Napoved za ta teden: Nove poti in vizije

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 25. 11. do 1. 12. 2019.

Napoved za ta teden: Nove poti in vizije (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
24. 11. 2019

Splošna napoved

V spontane energije tedna vas bo popeljal vpliv Sonca v znamenju strelca. Zabavni, optimistični in nasmejani se boste z veseljem podali v nove dogodivščine in tudi v tveganje. Oddajali boste aktivno energijo, le površnosti in zaletavosti se boste morali izogniti. Možno je, da bo zaradi nakopičene energije prihajalo do manjših nesporazumov, ki pa jih boste razjasnili z optimističnim delovanjem.

V tem tednu si boste zopet želeli poenostaviti svoje življenje in se znebiti zadev, ki vas vlečejo navzdol. Tokrat vas bo ognjena energija podpirala v temu, da bi lahko uspešno podajali različne predloge, prošnje za delo ali denarno pomoč in izvedli pisalne, uredniške ali raziskovalne projekte. Manj se boste obremenjevali z nepomembnimi zadevami in se boste raje usmerili v zabavno druženje. Prenehali boste iskati razloge drugje in prišli boste do zaključkov, da morate določene zadeve spremeniti, če se želite usmeriti k večjemu zadovoljstvu.

Odnosi bodo razigrani, povsod se bo veliko dogajalo in o turobnosti ne bo tokrat niti sledu. Tudi če se vam pojavi kakšna zdravstvena tegoba, jo boste znali rešiti ugodno in premišljeno. 

Odprle se vam bodo nove poti in vizije. Vzemite si čas za sprostitev, da se naravnate na bolj pestre energije in nove začetke. Časa naj bo dovolj tudi za spanje in počitek. Prečistite svoj metabolizem, privoščite si oddih, seveda bolj adrenalinske narave.

Merkur, ki se bo sprehajal po znamenju škorpijona, bo ugoden predvsem za tise, ki se do sedaj v določeno zadevo niste znali na pravi način poglobiti. Kljub pikrim pripombam se boste uspeli na poslovnem področju dogovoriti v za vas pravi smeri. Prisotne bo več tekmovalnosti, ki jo lahko spremlja tudi kanček ljubosumja.

V ponedeljek se bo Venera še zadrževala v strelcu, zato bodo ljubezenske energije razpršene, povečana bo želja po svobodi. V torek, ko se Venera začne gibati v znamenju kozoroga, prihajajo resnost, varčnost in zadržanost. Težje se boste soočali s situacijami in s svojimi čustvenimi vzgibi. Vse boste jemali bolj resno in hkrati tudi veliko bolj odgovorno.

Mars, ki se bo v tem tednu sprehajal po znamenju škorpijona, vas vodi k novim podvigom, še posebej na področju čustev in osebnega razvoja. Bolj boste prodorni, bolj odločni, hkrati pa tudi bolj neučakani, če vam ne bo takoj ugodeno. V sredo se začne Neptun gibati v direktni smeri, kar bo vplivalo bolj na splošne energije.

Tedenska napoved

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju škorpijona. Kljub intenzivni energiji se ne boste počutili preveč samozavestno, močno in varno. Zapadete lahko v namišljene situacije, ki v resnici sploh niso takšne, kakršne izgledajo. Krizni trenutki so tisti, ki vas učijo spoznavati sebe, zato se jih naučite obvladati. Škorpijonovi energiji nič ne uide, zato nič ne bo ostalo skrito. S konjunkcijo med Luno in Merkurjem boste zbrani in neutrudljivi, ne boste odnehali, dokler ne boste končali. Vztrajnost za vsako ceno bo vaša prednost, omahljivost se umika. Tisti, ki se v tem času pripravljate za izpit ali drugačen preizkus znanja, bodite pozorni, saj bo preizkušnja zelo zahtevna.

V torek prehaja luna v znamenje strelca. Prihajajo možnosti dodatnega zaslužka. Ves čas boste zaradi vpliva Mlaja iskali povezave z ljudmi in povpraševali po novih dogodivščinah. Ugodna energija prinaša razvoj, željo po napredku in seveda tudi kakšen korak za zdravo telo, saj boste prekipevali od fizične energije. 

Tudi v sredo boste sproščeni, vaš navdih bo nekaj prijetnega, vsekakor povezanega z dobrimi mislimi, ki bodo tokrat v izobilju.

V četrtek ob 13.32 uri se luna pomakne v znamenje kozoroga. Spremljal vas bo občutek, da ste nepremagljivi, vendar nekako zaprti vase. V službi boste delovali suvereno in brez večjih napak, saj boste zelo zbrani. Malo manj se boste obremenjevali s podrobnostmi, saj vas bo zanimal le konkreten cilj, pripravljeni boste tudi trdo delati. Na ljubezenskem področju vas bo razveselila konjunkcija med Luno in Venero, ki se bo razbohotila na področju čustev in vas rešila pred kozorogovo zadržanostjo.

V petek vas bo objela konjunkcija med Luno in Saturnom, ki prinaša resnost, zadržanost in togost. Težko se boste podali v razigrane podvige, prisoten bo tudi notranji občutek krivde, vendar se nikar ne vdajajte slabi volji. Raje se zakopljite v delo in bodite učinkoviti, saj se vam bo kmalu obrestovalo. Čut za dolžnost in odgovornosti vas vodi k temu, da končate kar je nedokončanega in poravnate, kar je neporavnanega.

V soboto prihaja s konjunkcijo med Luno in Plutonom ljubosumje, povezano z napačnimi koraki. Notranje boste obremenjeni z iskanjem svoje resnice, vendar se nikar preveč ne poglabljaje v analiziranje, saj se lahko izgubite. Lažje vam bo zvečer, ko luna nadaljuje svojo pot v znamenju vodnarja.

V nedeljsko jutro se boste prebudili z vplivom lune v vodnarju neobremenjeno. Časa za kompliciranje ne bo, tudi zavlačevati ne boste prenašali, zato se lahko razjezite, če bo kdo danes zamujal. Na čustvenem področju boste veliko bolj ravnodušni, vendar kljub temu odprti za nove predloge.

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: