Napoved za ta teden: Občutljivost se umika iz obzorja

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 26. 11. do 2. 12. 2018.

Napoved za ta teden: Občutljivost se umika iz obzorja (foto: pixabay) pixabay
25. 11. 2018

Splošna napoved

Teden, v katerem se bo Sonce nahajalo v znamenju pustolovskega strelca bo poskrbelo, da se boste manj obremenjevali z nepomembnimi zadevami, raje se boste usmerili v prijetno druženje. Prenehali boste iskati razloge za neuspeh in prišli boste do zaključkov, da morate določene zadeve čim prej spremeniti, če želite biti bolj srečni. Odnosi bodo razigrani in pestri, tudi če se vam pojavi kakšna zdravstvena tegoba, jo boste znali brez večjih zapletov rešiti. Občutljivost se umika iz obzorja, prihaja pa spontanost ter želja po svobodi. Imeli boste možnost, da uravnotežite stvari, ki so bile do sedaj kaotične in nekoliko nejasne.

Splošne energije bodo prijetne, čustveno boste končno bolj optimistični. Iluzij, razočaranj in varanja samega sebe ne boste mogli več prenašati. Ponovno boste osvojili pravico in resnico, po kateri hrepenite že nekaj časa. Energija ognja vas bo podpirala v temu, da bi lahko uspešno podajali različne predloge, prošnje za delo ali denarno pomoč in izvedli razne raziskovalne projekte.

Čas pred vami bo zaradi Merkurja, ki se bo do sobote nahajal v znamenju strelca še posebej primeren za uravnoteženje denarnih in razreševanje pravnih zadev. Zdaj si boste zopet želeli poenostaviti tudi svoje življenje. Ostanite umirjeni in bodite predvsem dober opazovalec. Upoštevajte, da stvari zahtevajo svoj čas, in da hitrost ni vedno tista, ki prinese odlične rezultate. Še vedno velja, da je pravilna komunikacija tista, ki upošteva želje, možnosti in potrebe sogovornika.

Venera se bo čez teden sprehajala po znamenju tehtnice, zato bo ljubezen dobila boljšo obliko, prihaja tudi sočutje ter romantične geste, vendar le do nedelje, ko preide Venera v škorpijona, kjer potrebuje veliko strasti in dogajanja, drugače postane ljubosumna in zahteva boleče spremembe, ki pa prizadenejo tudi njo samo, zato nikar ne skoparite z lepimi komplimenti.

Časa naj bo dovolj za spanje in počitek. Prečistite svoj metabolizem, uživajte lahko hrano in veliko vode, privoščite si kakšno sproščujočo masažo.

Z Marsom, ki se bo nahajal v znamenju rib boste čutili globoko in obenem odmaknjeno povezave, kar bo za medsebojne odnose poseben izziv. Začutili boste močno željo oziroma potrebo po nekom, s katerim niste zaključili zgodbe tako kot bi jo želeli. 

Jupiter, ki se sprehaja po znamenju strelca, bo še naprej kovač vaše sreče in tisti, ki vas lahko celo reši iz kakšne zagate. Vse boste želeli razložiti in dojeti s svojim naprednim umom. Podzavestno boste nadzirali svoje misli in iskali izboljšave ter splošno ravnovesje.

Tedenska napoved

V ponedeljek boste lahko z nežno luno v znamenju raka prišli do golobjih spoznanj. Čeprav se boste vrteli v čustvenem vrtincu, vas bo iz nenavadnih energij izvlekla prijetna konjunkcija med Soncem in Jupitrom, ki prinaša ozdravitev, srečo in nove, prijaznejše energije. Pojavi se lahko nekdo iz tujine, ki ga že dolgo niste videli ali slišali in vas preseneti s kakšnim zanimivim predlogom.

V torek dopoldne luna pride v samozavestnega leva, kar bo še posebej razveselilo rojene v ognjenih znamenjih, ki si lahko obetate čudovit dan. Ostali boste imeli na trenutke občutek, da se vse skupaj odvija malce prehitro ter da ste nemirni. Težko boste obstali na mestu, nenehno se boste gibali in premikali. Veliko boste govorili vendar bolj malo povedali. Konjunkcija Sonca in Merkurja prinaša potrebo po izražanju, učenju, pisanju in raznih debatah. Neopaženi zagotovo ne boste ostali. V sredo poskrbite, da boste zbrani, saj bo kopica misli in dogajanja naredila pravi kaos, vendar takšen, ki vas bo konec dneva nasmejal.

V četrtek ob 12.08 uri se začenja obdobje reda in discipline. Luna preide v znamenje device, zato se ne čudite, če boste strmeli k temu, da je vse na svojem mestu. V vas bo ta vpliv spodil potrebo po samoorganiziranju, vendar pa se lahko izrazi kot pretirana kritičnost in ukvarjanje z nepotrebnimi, odvečnimi skrbmi. Ves čas boste imeli v glavi pomembne in nepomembne malenkosti, ki jih še niste opravili, kar vas bo nekoliko jezilo.

V petek prihaja vpliv zadnjega krajca, zato pričakujte note zaključevanja. Če boste užaljeni, mule ne boste kuhali dolgo, ker za to preprosto ne boste imeli časa, brez diplomacije in zavedanja o drugih okoli vas lahko počasneje napredujete, kar vam ne bo všeč. Čeprav boste individualist, bi se morali zavedati, da lahko tudi sodelovanje v tem obdobju prinese veliko koristi in zadovoljstva.

V soboto popoldne prihaja prijetna energija lune v tehtnici, zato lahko pričakujete harmoničen in usklajen vikend. Uglasili se boste z ljudmi v svoji bližini in kakšen lep kompliment vam tokrat ne uide. Vaše prošnje bodo sprejete, procesi se bodo odvijali v vašo korist, zato pričakujte umirjeno vzdušje kjerkoli se boste nahajali.  V pozitivnem smislu boste uspešno zaokrožili cikel, se povezali s svojim dosedanjim delom, ter v obdobju, ki je pred vami, na lažji način dokončali odprte zadeve.

Lep teden vam želimo... 

horoskop.si

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri