Napoved za ta teden: Občutek, da se bo počasi vse uredilo

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 3. do 9. 6. 2019.

Napoved za ta teden: Občutek, da se bo počasi vse uredilo (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
3. 6. 2019

Splošna napoved

V teden se boste zavihteli pogumno, lahkotno in razigrano, saj vas bo spremljalo Sonce v znamenju dvojčkov, ki vam s svojimi aspekti podarja fleksibilnost. Pred težjimi odločitvami ne boste preveč dvomili. Zanimiv pristop, obarvan z odlično komunikacijo pa bo tisti, ki vas lahko popelje do novih razsežnosti.

Vsak trenutek vam bodo po mislih švigale ideje, ki pa bodo bolj razpršene, tudi malce površno zastavljene, vendar pozitivno obarvane. Kljub vsemu boste ohranili interes, da v odnosih dodate nekaj svojega, edinstvenega, ter da jih na zvit način popeljete na višjo točko. Morali boste biti premišljeni, saj se lahko pojavljajo manjše ovire, ki vas bodo razjezile in porušile navidezne strukture.

Prihaja radovednost ter notranji občutek, da se bo počasi vse uredilo, tako ali drugače. Vse boste želeli vedeti takoj, spoznati več ljudi in nato vse to deliti z drugimi. Pri tem pa ne boste izgubljali velikih besed ali veliko časa, vsega se boste lotili s povečanim entuziazmom. Pogrešali pa boste dobro motivacijo in marljivost, zato lahko v določeni situaciji tudi hitro odnehate. Lahkotnost in prilagodljivost vas bosta vodili tudi v zasebnih odnosih, zato se boste sedaj lažje pogovorili, brez sarkastičnega ali občutljivega pridiha.

V ponedeljek, ko se bo Merkur še nahajal v znamenju dvojčkov, se pripravite na več kaosa in raztresenosti. Želja po potovanjih bo vedno večja, zato je pravi čas, da začnete načrtovati nekaj prijetnega. V torek, ko Merkur nadaljuje svoje gibanje v znamenju raka prehajate na področju dela, denarja in poslovnih odločitev v nekoliko bolj občutljivo obdobje. Potrebovali boste več miru in raznih potrditev, primanjkovalo vam bo tudi vztrajnosti.

Venera v znamenju bika, ki se nahaja v svojih najboljših energijah bo poskrbela, da boste vljudni, človekoljubni, naklonjeni, simpatični, družabni ter zabavni. Umetniško boste zelo nadarjeni, vendar kljub temu zbrani, veliko vam bosta pomenila v tem času tudi glasba in ples, ki vas bosta resnično sproščala. Vaša stabilnost lahko pozitivno vpliva na duševno stanje drugih. 

Ker se bo Mars nahajal v znamenju raka, boste na osebnem nivoju vse skupaj dojemali veliko bolj čustveno in občutljivo.

Kar se bo dogajalo, tudi če vam ne bo najbolj naklonjeno, ne jemljite kot težavo, saj morate narediti nekaj, kar vas bo vsekakor dolgoročno obogatilo in seveda je to vaša lekcija, ki vodi k lepšemu življenju.

Retrogradni Jupiter, Saturn in Pluton se vas osebnostno ne bodo dotaknili, prinesejo lahko le kakšno nerodno situacijo ali nesporazum, o katerem boste morali tehtno premisliti in se seveda z njim soočiti.

Tedenska napoved

Teden boste začeli kot prerojeni, saj vas bo mlaj v znamenju dvojčkov obdaril z vitalnostjo in povečano simpatičnostjo. Kljub temu, da bodo v zraku odlične energije, pa poslovno ne boste najbolj vztrajni in odločni, nekaj omahljivosti se lahko pojavi tudi pri tistih, ki študirate, saj vas bo bolj kot učna snov zanimalo vse ostalo. Razveselili se boste lepih komplimentov, ter jih z veseljem tudi vrnili. Čas je ugoden tudi za razne vrste tveganja, vendar seveda premišljene narave. Odlično se boste znašli v ustvarjanju, kar vas bo notranje malce umirilo.

V torek popoldne luna preide v znamenje nežnega raka, občutljive energije pa vam bo skušala premagati konjunkcija med Luno in Merkurjem, ki bo poudarila družabno plat, ustvarila akcijo in prinesla tudi nekaj nemira. Če ne boste dobili tistega, kar si želite, lahko postanete nevzdržni in nezainteresirani. Ne boste se počutili preveč samozavestno in varno. Ne bodite presenečeni, če gre vse narobe, lahko ste razočarani ali na področju osebnih odnosov celo malce labilni, zato nikar ne sklepajte resnih odločitev.

V sredo se boste s pomočjo konjunkcije med Luno in Marsom analitično podali v urejanje poslovnih in finančnih zadev. Ne bodite pa presenečeni, če vas ob neurejenih zadevah zagrabi notranja panika. Kljub določeni oviram boste ohranili interes, da v odnosih dodate nekaj edinstvenega, ter da jih popeljete na višjo točko. Morali boste biti premišljeni, saj se lahko pojavljajo manjše ovire.

V četrtek boste skozi dan premišljeni in čustveno usmerjeni, kar pa se bo zvečer, ko luna preide v znamenje leva prevesilo v optimizem in pogumne odločitve, ki jih boste tkali tudi v petek. Korakali boste uspešno, stremeli boste k opaženosti in težko vas bo užaliti ali spraviti v slabo voljo. Prihaja tudi več lahkotnosti in manj komplikacij na področju medsebojnih odnosov. Vaša prizadevanja za boljši finančni položaj bodo usmerjena v nove ustvarjalne projekte, manjkalo bo le nekaj prilagodljivosti.

V soboto boste skozi dan odlično razpoloženi in prepričani, da si zaslužite najboljše. Zvečer, ko luna preide v znamenje device, prihajajo resne misli, ki vas lahko obremenijo. Nestabilno počutje bo spremljal občutek nemoči, kar ne boste opravili vsega dela in zato se vas lahko polti nezadovoljstvo. Imeli boste občutek, da morate spraviti svoje finance v boljšo obliko. Soočili se boste tudi z nekaj lastnostmi, ki vas ovirajo pri razvijanju v bolj stabilno delovanje.

horoskop.si

Poglejte si še: