Napoved za ta teden: Nežnost v odnosih in veliko dela

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 13. do 19. marca 2017. 

Napoved za ta teden: Nežnost v odnosih in veliko dela (foto: profimedia) profimedia
13. 3. 2017

Splošna napoved

Sonce, ki se nahaja v znamenju Rib prinaša nežnosti in poglabljanje v razne situacije. Imeli boste občutek, da lebdite v odnosu, ter da ste nemočni za kakršne koli resne in konkretne korake. Veliko boste razmišljali o preteklih lekcijah in o tem, kaj se lahko iz njih naučite. Primanjkovalo vam bo samozavesti, zato za večje preobrate še ne boste dovolj zreli. Boj, ki bo potekal v vaši notranjosti bo zoprn, zato se raje usmerite v spontano preživljanje prostega časa, da malce preusmerite svoje misli.  Zdravstvene težave, ki so vas še pred kratkim pestile, vam ne bodo več povzročale velikih zapletov. Začrtali si boste pot, ki pa se lahko še oteži, saj obstaja nevarnost, da boste v tem tednu določene zadeve jemali preveč lahkotno. V službi bodo veliko zahtevali od vas, a pravega priznanja in zadoščenja ne boste dočakali.

V komunikaciji boste morali, če želite dosežke, ostati popolnoma zbrani, saj vas bo zmotila že vsaka najmanjša malenkost. Nezadovoljstvo bo tokrat težko skriti, tudi majhne laži ne bodo priporočljive, saj vas bodo zelo hitro razkrinkali. Z iskrenostjo se lahko soočite z nekom, ki vam predstavlja težave. Merkur, ki v ponedeljek pride v Ovna, vas bo usmeril, da boste v službi še vedno dobivali skrivnostna sporočila in informacije, ki vas bodo usmerjale.

Venera v znamenju Ovna prinaša kljub retrogradnosti v odnose svobodno odločanje in željo po samostojnosti, kar boste najtežje sprejeli tisti, ki ste rojeni v vodnih znamenjih. Še posebej odločni boste tisti, ki ne prenašate najbolje gospodovalnega vedenja svoje ljubljene osebe. Strmeli boste k umirjenosti in harmoniji. Mars v Biku bo prinesel zaupanje.

Tedenska napoved

V ponedeljek vas bo vodil vpliv lune v znamenju Tehtnice. Vaši občutki bodo stabilni in povezani predvsem s tihimi željami. Najboljše se boste počutili takrat, ko se bo skoraj vse vrtelo v takšni smeri, kot ste si jo zamislili. Ljubezen bo igrala pomembno vlogo, zato ji boste namenili veliko svojega dragocenega časa.

V sredo luna preide v znamenje Škorpijona. Ob nestrinjanju ljubljene osebe lahko postanete celo malce napadalni. Močna energija, ki je boste deležni, pa se lahko, podkrepljena z nezadržnim sumničenjem izrazi tudi v ljubosumnih izpadih in energičnih prepirih, ki se jim spretno izognite. To je odličen čas za raziskovalno delo in duhovno razvijanje. Sledi umik v svoj svet, ki pa ne prinaša konkretnih rezultatov ampak le premostitev vseh misli in težav. Oblecite svetle barve, uporabite nežna ličila in se z nasmeškom na obrazu uprite napetostim.

V soboto luna pride v znamenje Strelca, kar vas bo razveselilo z dobro energijo in presenečenji, ki se bodo vrstila. Diplomatske rešitve bodo tiste, ki bodo vodile k dolgoročnemu izboljšanju poslovnega stanja. Kljub temu, da ne boste pretirano čustveni, si boste v zasebnih odnosih zaželeli več pozornosti in ljubezni, vendar na bolj strasten način. Uživati boste znali tudi sami s sabo. Več pozornosti boste namenili negi svojega telesa in duha. Uporabite eterična olja pomaranče, mandarine ali sandalovine, ter z njimi še dodatno izboljšajte svoje počutje.

horoskop.si