tudi za neumnosti boste imeli tokrat več poguma in energije.

Tedenska napoved 

V ponedeljek vas bo spremljal vpliv lune v znamenju bika, ki prinaša notranji mir in željo po družinskem udobju ter seveda gurmanske užitke. S kuhalnico v roki boste znali odlično svetovati ter tudi poslušati. V konkretne podvige se raje ne boste spuščali, raje si boste po napornem dnevu spočili.

V sredo se luna pomakne v znamenje dvojčkov, zato boste bolj veseli in pripravljeni na novosti ter opravke, s pridihom komunikacije. Želeli boste, da se vse vrti okoli vas, zato vas bo dolgčas absolutno spravljal v slabo voljo. Težko se boste tudi prilagajali in natančno opravljali z zadevami, ki so bolj zahtevne narave. Iz ust vam lahko prileti tudi kakšna opazka, ki bi jo najraje preskočili. Četrtek bo s konjunkcijo med luno in Venero namenjen predvsem umetnikom in vsem, ki vas navdihuje kreativnost. Ideje bodo padale z neba, zato jih udejanjite.

V petek dopoldne pride luna v znamenje raka, kar boste najbolj občutili tisti, ki ste rojeni v vodnih znamenjih, saj se boste globokim čustvom težko uprli, le ta pa vam lahko povzročijo kakšno preglavico ali zaplet. Veliko boste razmišljali o preteklosti in sanjarili z odprtimi očmi, kar lahko koga zmoti.

V nedeljo dopoldne Prazna luna pride v znamenje leva. Pripravite se na odvečno energijo, ki jo bo potrebno nekako sprostiti. Morda s kakšno športno dejavnostjo ali adrenalinskim izletom.

horoskop.si

Preberite si še: